Scudo Sports

Bursa

@olgun şenel

Tur rotanız çok güzel... Rotanıza Karadenizide ilave ederseniz turu tersinden başlayabilirsiniz. Haritaya göre aşağıdan yukarı gelebilirsiniz.

Scudo
Merhabalar bursadan furkan uzan zamandır tutkulu olduğum bu sporu bir üst seviyeye taşımalıyım diye düşündüm ve aranızdayım.
Almayı düşündüğüm bir iki model var;
Salcano astro 240 srv
Salcano astro 242 sv
gibi modeller var sizce uygunmu?

Ben de üniversite olmadığı zamanlar Bursa'dayım arkadaşlar herhangi bir etkinlikte yer sorun değil. Nilüfer'de ikamet ediyorum zaten faruk karartı kardeşim bir gün gelirim Görükle'ye ordan Uludağ zirve yaparız istersen. Ben çok istiyorum bana da yol arkadaşı olursun. Duyururuz daha önce çıkan abilerimizden önerileri alırız yol arkadaşları da buldukmu tamamdır :)

Selam,bende Bursa'da yaşıyorum.Gelecek ay bisiklet almayı düşünüyorum ancak internetten almak hakkında bazı çekincelerim var.Bisiklet parçalara ayrılmış şekilde geliyormuş,kendimiz kuruyormuşuz.O sebepten ötürü internetten almaya sıcak bakmıyorum.Şehir merkezinde önerebileceğiniz bisikletçiler var mı acaba? Yalova yolunda bir kaç tane dükkan görmüştüm ama girme fırsatım olmadı.

İnternetten aldığın markaya göre eğer Bursa'da servisi varsa bisikleti servisinde toplatabiliyorsun.Almak istediğin bisikleti beğen,sonra markanın resmi sitesinden Bursa'da hizmet veren servisi var mı bak.

@Ersel.U

Beşyola doğru kaliteli bisikletler satan birkaç dükkan var. Şimdi firma ismi vermeyeyim ama garajdan beşyola inerken sağda görürsün zaten. Hem satış hem servis hizmetleri var.

Bursa'da Esat abi var,elinde muhakkak vardır ikinci el birşeyler.

Arkadaşlar turu Karadeniz olarak netleştirdim ben. 28 haz. yada 1 temmuzda çıkacağım inşallah. 20-25 günlükbir tur olacak. Düşünen arkadaşlarla iletişime geçebiliriz. İyi günler...

Çok güzel bende yaklaşık 1 sene kadardır bisiklet aşığı olarak şehiriçi turlara çıkıyorum. Bu yaz bende düşündüm. Şöyle tatil beldelerine bi yolculuk.Fakat kafama uygun kişi bulamadım bide tam olarak şehir dışı tecrübem olmadığı için azda bi korku var. Ve çadırım yok ücret konusuda ayrı bir konu çok kararsızım.

Herkeze merhaba,
bu tura bende katılmak istiyorum fakat konuda net yanıtlar göremedim. Kaç gün sürer? Konaklama nasıl olacak? Ne kadar bütçe ayırmak gerek? Tur güzelgahı? Bu sorulara cevap bulduktan sonra pedallayalım.. :)

Arkadaşlar bisikletimle birlikte 4 Temmuz Çarşamba günü Bursa'ya geleceğim. Malum okullar kapandı aile yanına gitmek lazım :)

Kalacağım çok uzun bir süre değil ama kaldığım sürede sizlerle pedallamak istiyorum.

Etkinlikleri nereden takip edebilirim ?

Düzenli çıkılıyor mu ?

Çıkılmıyorsa şayet çıkacak kişi var mı :)

Herkese iyi akşamlar :)

Geri