Scudo Sports

Bursa

@Emir K.

Her 2 günde 1 çıkıyorum ben, grup olarak ta perşembe akşamları ve pazar sabahları turlarımız oluyor :)

Scudo
Bu akşam ki tur nerede başlamaktadır nereye gidilmektedir...

Artık Bursa'dayım :)

Bursa face kullanmayanlar var ya foruma da bakın arada :D

Arkadaşlar tur 2 temmuzda başladı. Şu an yollardayım fakat sanırım diz bağlarında bir sorun oluştu :( Şu an Amasra'dayım. Hastaneye uğrayıp duruma bakacağım. Toparlayamazsam bu tur burada maalesef son bulacak. Tura gideceğini yazıp sonra ne olduğunu merak ettiğim konular oluyordu. O yüzden yazmak istedim.

Son yazan arkadaşım, yanıma bir arkadaş bulmuştum ve vakit çok az kalmıştı. Dönüş yapamadım sana. Özür dilerim...

• Beğen
Tepkiler: Murat Acar
@olgun şenel

Geçmiş olsun, umarım sorunu en kısa zamanda çözer turunuza devam edersiniz.

Kolay gelsin...

• Beğen
Tepkiler: olgun şenel
Teşekkür ederim. devam etmeyi bende çok istiyorum ama sağlık en önemlisi tabii ki...

Adım Özcan yaşım 22. Bursa/Gemlikte oturuyorum, Aslen Trabzonluyum, aranıza yeni katıldım. Prof sürücü değilim. çocukluğumda Bisiklet kullanmışlığım var. Tur olarak hiç tecrübem yok işte ufakken gemlikten kumlaya felan giderdik o yani :)Bursa civarı Arkadaşlarla etkinlik yapmak isterim ama dedidiğim gibi ekipman olarak sadece Bisikletim var :) Teşekkürler saygılar ...

Olgun çok geçmiş olsun,umarım ciddi birşey yoktur.

Teşekkür ederim Barış. O kadar hazırlık yaptık ama inşallah iyileşip başka turlarla devam edebiliriz. Hoşçakal...

Özcan hoşgeldin:) yakında keyifli turlar yapmaya başlarsın:in:

inş. hocam. ancak hafta sonları. ama ekipman olarak çok eksiğim. onları tamamlamam lazım önce :) teker patlasa yolda kalcaz ^^

@celalettin turan

Aydın Bisiklet i diyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: Levent Yılmaz
Arkadaşlar merhabalar.Ben de Bursa Osmangazi'denim.Mtb kullanıcısıyım.Beraber güzel ve uzun turlar yapmak dileğiyle.

Geri