Scudo Sports

Bursa BF Tanışma, Tur ve Fırsat Sayfası ;-)

Scudo
haftaya yapın turları yada pazar günü mesai yok tamamen boşum gece sahura kadar turlarız haftaya da 15.23 bardiyasından çıkışta kent meydanına gelirim 00.00 gibi.

@ebubekir sözbir

Lastikleri henüz değiştirmemiş. :)

@mustafa genç

Valla Mehmet fotografları karanlık odada bastırıp sonra pc de taratıp siteye yüklese hepsi hd kalitesinde olsa bile şimdiye on kere yüklerde ne resimlermiş bea :D

@mustafa genç

Mustafa kusura bakma sorun şu ki Mutlu abi göndermiş ama whatsapptan bana gelmemiş. Bugün resimleri aldım. En kısa zamanda ekleyeceğim. Tipsiz Mustafayı ekleriz iste sen :p

@Mehmet D.

Mehmet geriye dön mesajını oku kıvırma şimdi ;)

@Tahsin Y.

Çaycuma falan farketmez artık resimler gelsin de Sinoptan da vazgeçtik :)

@mustafa genç

Valla ya haftayı geçti Sinop'a ait hiçbir şey göremedik :) Bursa il sınırını görsem onu bile başarı sayıcam :)

@Ayhan Sarıkamış

Aleykümselam Ayhan gardaş :) sen hoş gelmişsen :D

@Tahsin Y.

Görcez inşallah bakalım Mehmetten en azından ses çıkmaya başladı. :)

@ebubekir sözbir

Ebubekir zaten amatördük. Mutlu abiye bakma sen adamda para var huzur var her şeyi alıyor ;) Spdlerle camiye gidip çaldıracak kadar umursamaz :D

@Ayhan Sarıkamış

Yapma ya senin cihaz benimkisinden de hızlı gidiyor hiç yoktan. Biz hepten amele kaldık. Artık 21 vites yetmiyor valla. Km sayacı falan sorun var mı? Valla senin far benim stobu gözümde bitirdi. 30 liraya sana takım aldık biz 50 kağıt verdik seninkisi bizimkisinden iyi çıktı. İyi mi? :)

@ebubekir sözbir

Ramazandan sonra ben de müsait olursam bol bol gezeriz ;)

@Ayhan Sarıkamış

Sensiz olmaz turların tadı çıkmaz ;) İnişlerde daha dikkatli olacağız artık :)

@ebubekir sözbir

Eğer benim programım olmazsa ben katılırım yarın sana beni gün içinde ara sana söyleyeyim uygun olup olmadığımı ;)

@mustafa genç

Haftaya da yaparız ya ayıpsın ;)

Resimleri birazdan yükleyeceğim ;)

sabah bi mudanya yapasım varki sormayın oruç olmasaydı giderdim, bayramdan sonra artık. gelmek isteyen:D

@Murat Çağlayan 2

önemli olan bisikletin kaç vites olduğu değil aynakol daki en büyük dişlide kaç diş olduğu dur yol bisikletleri 16,18 vitestir genelde üst seviye olanlar 20 olabiliyor fabrika çıkışları tabi bu ama hepsi çok hızlı gidiyorlar çünkü aynakol dişlilere çok büyük 50 den yukarı benim aynakol un en büyük dişlisi 42 li pekte iyi sayılmaz hatta düşük.

Hoşbulduk Muratcım.. Turlara Müsait Olduğum Sürece Her Zaman Varım.. Fazla Kasmadan Gezerik.. Bir Hafta Sonu Herkes Müsaitken Bir Tur Yapalım..Haftasonu Olduğu İçin Sayıda Fazlalaşır..

@mustafa genç

Yaparız bayramdan sonra ;)

@mustafa genç

Bilgi için teşekkürler bahsettiğin şeylerin ne demek olduğunu gerçekten çok iyi biliyorum. Hatta mutlu abinin de çarkı değiştirecektik 44'lük ya da 48'lik istiyordu. Tek çark değiştirsek de olur diyen var. Ayna kol değişmezse randıman vermez diyen bisikletçilerimiz de vardı. Benim vites diye ifade etmeme bakma çarklar küçük, vites yok. Yetmiyor işte anla sen ;)

@Ayhan Sarıkamış

Yaparız ya paslaşalım ;)

Arkadaşlar pazar mesai yok bana yarın gece ve sonraki gece boşum iftardan sonra tur planı olan beri gelsin sahura kadar turlayabiliriz

Merhaba Herkese,

Çok yakında aranıza katılacağım. 1 saat durmadan koşabildiğim bir kondisyon yaptım son 2 aydır bisiklet seçimimde karar verene kadar. (hala karar veremedim ya neyse)
Dolayısıyla her türlü turunuza katılabilirim bir makine alır almaz..

Bu Mehmet D. isimli arkadaşımız nerelerde özledik onun yazılarını okurken çok eğlenceli oluyordu gören duyan varmı :)

• Beğen
Tepkiler: Samet Yurt
Arkadaşlar merhaba bende bursadan katılıyorum. Kondisyon pek yok , bisiklet amatör çift amortisörlü , becerebilirmiyiz acaba

@aslan tosun

Aslan bey grubumuza şimdiden hoş geldiniz.Biz de zaten amatör topluluğuz.O yüzden çift amortisormuş,disk frenmis,markası şuymuş önemli değil.Mesela benim bisikletim de çift amortisorlü ve 18 kilo ama grupta hiç sorun olmuyor .Zaten önemli olan sürmemiz değil mi? Hem grubumuzda kimseyi arkada bırakmıyoruz. Yarın kısmetse tur yapmayı düşünüyoruz. İftardan sonra veya herkese uygun olan ortak bir saatte sizi de bekleriz .Kent meydanından hareket ediyoruz

@aslan tosun

Abi kask zorunluluğu yok ama en yakın zamanda temin edersiniz zaten.Can güvenliğimiz için önemli.Bursanın neresindensin abi?

@ebubekir sözbir

Nilüfer Fsmdeyim , bana yardımcı olurmusunuz nerden temin edebilirim uygun fiyata

@aslan tosun
Abi uygun fiyatlı olarak Bursada beşyolda Aydın bisiklet var .60 Lira civari güzel bir kask alınabilir.

@ebubekir sözbir

Anladım onu birazdaha ileride alabilirim artık çünkü bisiklete baya bi harcama yaptım.

@aslan tosun

Sorun değil abi .Yarın müsait olursan akşam tur yapıcaz senide bekleriz.Arkadaşlarında gelmek isterse onlar da gelirler.Güzel bir tur olur. Murat Çağlayan :0536 827 15 00 ve Mutlu Öztürk :0543 215 73 68 bu numaraları ararsın abi sana tur hakkında bilgi verirler. :)

@ebubekir sözbir

Tamam çok teşekkür ederim yarın bi işim olmazsa ararım.

@Murat Çağlayan 2

Anladığım tek şey Çok Dikkatli Olmamız Gerekiyormuş .. ufak bir iş kazası geçirdim parmak kesildi bayramdan sonraya aksadı benim tura çıkmam..

Geri