Scudo Sports

bursa kent ormanı yarışı

konaklama ve yemek işleri ile ilgili bişeyler duydum karşılanıyormuş dogrumu

Scudo
Valla eğer doğruysa gelenlerin sayısı oldukça yüksek olacaktır..

Bursalı arkadaslar, hafta ici bir gün parkurda binmek istiyorum.. rehberlik yapmak isteyenler olursa cok mutlu olurum.

İstanbul'dan İDO ile gelmek istersek,iskele parkura çok mu uzak kalır?İskeleden sonra bisikletle ya da otobüsle gelme imkanımız var mı?Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba

Bursa yarışının parkur grafiği ve resimlerini paylaşır mısınız.

Zemin ne durumda.Kısa bilgiler.

@mithra

mudanyadan sanırım 15 km falan gelinebilir yani otogardan gitmenizle çok farketmez bi tane rampa var onu çıktınızmı tamam

İstanbul'dan Bursa yarışına gidecek sporcular bana isimlerini yazdırsınlar.

ÜCRETSİZ Konaklama için yer ayırtacağım.

• Beğen
Tepkiler: ilyasss
Bora abi ücretsiz konaklama ve yemek olayı kesinleşmiş mi??

Konaklama, cumartesi günü makarna partisi,pazar sabah kahvaltı, yarış sonrası kumanya bedava imiş.
Ankara için gelecekler de bana bildirsin mümkünse...
Kamil Koç bursaya hızlı tren aktarmalı gidiyor. Tren ve bisiklet kombinasyonu probelm çıkaracağı için Nilüfer Turizm den fiyatları sorduk. 27 TL.

Ankaradan ben ve Hacettepe Üniversitesinden 5-6 kişi geliyoruz .. Ankaradan toplam katılım 10'un üzerinde olcak diye tahmin ediyorum

yarışa katılacaklar yavuz kilim e isimlerini yazdırsın..

0554 632 38 03

kim nasıl gidecek istdan cumartesi sabah yola çıkacaklar hep beraber gitmek isteyenler.kimler?

özellikle şehirdışından katılacaklar konaklama için yavuz kilime isim ve il lerini yazdırsınlar konaklama yeri mevcuttur tüm herkesi bekliyoruz

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
arkadaşlar kafanıza takılan her soru için yemek vesayre gibi şeyleri bizzat yavuz kilime sorabilirsiniz teli 0554 632 38 03 aramanız yeterli.. şimdiden herkese çok teşekkür ederim inşallah kazasız çok keyifli bir yarış olur elinize ayağınıza sağlık.

Ankara tayfası lütfen isimleri bana bildirsin. İki kere yazdırıp liste karışıklığı yaşatmayalım.
Şu an görünen 14 kişi ile geliyoruz.
Cuma akşamı için yarın Nilüfer Turizm ile görüşüp rezarvasyon yaptıracağım. Herkes gidip kendi biletini alır. Bagajda problem çıkmaması için de firma yetkilileri ile görüşeceğim.

@bulent_atlas
Nilüfer sorun çıkarıyormuş bence KAMİL KOÇ gelin sorunsuz alıyorlar .

oğuz Ankara'dan hızlı tren ile aktarmalı gidiyor. Trende de bisikletler mesele olur. Yarın yine arayacam gerçi.. Sen de Mastera geçmeden yarışın keyfine bakalım :)

Hareket Tarihi 23 Ekim 2009
Hareket Saati 23:59
Kalkış ANKARA-OTOGAR
Varış BURSA-OTOGAR
Otobüs Tipi MERCEDES TRAVEGO 15 SHD
Sefer Tipi NORMAL
Normal Fiyat 30,00 TL
Internet Fiyatı 27,00 TL

bu sefer şu an uygun görünüyor. Kamil Koç ile daha uygun görünüyor tekrar :)

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
Geri