Scudo Sports

Bursa BF Tanışma, Tur ve Fırsat Sayfası ;-)

@Mutlu ÖZTÜRK
Abı bu aylık bır turlama planı dusunuyorum da hepımız ıcın .Her gun bursanın farklı yerlerını gezmemız ıcın arastırma yapıyorum .Dün bıraz geme fırsatım oldu. bugun bı lıste olusturup sız abılerıme sunucam katılmak ısteyen abılerım katılabılır .Bu da dunku turumdan kareler .Bıraz kesıf yaptım. Saat9.20 9 .30 gıbı yalova yolu ıftardan dolayı bos , gece de 12den sonra bos 11.30 dan gece 2 ye kadar tur yapabılırız.YAda ortak bır saaat olustururuz .BİSİKLET HER YERDE UGUR BOCEGIYLE ...(link) MOSTALJIK TRAMWAYLA...(link) tophane saat kulesıyle...(link)(link) (link) tophane sırtlarında (link) ORHAN GAZI TURBESINDE (link) SALTANAT KAPIDA (link) BALİBEY HANI ARKA GIRISINDE (link) ULUCAMI AVLUSUNDA (link) ESKI BELEDIYE BINASINDA (link) HEYKEL SAAT KULESI ...(link) KAYIHAN HAMAMI (link)(link) IRGANDI KOPRUSUNDE (link) KENT MEYDANINDA (link)

Scudo
Ebubekir kardeşim heykelde saat kulesinin önünde fotoğraf çekilirken tam o sırada ben de setbaşına doğru gidiyordum araçla. Saat gece 12.00-12.30 sularıydı sanırım. Hatta bir müddet bakmıştık sana ne yapıyor acaba diye :D Sonradan farkettik fotoğraf çektiğini. üzerinde fosforlu yeşil bi yelek vardı :)

herkese ıyı gunler bugun ovaakca panayır kent meydanı fomara heykel yeşil yeşil c ami yeşil türbe emir sultan olmak uzere tur yapmayı dusunuyorum .Dileyen katılabılır. (link) tophaneye de cay ıçmeye cıkılabılır (link) (link)(link)

@ebubekir sözbir

Mutlu Abiyi ara derim ;-)

@Mehmet Emin Özden

İyi bakalım Bursaya döndüğümde seni de bekleriz turlara ;-) Cuma ya da Cumartesi Bursada olmayı planlıyorum :)

Arkadaslar bu akşam tura çıkıyorum katılmak isteyen arkadaş olursa saat 22:00da kent meydanı Çeşme yanından kalkıcam herkesi beklerim

Teknik ve ailevi sorunlar yüzünden bugün Bursa'ya dönüş yapmak zorunda kaldım. Turum Bursa- Sinop şeklinde sonuçlandı.

@Mehmet D.
tura dair resim alabilirmiyiz epey keyifli bir tur olmuştur eminim

@mustafa genç

Turun yorgunluğunu atlatır atlatmaz tüm resimleri paylaşacağım merak etmeyin

@Mehmet D.
hocam yorgunluğunu attıysanız bence baska bir baslık altında konu acabılırsınız . Yasadıklarınızı karsılastıklarınızı bızımle ve tum forumla paylasmıs olursunuz Karadenız turu yapmayı dusunen arkadaslara da fıkır ve rota bılgısı olmus olur.

ardaslar bu aksam yesıl pedalın turu var bılgınıze EL CLASSICO VOL 2 / OVA KÖYLERİ-KÜLTÜRPARK (Yeşil Pedal Bisiklet Derneği) (link) Merhaba arkadaşlar Ramazan ayının 2. "EL CLASSICO"turuyla karşınızdayız.
Bu haftaki rotamız Ova köyleri üzerinden Kültür park..

Rota: Esentepe dinlenme parkı (hareket), Fsm Bulvarı, Yunuseli, Dereçavuş, otoban altından Yalova yolu, Kültür park..

*Mesafe: 35 km
*Zorluk derecesi: Çoğunluk düz- Kolay

*Her gece turunda olduğu gibi far ve stop lambalarımızı almayı unutmuyoruz
*Yanımıza yedek lastik almayı ihmal etmiyoruz
*KASK takmak zorunludur!!!

Herkese keyifli bir tur diliyoruzhttps://www.facebook.com/events/488577391274889/ ESENTEPE DINLENME PARKI BASLANGIC SAAT 22.00

@ebubekir sözbir

malesef çalışıyordum gidemedim salı ve cumartesi turuna katılırım ama bir ihtimal saatte iftara yakın benim ev uzak 14 km yetişmek zor olur iftardan sonra

Bu hafta iftardan sonra tur yapmak isteyen burda paylaşsın müsait olursak çıkarız bizde

Arkadaşlar yeri değil ama avid hidrolik frenlerimin yağının değişmesi lazim da aldığım yere gittim ikisine 70 tl dedi bunu ucuza yaptırabileceğim yada bu yağ basma aparatını uygun fiyatlı bulabileceğim bir yer bilen varmı dır. ve akort ayarını nerede yaptırabilirim iki janta 50 tl istedi. nilüfer de bi abi varmış galiba bu işi iyi yapan aktif pedal ın oralarda bir yerde jantlar yüzüklü 25 tanesi dedi normal olsa 20 olurmuş nedir bu yüzük olayı

@ebubekir sözbir

yorgunluğu tam olarak atmış değilim, attığım an başıma gelenlerin hepsini yazıcam

@Mehmet D.

