Scudo Sports

BUP#10 - Haliç-Kağıthane (Tüneller) Farkındalık Turu

Scudo
Gelicek arkadaşlar için söylüyorum 1-2 gün önce yer belirleriz mesela iskele önünde buluşuruz

KATILMAYA ÇALIŞACAĞIM İNŞALLAH
AYRICA KONUYU UPLAYALIM SÜREKLİ

• Beğen
Tepkiler: aycan turan
aynen konu cok pasif kalmasın duyanlar duymayanlara sölesin:)

• Beğen
Tepkiler: lealtad
kaç kişi var şimdi ?

anodoludan gelen arkadslar plan yaptılar mı ?

Yagmur olmazsa Anadolu yakasından bende gelirim ama ben metro marmaray yapmayı düşünüyorum

Saat benim icin erken ama gelmeye caliaacagim..ayrica cok sik kullandigim guzergah bu ..tunelleri hep kullaniyorum..yasak oldugunu bilmiyordum :D inanilmaz zevkli tunelde bisiklet surmek..ozellikle bomontiden dolmabahceye..3 km civari ortalama 50 ile suruyorsunuz yayla fibi emniyet seridinde :D

Geçen hafta tünel girişine baktım, bisikletle ilgili herhangi bir ibare göremedim. "Yaya giremez" yazıyor sadece :)

• Beğen
Tepkiler: Gökhan BİROL
@KaanG
Yasal olarak bi sıkıntımız yok ozamn :)

Aslın da bende gelmek istiyorum ama Anadolu yakasına yeni taşındım ve ilk defa evden bisiklet ile çıkacağım. Yol ve güzergahları hiç bilmiyorum.
Ümraniye Aşağıdudullu ya da Çekmeköy tarafında oturan varsa beraber gelmek isterim...

@gunce
anodoludan gelen arkadslar var onlarla gelebilirsin

Bizim oradan gelen yok sanırım_ Kimseden ses çıkmadığına göre!

@gunce Ben Ataşehir tarafından gideceğim, sizin oralara çok da yakın sayılmaz, sanrım 10 km falan. Ama hele bir akşam olsun, oradan gidenler de çıkacaktır :)

Bostancıdan sahilden giderek - moda üzerinden kadıköye gideceğim. Ordan da vapurla geçmeyi planlıyorum. 10 gibi çıkacağım en geç , varsa o bölgeden arkadaşlar buluşabiliriz.

@gunce
cıkar cıkar gunu yaklasmasını bekliyorlar :)

arkadaşlar Avrupa yakası katılımcısı 3 arkadaş saat 09.30 gibi karaköy starbucks'ta buluşup denize karşı kahve keyfi yapacağız
gelin canlar,bir olalım :p

Geri