Scudo Sports

BUP#10 - Haliç-Kağıthane (Tüneller) Farkındalık Turu

aycan turan

Daimi Üye
Tepki
100
Bisiklet
Salcano
BUP Farkındalık Turları kaldığı yerden devam ediyor!

Bisikletli ulaşıma dikkat çekmek ve bisikletlilerin de trafikte hakları olduğunu göstermek için 22 Mart Pazar günü HALİÇ - KAĞITHANE - DOLMABAHÇE güzergahında hep birlikte pedal çeviriyoruz. Kağıthane tünellerinden geçerek bu tünellerin bisikletli ulaşıma açılmasını talep edeceğiz.

22 Mart 2015 Pazar günü için program ve güzergah
- Sirkeci Tren Garında buluşma (11:00) ve hareket (11:30)
- Haliç Batı Sahili boyunca Eminönü, Unkapanı
- Fener, Balat, Ayvansaray, Eyüp, Silahtarağa
- Bilgi Üniversitesi Santral İstanbul'da mola
- Kağıthane Tünelleri boyunca Dolmabahçe
- Kabataş, Karaköy, Eminönü
- Sirkeci Tren Garında turun sona ermesi

Toplam mesafe 19,5km.dir. Caddelerin sağ şeridi bize ait olacak şekilde yavaş tempoda sürüş gerçekleştireceğiz. Kağıthane Tünellerinde ise geniş emniyet şeridi üzerinde ilerleyeceğiz. Mola ile birlikte tahmini tur süresi 2 saattir.

Bisiklet zillerinizi, düdüklerinizi ve tünel geçişi için ışıklarınızı getirmeyi unutmayın!

(link)

Scudo
Elbette orada olacağım bi aksilik olmadığı müddetçe:harika:

• Beğen
Tepkiler: aycan turan
@lealtad
Tamam kaçarız birlikte abi :D

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@mehmet ulaş
Aynen ya ayarlanır:D

• Beğen
Anadolu yakasından gidecek olanlara ben de katılabilirim...

@aycan turan telefonun bende var zaten. Saat 10 gibi alanda olacam inşallah ben. Fazla kalabalıkta olmaz buluşuruz adam akıllı sohbet ederiz;)

• Beğen
@abi yine aynı tarz mı gemiyle mi geçicez :D toplu olursak iyi olur geçenki gibi forum olarak gideriz

@aycan turan
Benik tel var mı sende kaydettin inşallah. O gun izinloyik zaten. Bn geçen pazar gece mesaiden çıkıp gelmiştim o akşamda mesaiye gitmiştim ama 22 si izinliyim dha iyi olacak:)

Anadolu yakası için 2 ana toplanma noktası olacaktır. Biri Göztepe parkı diğeri de Kadıköy Rıhtım.

• Beğen
@lealtad
70 55 se kaydettim:) o gun izinliysen seni kimse tutamaz:)

• Beğen
@aycan turan
Aynen o:) Bakalım hayırlisı ya. Ama erken gelecem haberleşiriz de sohbet ederiz ya zaten kalabalık olmaz öteki gibi birbirimizi kaybetmeyiz:)

• Beğen
K@lealtad
kalabalik olsun yaa biz yine sohbet ederiz olmadi tur sonunda oturur bi yerde cay kahve iceriz:)

• Beğen
@aycan turan
Fark etmez oda olabilir ya. O gün gelsin de hele bakarız:)

• Beğen
Geri