Scudo Sports

Bursa

Scudo
saol abi. yaşdan dolayı bütcemde çok kısıtlı bundan dolayı iyi ve fazla abartı fiyatı olmayan bisiklet ile ilgili bir kaç parça söylersen onları temin etmeye çalışırım

arkadaşlar bursada bisiklet kaskı nı nerden bulabilirim yardım edebilirmisiniz?

Merhaba ben de Görükle'deyim. Henüz bisikleti almadım ama bu Pazar almayı düşünüyorum. Belki birgün ortak tur yapabiliriz. Görüşmek dileğiyle...

salcano astro 210v al derim ben aldım memnunum hiç bir sıkıntısı yok bazıları bilip bilmeden konuşuyor ama ben dağa çıktım indim, kaldırımdan felan atlıyorum hiç bir sıkıntısı yok.

Olmamı, Bursa kış bisikletçileri var Yeşil pedal var Pembe bisiklet var. Merkezde bunlar var, ilçelerdede var bi iki tur düzenleyen grup.

• Beğen
Tepkiler: Joyrider
yeşil pedalı duydum hatta facebook sayfalarından takip ediyorum ancak şu aralar bi etkinlik göremedim .

ben beşevlerde oturuyorum yolda elbet bi bisikletçi görüp tanışıyorum onlarla takılıoruz :cool: face adresim :faruk.aktas.921

(link)

Kış bisikletçileri, bende katılmadım okul şehir dışında olunca lakin aktifler baya.

Bende bursadan katılıyorum.Bursa bisiklet ve bisikletciler olarak çok aktif olan bir şehir :) Yeşil pedal Şuan kış olduğu için turlarına ara verdi fakat 2-3 haftaya tekrar etkinlikler başlar.Onun dışında bursadan olan tüm bisikletcileri bulup facene eklersen çok çabuk en iyi ortamı yapmış olursun ;)

yeşil pedal da etkili olan isimleri faceden ekledim.birde bursa gürsu da oturuyorum.turlara katılırken buluşma yerlerine gitmek sorun olur mu?toplu taşıma için

Bursada toplu taşıma araçlarına bisiklet almıyorlar diye biliyorum. Turlara katılan arkadaşlar içerisinde Gürsudan gelenler oluyordu yanlış hatırlamıyorsam :)

@batuhanateş

100.yıl cumhuriyet okulunun karşısında futbol sahası var hemen ordaki binaeyer ilgileniyorsan bana faceden ulaş Tunahan BEYHAN

Merhaba Batuhan Bey,

Bursada tur yapan farklı dernek ve turlar mevcuttur. Şuan hava koşulları uygun olmadığı için tur açmadık. Birazda yoğunluğumuzu bursa Bisiklet festivaline odaklandık.

Mart ayının 2. haftasından itibaren hava müsait olduğu sürece turlara başlayacağız...

Bursada bir dernek daha mevcuttur.

(link)

Buda Gürsulu dostlarımızın sayfası

(link)

İyi günler..

Bisikletine alacağın parçalar hakkında bilgi verirsen yardımcı olmaya çalışırım...

Geri