Scudo Sports

Bursa BF 19.06.2014 saat 18:00 Tanışma turu

Mehmet D.

Forum Demirbaşı
Tepki
93
Bisiklet
Salcano
Merhaba arkadaşlar,
Forumdan tanıştığım Murat çağlayan bey ile mudanya turu yapmayı düşündük. Ancak Bursa'daki diğer forumdaşlarımızla tanışmak ve tecrübelerinden faydalanmak için bir tur organize etmeyi düşündük. Bu akşam saat 18:00 de Kent Meydanından hareket edilecektir. Mudanyaya gidip bir çay içip dönmeyi düşünüyoruz. Tüm BF üyelerini bekliyoruz.

Scudo
@Mehmet D.

Evet ayaklarım çok iyi durumda olmamasına rağmen biz iki kişi böyle bir tur düşünüyoruz. Ne kadar çok kişi olursak o kadar güzel ve zevkli olur diye düşünüyorum. Umarım katılım siz de katılırsınız, güzel bir etkinlik olur.

Geziye katılmak isteyen olursa biz forumda olmasak bile 0536 827 15 00 numaralı telefonumdan bana ulaşabilirsiniz.

@ebubekir sözbir
Tahmini 1 saat 25 dakikalık bir sürede mudanyaya varmayı düşünüyoruz. yarım saat durup, Saat onda kent meydanında olmuş oluruz.

benim Kent Meydanı- Mudanya rekorum 1 saat 7 dakika

Ben önce bir sevinç bisiklete uğrayıp kartımdaki limit yeterse Kask, eldiven ve stop alıcam. Paslaşırız.

Katılmayı isterdim fakat saat 6'da mesaim başlıyor.Kazasız belasız pedallar size.Mudanya asfaltının,inişinin tadını çıkarın :)

• Beğen
Tepkiler: Murat Çağlayan 2
@Murat Çağlayan 2
Zafer mahallesi tarafında toptancısı var orada daha ucuz

@Murat Çağlayan 2
Zafer mahallesi tarafında toptancısı var orada daha ucuz
.

@Barış TURAN

musait olduğunuz bi gün pedallamak isterim barış bey

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
@Barış TURAN

Başka bir gün size de uygun zamanda yine program yaparız sorun yok tanışalım kaynaşalım birlikte çok program yaparız.

@Mehmet D.

Tam nerede arabayla gelsem sen yakında mıydın oradan alalım olmazsa ama kartla taksitli alıcam bu imkan yoksa boşuna gelmiş olurum. Şimdi çıkacağım birazdan telefonla ararım seni.

@Murat Çağlayan 2

benim evin birkaç sokak üstü telefon numarasını vereyim kredi kartı geçiyor mu diye sorun 0 224 253 34 81

@Murat Çağlayan 2
https://www.google.com/maps/place/%C3%87elik+Bisiklet/@40.194267,29.082392,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x14ca3e65bd43a709:0x718deb2468a3644b

Hafta sonuna denk gelecek bir etkinlik olursa birdahakine ben de katılabilirim. Veya akşamüstü..

Bir Mudanyalı ve bisiklet sever olarak Mudanya yolunun asfaltı yenilendi ve eskisi gibi değil ışıklandırmalar var çok zevkli bir yol olur. Kazasız bezasız gitmeniz dileğiyle. Bu arada Murat kardeşim stop lambasını ve kaskını kesinlikle al. Hayırlı yolculuk şimdiden :)

• Beğen
@aerbey
hafta sonu mudanya turumuz olacak yine

@Tugay Sonsuz SERT

saolun tugay bey, sizinle de pedallamak isterim

• Beğen
@Samet K.

burada da yağdı ama geçti, yaz yağmurları bunlar :)

@Samet K.

haklısınız çok tehlikeli olacaktır ancak yollar kurumuştur bile

Geri