Scudo Sports

Burasi da benim bahcem

@Anterak

Valla o zaman tam bana göre o zaman bu işya oralara gelicem mutlaka tanışırız o zaman...

Scudo
@Hasan Çağrı

Hayırdır abi?

benim fransızcam da var beni de al yanına.sana kolaylık sağlarım ;)

@sinto

Tamam sinan beraber gideriz :D

:) :) :)
Siz gelene kadar belki ben gelirim, haziran da gelme planim var, ama bisiklet ile olur mu onu bilmiyorum bakarim...

Gel bekleriz ama burda öyle binmek için gezmek lazım biraz...

Delta Bisiklet su fenerbahce stadium un onunde degil mi ? Vaktinde geldigimide ordaki calisanlarin birisine sormustum bisiklet kiraglama imkani varmiydi direkt dukkan dan.

evet tam orda delta ama bisikletn kiralanıyor mu bilmiyorum... olsa bile sana hitap etmeyebilir :D

olmazsa sana bisikletcilerin oldugu bi harita çıkartırız earth den :)

oteki post daki dedigim gibi : bahcemin websitesini bitirdim :

(link)

Iyi gezmeler ;)

güzel bir websitesi olmuş tebrik ederim..belçikanın ilk bike parkı demişsin peki daha öncesinde dogal ortamlardamı takılıyordunuz yokse gene ufak tefek yaptıgınız rampalara doublelar varmıydı :)

@ErkaL

Yok yok takiliyorduk. Ondan once benim ortudugum sehir etrafinda, diyelim ki 50 kmlik bir mesafe icinde dogal, biraz yerlestirilmis 6 tane DH parkurlari var, ve bi 4, 5 tane de toprak bmx saglari var.

Burasi rakimli bir geografiyaya sahip degil, dolayisile , -200 m maximum olabilir inis ler

Bu Filthy trails, izinli resmi ilk bikeparkimiz. Baskasi yok, yukaridaki oteki parkurlar hepsi kacak, ama kimse kirmiyor (bmx saglarin disinda).

Ortada baska bikeparkimiz yok, digerleri ya (link) (ALMANYA, 4 saat yol) ya da (link) (Fransa o da 4 saat yol)

Öndeki bisiklet Rocky Mountain/Slayer serisimi ?

Senin sağdaki alçak yeri tercih ettiğin bölümde iyi atlamış arkadaşın.
Fenada bir yükseklik değil,demek performanslı kadrolarmış bu seri.
Ben o kadar tahmin etmezdim önceden.

Tabi senin Heckler'le boy ölçüşemez o ayrı

Keyifli sürüşler,kolay gelsin...

Bu hafta sonu sehirimde, Just Ride It session u vardi, fikir bu : Bir dernek Avis gibi bir yerden bir gunlugune iki arac kiraliyip 60 surucuye yokus yukari lift sagliyorlar. Surucu basi 15 EUR veriliyor ve butun gun 9 dan 17:00 ye kadar biri kamion oburu kamionet sizi yukari tasiyor. Cok uzun kuyruklar olmuyor, boylece pistleri daha sikca inebiliyorsunuz ve tabi bir pedal bile yukari dogru cekmiyorsunuz :)

O tip gunlerde baya fotografcilar da gelior, iste benden cekilmis iki resim ;)

http://img99.imageshack.us/img99/3178/jrichaudfontaine0309273.jpg
http://img13.imageshack.us/img13/7267/photo049.jpg

• Beğen
Tepkiler: Caner Bozkurt
çokk güzel yerler umarım en yakın zamanda türkiyedede böyle yerler yapılır

Geri