Mehmet nasıl bir yorgunluk bu kaç gündür atamadın? Turu yapmadıysan yapmadın de hiçbir şey ispatlamak zorunda olmazsın.

İlla yaptım paylaşacağım diyorsan o resimler burada paylaşılmadan kimsenin sana inanmasını bekleme başta inanmayan ben olacağım hiç kusura bakma, darılma.

Kimsenin sidik yarışına girmesine gerek en nihayetinde hepimiz insanız sınırlarımız belli. Süper kahramanlar bırakalım da dizi ve filmlerde kalsın ;)

Akşam tur yapmak isteyen arasın 0536 827 15 00

uzun zamandır bende böyle bir mesaj atmayı düşünüyordum ama Son tur paylaşımımdan sonra ortalığı iyice velvereye vermek istemedim sizin yazmanız iyi oldu teşekkürler, bu birincisiydi ikinci olarak da ona inanmayacaklar listesinin başına benden başkası geçemez:D lütfen ikinci sıraya.

ortada bir tur yoksa mesajlarından herkes çok iyi olduğunu bilse sen iyi olmadığını bildiğin sürece ne anlamı olur ki
tur da sürünme görmek isteyen gecen sene yaptığım uludağ turuna baksın şehir içi tur konusunda olacak bu kadar yorulduğumu hatırlamıyorum aklıma geldikçe hâlâ gülerim kendime Nasıl cesaret ettim diye hatta abimin arkadaşları arayınca nasıl gidiyor tur diye onlara bizim koca oğlan su kaynattı diyerek dalga geçiyordu benimle yinede başardım bakacağa ulaştım sonunda.

not almak istediğim spd ayakkabıları aldım cuma geliyor shimano m064 ayakkabı (150 tl), pedal da shimano m520 (70 tl) oldukça ucuza kapattım diyebilirim.

@mustafa genç

mustafa abı uzun zamandır gecen bu muhabbetlerı kapatalım. ben arkadasa saygı duyuyorum. zaten batum turunu subatta n berı dusunuyormus baktıgıma gore . bız boyle bır seye yeltenemıyorsak en azından saygı duyalım. kımsenın uzerıne bu kadar gıtmeye gerek yok .Eger bursalılar olarak bulusucaksak ne ala .sen yesl pedala gıdıyosun ne gerekıyorsa uyelikfalan bızde uye olup ona katılalım .bursa da 3 5 kışı bır araya gelebımoruz zaten kulpte olmus nasıl lısans alabılırız bıze ogrenıp yardımcı olursan bızı de davet edersen 3 5 kısı yerıne 35 40 kısı yesıl pedalla pedallarız .

@ebubekir sözbir

yeşil pedal turlarına katılmak için üyeliğe gerek yok gerekli olan bir bisiklet ve kask, kask olmasa bile aktif pedal dan geçici veriyorlar kaskı facebook da sayfalarını beğenmek yetiyor paylasilan her mesaj bildirim olarak geliyor o sekilde takip edilebilir turlar. kulüp olmuşlar yeni duydum bende pek bilgim yok ne işe yarayacak kulüp olmaları lisans almak isteyenleri ilgilendiriyor galiba kulüp kısmı biz kendi halinde pedal basanlardanız. Yeşil pedal ile turlamak daha keyifli oluyor kalabalık, yavaş ama keyifli cünkü her yaştan tatlım var amac gezmek zaten

Merhaba Arkadaşlar 09 Temmuz 2014 yani bu akşam Panayırdan 3 kişi olarak başlayacağımız Kent Meydanı - Fomara - Emirsultan şeklinde devam edecek olan turumuza katılırsanız mutlu oluruz.

Herkes istediği yerden yola çıkarak bizimle buluşacağı en yakın mesafede geziye katılabilir. Herkes davetlidir. Biz 3 kişi olarak Kask, Far, Stop vb aksesurlara hatta tamir kiti yamalar vs herşeye sahibiz. Siz de katılarak turu daha eğlenceli hale getirebilirsiniz. Bol bol resim çekinip paylaşırız.

Tura katılmak isteyenler 0536 827 15 00 numaralı telefonuma çağrı bile atsalar ben geri ararım. En kötü mesaj ya da çağrı atın ben geri dönerim.

Tur Saati olarak en 11:30-12:00 gibi hareket edilecektir. İftardan sonra cevap yazabilirim forumdan soru soran olursa ;)

Ebubekir senin özel bir durum yoksa kesinlikle bekliyoruz.

Geri