Scudo Sports

Bursa

Scudo
Bursa'lı bisikletçiler burada mı hala? bayadan beri konu açılmamış bursa ile ilgili açayım dedim.

Kendimi tanıtayım;
Ben Furkan, soyadım Başat (isteyen faceden ekleyebilir :D). Gemlik'te oturuyorum. 14 yaşındayım.

Bisikleti çok seviyorum (Tabi bu arada bisikletim kırıldı). En kısa zamanda (bayramdan sonra) bisiklet alacağım. Tur düzenleyen veya gemlik için dernek açan biri olursa çağırın, hemen gelirim (mağlum öğrenciyiz, okul zamanı hafta içi pek uygun olmaz). Amatörüm ama yeni başlamadım. 2 seneden beri bisikleti (gerçekten!) kullanıyorum.

Bianchi Scorpion'um vardı. Şimdi Sedona ya da Salcano düşünüyorum. Olurda bir yerden para bulursam Kron alırım (Çok pahalı bir marka).

@furko_1998

Furkan bende gemlikte oturuyorm. istersne beraber vakit buldkça takılırız.

Özlücedeyim,ayağım sakat ancak 10 gün sonra pedallıyabilirim.
Selamlar

Görükle ve bu çevredeki arkadaşlar okul açıldı tanışmanın, beraber turlamanın zamanı da geldi :D

Bursa'ya yeni taşındım, kent meydanında oturuyorum ama yakında fethiye'ye taşınıcam. 16 Yaşındayım :) İsmim ahmet

selam arkadaşlar bende bursadan eskilerdenim :) bir haayli oldu girmeyeli yaklaşık 3 senedir bisikletide bıraktık ama her prof bisikletçi gibi bissikletsiz duramayanlardanım yaaklaşık 10 senelik bir bisikletçi geçmişim var çoğu bursalı (eskiler ) tanır buralarda varmıdır eskierden arkadaşlar ?

@faruk aktaş 16

@Semih K.

Bende Beşevlerde oturuyorum. Sürekli gezdiğimiz bir grubumuz var. Arzu ederseniz bizimle gelebilirsiniz.

merhaba arkadaşlar.bn bursa gürsudan katılıyorum .yaşım 14 bu ara bisiklete çok merak sardım .yeni yeni bisiklet parçalarını tamamlamaya çalışıyorum ancak şu an sadece bisikletim var .daha profesyonel arkadaşlar bana bir kaç tavsiye verirse sevinirim .

Geri