mehmet arkadaşa yüklenmeyelim evet genç adam hırslı ama hırsını ispat edecek bursalı arkadaşlara selam olsun istanbuldan,
bu performans işi biraz zor tabi 1976 da ne bisiklet forum var idi ne de internet biz mahallede organize olur idik, emekli subay evlerinde oturan subay çocukları yani memur çocukları zar zor biriktirdiğimiz paralar ile aldığımız bisikletleri düşünüyorumda nasılda severdik bisikleti, pejo yol bisikleti hiç unutmam çok ağır idi ,o kadar bisiklet aldık ve de ikinci elden sattık araba ile işim olmaz ,bakın 2008 mart ayında aldığım karbon scott mtb bana tam anlamı ile artıları ile dönmüştür modifiye ederek 28 jant takarak uzun mesafelere göre ayar çektim alete.700 x 32 teker hızı getirdi ,düz toprak zeminlerde sürat yaptım artı stabilize yollarda sürat yaptım sene 2009 da ocak ayında bisiklet foruma üye oldum bir çok tur düzenledim bu turlarda 65 kişi ile belgrada gittiğimi bilirim tabi arka takım kaptanı idim elde telsiz ,ayrıca performans içeren turlar düzenledim ama öncesinde antreman yerini belirledim ,18 yaş altını kabul etmedim ,bu performans işi öyle kolay iş değil 58 km sürekli tempo yapmanın ne demek olduğunu ekibe gelenler gördü ve de tabi işin zorluğunada şahit oldular altında 26 jant olan dostlara traktör gibi geldi tabi ,neden antreman çünki etap belli kartepe ..99 km sonra 16 km eğimin hikayesi toplamı 203 km bura bizim güzergahtır ve demirbaştır, tüm istanbul davetli ama önce şile-tekede antreman sahasında tartacaklar kendilerini ,58 km pedal basmak için alt yapısı olmayan çok bisikletli var istanbulda ,58 km düz yol değil 6-7 -10 eğimlerden oluşmuş bir parkurdur ha bize madalya vermiyorlar, biz yarışlarada girmek derdinde olmayan adamlarız, bizim amacımız her şeyden önce amatör ruhu yaşatmak yani amatör anlayışta bisiklet sporunun hakkını vermek, bunun için önce beslenme ne olacak onlarıda bileceğiz tabi .sabah aç karnına antreman olmaz bu püf noktaları bilmek şarttır ayrıca yüzde 70 karbonhidrat yüklenecek bir gece öncesi yüzde 20 yağ yüzde 10 protein performans yapacaklar buna dikkat edecek tabi bursadan performans sürüşlerini kaale alacaklar için konuşuyorum, diğer gezi amaçlı sürüşler için zamanla ilgili problem yoktur ,ayrıca tur bisikletçiliğinde zamana karşı bi durum söz konusu değil ,ama performans denince bunun amatörce hakkı az mola anlayışı ve de tempodur ...