Hüseyin Külcüoğlu
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 658
- Bisiklet
- Ghost
Nerden başlayacağımı bilmiyorum. Bugün arkadaşla beraber gezelim dedik, tam kapıdan giricez oradan külhanbey bir güvenlik görevlisi bisikletin hayvanat bahçesi içinde sürülemeyeceğini söyledi. Tamam sürmeyiz elimize gezdiririz dedim. Yasak dedi ve ısrar etti. Bende dedim " Neden yasak ? Nerde yazıyor yasak diye ? " sorunca güvenlikçi cevap veremedi, tek bildiği şey " Yasak " bir de bana sinirleniyor, üslubunu sertleştirince bende sertleştirdim. Sonra arkada bahçenin içinde bir bisikletin park ettiğini ve hemen sonra da bir bisikletinin park içinden dışarı çıktığını görünce " Ee bunlar ne oluyor " dedim. Bana cevabı şu " Bunlar buranın çalışanı.. " Bir insan bu kadar mı beyin fakiri olur. O çalışan o ayrıcalıklı, ben müşteriyim diye beni ötekileştiriyor. Hayır anlamadığım nokta şu neden bu insanlar bisiklete bu kadar düşman ? Orası özel kurum da değil, belediyeye ait bir park..
Ben gerekli mercilere şikayette bulundum ve burada da belirtmek için konu açma gereği duydum. Aslında buraya açmamdaki sebep birgün toplanıp oraya gidip eylem yapalım. Bursa'da ki arkadaşlara çağrı da bulunuyorum.
Aradığım sadece mantıklı bir açıklama, " Neden yasak ? " Gerekçesini söylese tartışma olmayacak zaten, ki bisikletimi de göz önünden uzak bir yere asla bırakmam. Hakkımı sonuna kadar savunur ve ararım. Olması gereken de bu, yoksa bu tipler daha çok azıtıyor.
Ben gerekli mercilere şikayette bulundum ve burada da belirtmek için konu açma gereği duydum. Aslında buraya açmamdaki sebep birgün toplanıp oraya gidip eylem yapalım. Bursa'da ki arkadaşlara çağrı da bulunuyorum.
Aradığım sadece mantıklı bir açıklama, " Neden yasak ? " Gerekçesini söylese tartışma olmayacak zaten, ki bisikletimi de göz önünden uzak bir yere asla bırakmam. Hakkımı sonuna kadar savunur ve ararım. Olması gereken de bu, yoksa bu tipler daha çok azıtıyor.