Scudo Sports

Bursa Gemlik turu (bol mersedesli,komikli)

Scudo
@mariokaldato

Hocam helal olsun..
Çok sürükleyici bir tur yazısı olmuş.
Özellikle böreks selenin çıkardığı seslere bittimm.:D:komik::koptum::koptum:
Okurkem O derece kaptırmışım ki..Raylıda giderken ineceğim durağı kaçırıyordum az daha.:D:D

@anti panik
Ahahhhaha eyvallah abi benim icn km olarak kisa sayilsada sagolsun kiymali boreaks sele sayesinde sibirya turuna bedeldi :D yola devam durmak y"""" ahhhhhh eheheh

@mariokaldato
Yüre@Battutaettanci
@mariokaldato
abi yüreğine pedalına sağlık. Keyifle beğenerek ve imrenerek okudum. Bu arada bisikletinde yakıyor. Kazasız belasız bol pedallı günler dilerim.

@soneryen
Eyvallah sonercim sagolasin . Bu baslangic seviyesi bi tur. Idi keh.keh :)

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
@mariokaldato
@mariokaldato
çok daha iyileri olur inşallah.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Candan Biberci seni severdim, tombiş yanaklarından makas alacak kadar sempatik bir gençtin. Ama bakıyorum @mariokaldato ile bir kankalık durumun var. Bak bu kötü oldu. Bundan sonra @Anonim ile ittifak olup kankan olacak kaldıraço ya ve sana olan yaklaşımım farklı olacak. Demedi deme.

@mehmetsunu
İstersen forumla komple ittifak yap:D
Cumhur abim öz toprağımdır ve bizde yalnış olmaz.Bizde Gayseri kurnazlığı yok..:)
Gelir Kayseri'de ifadeni alırız piskolojin bozuluverir maazAllah:huhuu:

@Candan Biberci
:D ehehe uyma şuna candan ahahah :D

Fahiş fiyatlara satilan buroks selenin cok ucuza bakimini yapmanin yolunu buldum. Evde bulunan ayakabi boyasiyla kunduramizi boyarken seleyide aradan cikartiyoruz 2016-10-31_02-02-16_HDR.jpg

@mariokaldato direkt totoyu boyasan da olurdu aslında, açık renkli bir pantolonla otursana o seleye bir. Çözümdeki yaratıcılığa gel!

@Anonim
Bilerek deforme ediyorum kanka millet huylanmasin nolur nolmaz ebe ehe ehe

Abi vallahi öyle güzel yazı yazmışsınki insanın okudukça okuyası geliyor. Dürdane rampasını sağ salim atlatmış olman gerçekten iyi.Kamyoncular pisti mübarek:)

• Beğen
@mariokaldato

(link)

Hebele hübele diye yazdığının farkındamısın yardırato.

• Beğen
Okurken ben yoruldum oturduğum yerden... poink cink coying ehehe gözümde canlandı. Sen en kısa zamanda o yaylardan kurtul hocam, özgür ceylanlar gibi gidilmez öyle. Eline gözüne sağlık, bol fotolu güzel paylaşım olmuş :)

Geri