Scudo Sports

Bursa

@Burak BAHAR

:D Mavi değil, sarı ve beyaz renkleri vardı. Sanırım biraz da siyah :D
Görsel hafızam iyidir, o yanımdan geçip giderken ve sonrasında ben onun yanından geçip giderken yüzüne baktım. Burdaki Volkan Güneri'ydi o bence. Tip aynı, üstelik yol kenarında da AFX 2.0 gördüm bi tane :p

Scudo
@Volkan Güneri

Dün, tam da bu saatlerde, Yıldırımda. Kurtuluş caddesi. Yıldırım Beyazıt lisesinin oralarda. Hatırladın mı? :in:
Ya da hiç kendi bisikletinden başkasına bindin mi dün?

@Ali Gençtürk

Ben bu saatlerde geziyodum ama yıldırım beyazıtın oraya hiç gitmedim dün aksam. Ayrıca kimseninde bisikletine de binmedim aslında sen biriyle karıştırdın heralde..:D :D

Hepinize Selamlar,

Bir arkadaşımın tavsiyesi ile bisiklet dünyasına adım atalı yaklaşık 4 ay oluyor.
Genellikle bireysel takılmakla beraber sizlerle tanışmayı da çok isterim.
Pazar -16.07.2011- için kendimce bir plan yapmıştım. Hep bahsedilen eski Mudanya yolu üzerinden Zeytinbağı yada Uludağ tırmanışı + kısa bir MTB deneyimi planlıyorum (tabi performans yeterse :) ) ancak bir grup organizasyonunuz varsa tanışmak amaçlı katılabilirim.

msn: ilker@dincplast.com

• Beğen
Tepkiler: Ali Gençtürk
bu arada sanırım yarın sabah, aydın bisikletin sabah 7de başlayan, eker süt parkının oradan başlayan bir bisiklet turu varmış, katılan-katılmayı düşünen arkadaşlar var mı, ona göre ben de o saatte kalkıp gideceğim :D
Aydın bisiklet'in kendi sitesinden direk alıntı:
HAREKET YERİ:EKER PARK ÖNÜ (CARREFOUR KARŞISI) HAREKET SAATİ:07.00
GÜZERGAH:MİSİKÖY(KAHVALTI)-DOĞANCI KÖYÜ-DAĞYENİCE GÖLETİ-ATLASKÖY-ÇALI-BURSA.

• Beğen
@muratpasin

İki Teker Bisiklet Grubundan Burak Akat arkadaşımız katılacak. Face den kendisine ulaşabilirsin.
Program doğrudur.

@Ali Gençtürk

Düzeltme için teşekkürler Ali, Burak yeşil pedala katılım göserecekti. Aydın bisikletin turu şuan bitmiş olması lazım. Diğer turlarda görüşmek üzere...

• Beğen
arkadaşlar selam herkese ben eriklide oturuyorum 35 yaşındayım bende bisikleti çok seviyorum amca oğlu ile bir ara göl başına gidiyorduk ama o bisikleti sattı bende tek başıma gitmiyorum akşamları 1 saat felen biniyorum hafta sonları 5-6 saat sürebilecek yakın mesafeli gezilere katılmak isterim.bende carraro ride var biraz kilo var ama yinede ayak uydururum herhalde şimdiden tşk:in:

• Beğen
Tepkiler: Volkan ULUÇ
(link) takip etmenizi öneririm. Kısa/uzun tur yapan arkadaşların çoğu (link) paylaşıyor.

Umarım yardımcı olur.

Evet, şu an çok güzel bir tur var. Linki izlemenizi öneririm.
Kuruluştan Kurtuluşa

Merhaba arkadaşlar,

10 Ekim Pazartesi · 19:00'da Nilüfer Kent Konseyi'nde Bursa Bisiklet Platformu toplantısı yapılacaktır.

Hem yaz döneminde olan biten olaylar değerlendirilecek hem de yeni sezon programları ve politikaları hakkında bilgi paylaşımın gerçekleşecektir. Bütün grupları ve bisikletli arkadaşları, mümkün olan en geniş katılımla toplantıya bekliyoruz.

Etkinlik sayfası: (link)

15'inde gelemedim ama face'den takip edeceğim... katılmak isterim!

• Beğen
@güven aktaş

Merhaba,
Face sayfamızdan bizi takip edebilirsiniz. İki teker Bisiklet ekimizde sizide görmek isteriz. Bursa akşamlarında İki Teker Bisiklet ile görüşmek üzere.

• Beğen
Merhabalar arkadaşlar, Osmangazi\Gazcılar'dan Ahmet ben yaşım 17. Bursa içi turlarınıza elimden geldiğince katılmaya çalışacağım fakat öncelikle bisiklet almalıyım tavsiye edebileceğiniz yerler varsa söylerseniz çok iyi olur, pahalı bir şey olmasın mümkünse kondisyon sağlama amaçlı.

Teşekkürler.

• Beğen
@Ahmet Aydin

Merhaba Ahmet Bey,
Bisiklet düşünüyorsan (link) adresinden veya direk mağazadan temin edebilirsin. yardım istersen beraber gidebiliriz. tel 532 687 77 52 telefonla buluşursan ist yolundaki mağazaya gideriz. selamlarımla

• Beğen
Tepkiler: Ahmet AYDIN
Geri