Scudo Sports

Bursa

Dükkan konusunda uyanık olun Mutlu bey, herkes sizin kadar iyi niyetli olmayabilir, açık göz esnaf o kadar çok ki, neler neler var...
Örnek üzerinden anlatayım, bu anahtar ta Japonya'dan geldi deyip 2 vida sıkmaya 30 lira isteyecek esnaf çok fazla.

En güzeli bir arkadaştan falan neyin nasıl yapıldığını öğrenmek ve anahtarları v.s. temin etmek ve ufak ufak işin içine girmek, kimse sizin bisikletinize sizin kadar değer vermez...

Scudo
Ebubekir kardeşim Teşekkürler hoş bulduk ;-)

Ben yenş bir bisiklet istiyorum nasip olursa ağustos ayında yapılacak olan bisiklet şenliğine hazırlık yapıyorum ;-)

Şuanda kullanmış olduğum bisiklet sıradan göbekten amortisörlü bisiklet ve çok yoruyor yada ben çok yükleniyorum ;-)

Bursa'da biri olması güzel enazından sesimi duyan biri var bakarsın yolda karşılaşırız ;-)

Ebubekir süpersin bende panayırdayım beklerim yolun düşerse ilgin ve bilgin için teşekkürler ovakçaya sık sık geliyorum ;-)

Abi panayirdan murat caglayan 2 abi var benim arkadaslarda ekli profilime girip bir bakin 26 yasinda 05368271500 sizin ordan arayip bir ulas in beraber hergun gezersiniz bugun demirtas a gitcekti lForumdan tanistigim iyi bir abidir. Sizede elinden geldig7nce yardimci olur

@Mutlu ÖZTÜRK

Nerdesin abi sen şimdi geleyim yanına iki dakika sen bisiklet işini bana bırak sana düzgün bir şey alırız ;) En önemlisi aleminyum kadro almalıyız seni bayağı rahatlatacaktır. Arka amortisör olayı bizi bozuyor ön amortisör yeterli. Gerekli tüm aksesuarlarıyla elindeki paraya alabileceğinin en iyisini alırız merak etme.

Nerdresin şimdi? Ben turu bitireli fazla olmadı ama istersen çok uzun olmamakla birlikte bir tur atarız hatta istersen bisikletçilere bakarız şimdi fikir edinirsin. Ben evdeyim giyinip çıkarım uygunsan.

@ebubekir sözbir

Bilmem de bakarız. ;) Sen de atl gel bizim mahalleye en kötü beni bulursun ;) Ben ikinci tura çıkıcam yemeği fazla kaçırdım.

Murat muhtemelen biz tanışıyoruz seninle

Hangar ayakabı varya furpanın arkasında sırtını hangara dön düz devam Öztürk marketin yanı öztürk piko çeyiz mutlu öztürk beklerim

• Beğen
Tepkiler: Murat Çağlayan 2
abı geldım de heralde sen mutlu abıyle bulusmaya gıttın olsun mutlu abıye de bı tane bısıklet alımdıktan sonra tam bı organızasyon yapp bulusuruz ınsallah

• Beğen
Tepkiler: Murat Çağlayan 2
Ebubekir herşey için sağol komşum murat ile bu akşam pedallıycaz hafi bakalım geç olmasa sana uğramak isterdim ama her akşam 22:00 23:00 arası çıkıyorum ben beklerim seni

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
@ebubekir sözbir

Mahalleye geldin de beni aramadın mı çaldırsan ödemeli atsan ben seni arardım. Ona en kısa zamanda ayarlayacağız bir şey.

@Mutlu ÖZTÜRK

Bu akşam turumuzu az önce tamamladık 25 km'lik bir tur oldu. Mutlu abinin maşallahı var benden iyi kilo sorunu yok. Mahalleden bir arkadaşımız daha vardı. 3 kişi birbirimize ayak uydurduk. Benim 3.turumdu bugün ki bayağı yorucu oldu. Dönüşte aynı anda yanyana 53-54 Km/h hıza ulaştık ;) Çok da güzel bir tur oldu herkesi bekleriz bundan sonra ;) Özellikle Ebubekir seni bekliyoruz bizim yol üzerinde olduğun için ;)

Benim sınavı atlatana kadar ben iptal ama sonrasında birlikte güzelce mümkün mertebe daha çok kişinin katıldığı bir organizasyon yapıcaz.

Evet hüzel bir tur oldu muratın 3. turuydu ve baya yorgundu bakama benden iyi dediğine o tolaransları fark ettim muratcım ;-)

Ama haftalık turlar düzenleyim bu arada bana birtane ayarla top sende biliyorsun ;-)

@Mutlu ÖZTÜRK

Yok abi sende cidden iyisin benden maşallahın var. Bisiklet için arayacağım öğleden sonra ;) Olmadı gider seninle alırız çarşıdan.

Kadir Abi hoşgeldin. Seni de turlarımızda görmek isteriz. Geziler kısmında Bursa BF Tanışma, Tur ve Fırsat Sayfası ;-) adlı konudan turlarımızın zamanlarını öğrenebilir ya da kendin de şu gün şu saatte tur düşünüyorum katılmak isteyen var mı diye sorabilirsin. Mümkün mertebe Bursa bisiklet çevremizi genişletmeye çalışıyoruz.

Geri