evet arkadaşlar gölyazı turundan zevk alamamış bunyemi tatmin etmem gerek bursa da oturanlar veya gitmiş olanlar sizce nasil bir yer üniversiteli dolu olduğu soyleniyor gitmeye değermi gezecek yeri varmı acaba yardımlarınızı bekliyorum iyi forumlar kazasız bol pedallar..
Görükle gölyazıya gelmeden baya geride kalıyo. Sapak var alttan giriosun. Genelde merkezde fsm bulvarı gibi saglı sollu yeme içme alkollu alkolsuz mekanlar var ilerleyince yerlesim yeri ve köye dogru geciş var. Arka taraftan uludag universite kampuse geciş falan var fakat gezecek yer olarak bakarsak acıkcası surası söyledir böyledir diyebilcem biyer yok yada ben bilmiyorum. Yol yapmak için giderim dersen gidlir ama bişey görcem farklı dersen hep aynı.
Aksam saati yeşile cıkarsan orda cay bahceleri var güzel orda bi cay içip yukarı emirsultan camii ye gidersin camiinin bahcesinden bursa manzarası güzel banklar falan var hem biraz yokus nerde oturuosun bilmiorum tabi.
Yada cekirgeden dag yoluna dogru gidip jandarmadan sola dogru dönersen cok yukarı cıkmamak için ordada solda cay bahceleri var manzaralarda güzel sonra onlardan devam edip sehrin diger tarafından inebilirsin dag yolundakilerin fiyatlar biraz fazla yanlız.
Şuan kimse yoktur orada, bayram sonrası Pazartesi günü yeni dönem başlıyor öğrenciler o zaman gelir. Görükle'de bol bol kafe, yeme içme yeri hariç bir şey yok.
Sırf bisiklete binmek için her yere giderim.Mesela şimdi çöp atmaya çıkıyorum ardından nane toplayacağım.Bence binin bisiklete gidin.En azından "Gittim gördüm"der vaktinizi değerlendirmiş olursunuz.Giderseniz de şimdiden iyi yolculuklar.
Ben görükledeyim görükle de gezilecek yer yok ancak 15 km uzaklıkta Hasanağa baraj gölü var tavsiye ederim bende bugün gittim hoşuma gitti.Hatta çok pişman oldum yanıma piknik tarzı bir şeyler almadığım için
Ya bursada gezmek için görükleye gitme. Ben Uludağ mezunuyum eski bisiklet kulüp başkanıyım... Ve bin tane rota var...
1.Dağ yolu tırmanış ya da telefferikle çıkar iniş yap
2.Uludağ Üni arkasından zeytinbağına gidiş ordan mudanya şehir merkezi
3.Kemalpaşa hasanağa barajınını geçince izmir yönüne doğru ordan kemalpaşaya gidiş yolu var süper ordan su uçtu şelalesi
4.Gölyazının karşısındaki köyün içinde bir mağara var harika bir yer adları aklıma gelmesede araştır...
Daha bu liste gider.... Ama aydın bisiklet grubu ya da yeşil bisiklet bunlara bezner grupların ilanlarını takip et... Ben şuan istanbuldayım inan hiç zevki tadı olmuyor doğa olmayınca
evet bu gün gittim yukari da bahsedilenler gibi gezecek yer yok hasanağa barajı na gitmeyi pek gozum yemedi sonraki istikamet iznik fakat gidip konaklamam lazim geri dönemem
@ATALAY16 Yokuş tırmanmanın ne anlama geldigini ilk km'lerde anlayamayabilirsin.Zihninin arınmaya başladığını hissetmeye başlarsın 5-10 km'den sonra.Hazır henüz havalar tam bozulmamısken seni söyle bir Uludağ rampalarında görmek isteriz fotograflarda.En azından milli parka kadar,bakalım sonra neler düşüneceksin.Sadece vücudunu dinle öyle cok hırpalama kendini performans yapacağım diye.Ha zaten bi kıvılcım çakmazsa ne dediğimi pek anlamayabilirsin,en azından iyi bi ter atmış olursun.Yokuş iyidir iyi zihni açar,bir de halay