Ediz Tevfik Özgan
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 962
Değerli forum sakinleri bu kısa güzel gezimiz forumda yeni bir bisiklet grubunun yayınladığı ilk gezi olma önemini taşımaktadır. Bu gezide benimle beraber olan İrfan ve Menderes beylerden başka grubumuzda Serkan ve Zekeriya beyler de bulunmaktadırlar. Grup üyelerinin benim dışında hepsi profesyonel sporcu, amatör bisikletçilerdir. Gruba bu hastalığı bulaştırmış olmaktan hiç pişmanlık duymayan bendeniz hepsinin eşlerinden özürdilerim. Kendilerine şifa mifada dilememekteyim.
Gelelim gezimize 50 km kadar süren orta tempolu bir gezi idi pek antremen denemez ama sonun da grip edecek kadarda terletti.
Menderes bey ile ben saat 7 30 sularında Beşevlerde buluşup kısa sürede Media mark önünde İrfan hocayı da alarak Mudanya yoluna düşüyoruz. Hızla kilometreleri yutan üçlü Göynüklü köyü sapağının olduğu tepede soluklanıyor.
Fotoyu irfan hoca çekmiş anlaşılan
(link)
Tepeden inişte denizi görünce bi foto daha çekiyoruz(fotoda pek belli değil sislerden)
(link)
Artık mudanyadayız. Ben ve menderes bey
(link)
Ben ve İrfan hoca
(link)
Mudanya mütareke meydanı arkadaki mütarekenin imzalandığı ev şimdiki müze
(link)
(link)
Ve çayları içip dönüyoruz. Grubun diğer gezilerinde buluşmak dileğiyle
(link)
Gelelim gezimize 50 km kadar süren orta tempolu bir gezi idi pek antremen denemez ama sonun da grip edecek kadarda terletti.
Menderes bey ile ben saat 7 30 sularında Beşevlerde buluşup kısa sürede Media mark önünde İrfan hocayı da alarak Mudanya yoluna düşüyoruz. Hızla kilometreleri yutan üçlü Göynüklü köyü sapağının olduğu tepede soluklanıyor.
Fotoyu irfan hoca çekmiş anlaşılan
(link)
Tepeden inişte denizi görünce bi foto daha çekiyoruz(fotoda pek belli değil sislerden)
(link)
Artık mudanyadayız. Ben ve menderes bey
(link)
Ben ve İrfan hoca
(link)
Mudanya mütareke meydanı arkadaki mütarekenin imzalandığı ev şimdiki müze
(link)
(link)
Ve çayları içip dönüyoruz. Grubun diğer gezilerinde buluşmak dileğiyle
(link)