Scudo Sports

Bursa

@mustyy61 , tarif ettiğiniz arkadaş Yasin kardeşimizdir büyük olasılıkla..
Görüklede oturur, siyah kronu var.
Bugün de plazma bağışladı...
IMG-20210423-WA0009.jpg

Scudo
Herkese merhaba.. Bugün sabah 7. 30 gibi Mudanya yolu Emek Kavşağı'nda beyaz Merida lı bir abimizi gördüm, sanayi istikamitine doğru giriyorken.. Bugün selam edemedim, farketmedi beni ama buralardansa selam olsun 🙂

Şehrimizin duayen bisikletçisi, diş hekimi, müstesna insan Ertan Ayçetin ağabey kalp krizi geçirmiştir.
Kendisine acil şifalar diliyoruz...

Şehrimizin duayen bisikletçisi, diş hekimi, müstesna insan Ertan Ayçetin ağabey kalp krizi geçirmiştir.
Kendisine acil şifalar diliyoruz...

Ayıp olmasın ama kendisini şahsen tanımıyorum ancak acil şifa diliyorum.. En kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ederim.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve cazci
Ne yazık ki Ertan Ayçetin ağabey hayata gözlerini yumdu....
Sadece bisiklet camiasının değil, tüm insanlığın başı sağolsun..

Bursa Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği kurucusu ve Yüz Yıllık Macera bisiklet turunun organizatörü Ertan Ayçetin abimiz çok değerli bir büyüğümüzdü. Kendisine Allah'tan rahmet, sevenlerine sabırlar diliyorum 😞

• Beğen
Tepkiler: cazci ve necmeddin
Bugün giro da spikerler de bahsetti. Haberi olsa çok mutlu olurdu.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebeti ile ekibimiz iki farklı rotaya tur düzenledi. Bir gurup Mudanya üzerinden Trilye'ye hareket ettti.

IMG-20210519-WA0011.jpg

Diğer bir gurup ise İzmir yolundan Susurluk'a giderek günü tamamlandı.

IMG_20210519_152626_675.jpgIMG-20210519-WA0044.jpg

Son düzenleme:
Kortaje katıldım.Yaklaşık 250 kişiydik, genç-yaşlı, ailece gelenlerin yanı sıra EşPedal ile görmeyen arkadaşlar da tandem bisikletlerle katıldılar.
Fırsatını bulup foto çekemedim, çok yavaş ilerlediği için Çocuk Hastanesine gelmeden solo turuma saptım...

Arkadaşlar merhaba Bursa da belli başlı bisiklet servisleri olduğu için çok fazla yığılma oluyor en basit olarak haftaya yıllık izinime çıkacağım ve 1 hafta benim için yoğun sürüş haftası olacak uludağ vs de var bu sebeple fren ayarımı yaptırmam lazım (çok denedim ben beceremiyorum) aydın bisiklet ve dr bisiklet bu 2 firma sürekli yoğunlar fren ayarı için bile gidemiyorum aydın dr bisiklet esat usta harici Bursa da bu firmalar düzeyinde bisiklet tamircisi varmı acaba ?

Geri