Scudo Sports

Bursa-mudanya-Bursa. Hergün böyle olsa

Ediz Tevfik Özgan

Forum Bağımlısı
Tepki
962
Değerli forum sakinleri bu kısa güzel gezimiz forumda yeni bir bisiklet grubunun yayınladığı ilk gezi olma önemini taşımaktadır. Bu gezide benimle beraber olan İrfan ve Menderes beylerden başka grubumuzda Serkan ve Zekeriya beyler de bulunmaktadırlar. Grup üyelerinin benim dışında hepsi profesyonel sporcu, amatör bisikletçilerdir. Gruba bu hastalığı bulaştırmış olmaktan hiç pişmanlık duymayan bendeniz hepsinin eşlerinden özürdilerim. Kendilerine şifa mifada dilememekteyim.
Gelelim gezimize 50 km kadar süren orta tempolu bir gezi idi pek antremen denemez ama sonun da grip edecek kadarda terletti.

Menderes bey ile ben saat 7 30 sularında Beşevlerde buluşup kısa sürede Media mark önünde İrfan hocayı da alarak Mudanya yoluna düşüyoruz. Hızla kilometreleri yutan üçlü Göynüklü köyü sapağının olduğu tepede soluklanıyor.

Fotoyu irfan hoca çekmiş anlaşılan

(link)

Tepeden inişte denizi görünce bi foto daha çekiyoruz(fotoda pek belli değil sislerden)

(link)

Artık mudanyadayız. Ben ve menderes bey
(link)

Ben ve İrfan hoca

(link)

Mudanya mütareke meydanı arkadaki mütarekenin imzalandığı ev şimdiki müze

(link)

(link)

Ve çayları içip dönüyoruz. Grubun diğer gezilerinde buluşmak dileğiyle

(link)

Scudo
Hepinizin yüreklerine,bisiklet sevgisine,ayaklarınıza sağlık,gezide emeği geçen herkese Teşekkürler,
Yıldırımdan selamlar :)

• Beğen
Tepkiler: Necroshine
Sevgili Ediz hocam,

Mudanya yı sizin objektifinizden görmek hem size hem Bursa - Mudanya hattına özlemimizi daha da arttırdı.

"kmleri hızla yutan" mahşerin bisikletlilerini bir gün İznik'e doğru da getir lütfen.

Burada molayı sadece çay ile geçiştiremezsiniz ama, İmren'i kapatırız :):eek:
yada senin bildiğin gizli balıkçılardan birisini keşfederiz Üstadım.

Tüm hocalarıma Selamlar

dostum eline sağlık.İyi ki senle tanışmışız.Bize bu güzel hastalığı bulaştırdığın için teşekkürler.

• Beğen
@Menderes Batmaz

Menderes hocam,
her zaman bekleriz.:)

@Fatih Özgenlik

Fatiiiiihhhhhhh,
Edizzzzzzzz,
Menderessssss,
Tüm bisiklet dostlarıııııııı,

( İznik sizi çağırıyor ) :)

• Beğen
yeni bisikletcilerimiz YEŞİL BURSA mıza hayırlı olsun ...hoşçakalın

• Beğen
Fotoğrafta copyright ibaresi yoktu :eek:
Kendimi tutamadım. :D

Açık davet...

http://i83.photobucket.com/albums/j319/sonatay/69475501.png

:):D

yerim dar olmasa "kaside" yazacaktım ama, bir bukle , 2 mısra ile idare edin lütfen...

@Fatih Özgenlik

Sevgili Fatih ne kadar haklısın bir bilsen. Seninle pedallamayıda çok özledim hadi iznik yollarında eskidostlarıda alıp hasret giderelim

@Soner Sarihan

@sportmen

Ahmet bey Ahmet bey önümüzdeki ilk hafta havalar müsaitse pedallayalım Soner hocama. Menderes hocam da İzniğe rahat gelebilecek kapasitede.Bu hafta sonu şehir dışında olacam ondan sonra kuru olan ilk havada basalım bre dostlar pedallara. Bu çağrıya nasıl hayır denir ayıp rezil oluruz sonra

Listenin başına Sevgili Fatih'i yazalım

arayı Bursa daki tüm dostlarla dolduralım

1- Fatih Özgenlik
2- Ediz tevfik Özgan
3-
4-

.
.
.

Sonuna da beni yazın,ben nede olsa buradayım. :)

• Beğen
1- Fatih Özgenlik
2- Ediz tevfik Özgan
3- Ahmet ERTAN ( çağrılara kulak vermek lazım )
4-

• Beğen
Sevgili Ediz hocam seni her zamanki zindeliğinde görmek beni sevindirdi.Ayrıca bu hastalığı olabildiğince çok kişiye bulaştır.Keşke her hastalık bisiklet hastalığı gibi olsa. Ben her zaman Ahmet e dua ediyorum bana bu hastalığı o bulaştırdı.Hayatımda ki en güzel hastalık olduğunu düşünüyorum. Ayrıca güzel gezi olmuş.Ayaklarınıza sağlık. Ben şimdilik Artvin de bu hastalığı bulaştıracak kimseyi bulamadım. Bir kişiye bulaştırdım. O da tam manasıyla hastalanmadı.

@sportmen

Teşekkürler Ahmet
selamlar

@sporcu71

Sevgili Sporcu71,
merak etme, bisiklet hastalığının kuluçka devresi uzundur.:eek:
yakında ateşler içinde yanmaya başlar. :D

bisiklete binmek dışında tedavisi de olmadığından sizi bulur muhakkak.

selamlar

Arkadaşlarınıza virüs bulaştırdığınız için size teşekkür etmek isterim. Hanımlardan özür dileyecek bir şey de yok.İnşallah onlarda bu hastalığa tutulurlar da maaile gezersiniz.Selamlarımla,

• Beğen
tebrikler güzel gezi olmuş artık hiç çağırmıyorsun ediz abi görüşemiyoruz :) saygılar

• Beğen
Ediz Abi ayağınıza sağlık, görüntülerden anlaşıldığı üzere güzel bir gezi olmuş. Bir dahakine topluca yapalım.

• Beğen
Geri