Scudo Sports

Bunny hop bisiklete zarar verir mi?

OnurCG

Aktif Üye
Tepki
49
Bisiklet
Salcano
bunny hop bisiklete zarar verirmi sizce

Scudo
ne kadar hopladığına göre değişir

Aşırı kilolu değilsen birşey olmaz...

zıplamak zarar vermez. inişine bağlı

yani. kaldırımdan inerken önce ön tekeri indiriyorsun ya sonra arka teker inerken küt ediyor ya.
ha işte zıpladıktan sonra yere öyle küt diye inersen zarar verirsin.

@chnkrmz abi ben genelde kaldırımdan inerken arka tekeri frenle kontrol edip olabildiğince yumuşak indirmeye çalışıyorum sen nasıl yapıyorsun

• Beğen
Tepkiler: münferit vagon
@Umut AKAN
ben kaldırımdan zıplayarak iniyorum. yavaşsam spd pedal olduğundan kontrollü indiriyorum.

@chnkrmz peki sence ben daha farklı nasıl bir yol kullanabilirim İzmir Karşıyaka Belediyesi 50 cm kaldırım yaptığı için :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: sezgindurmus
@Umut AKAN

valla önün boşsa hızını kesme devam et kaldırımdan tam ineceğin sırada gidonu hafif kendine çek zaten gerisi gelir :D

kadro zincir koruyucu al bence bende yeni aldım baya çiziliyor :D

Cevaplarını için teşekkürler

Zarar verebilir benim sarm arka aktaricim bunny hop yaprkrn kirildi

M@Mert20031988 onu farkettim :) sram x5

Doğru yapıldığı takdirde vermez. Ben yol bisikletiyle sık sık yapıyorum.

Bunny hop vermez ama öğrenene kadar bi kaç defa arka jantı akorda götürürsün :)
Birde denerken mutlaka seleyi en alt konuma indir. Hareketin özünü anladıktan sonra normal sele yüksekliğinde denemeler yap. birde direkkaldırım değilde kaldırımın önünde eğim verilen yerler var oralarda alçaktan yükseğe denersen daha hasarsız ve kolay öğrenirsin.

@Yusuf !!WOW!! bu adam gerçekten güzel anlatıyor bütün videolarını indirdim. Birde gmbn nin anlatımları da çok iyi

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Ben çoğunlukla stopie yapıyorum muhtemelen arka akort ayarı bozuluyor biraz ama inişine bağlı tabi :D

Bisikletiniz sizin icin cok kiymetliyse; cizilmesinden, akort kacirmasindan, bir yerlerinin kirilmasindan korkuyorsaniz yapmayin :)
Her engele geldiginizde inin nazikce gecirin :ckskc:
Yoksa trafikte gereksiz risk almayin, yaptiginiz-yapacaginiz isin teknigini kapmaya calisin, sizi uyardigi noktalarda ihtiyac gosteren bakimlari yapin,sonra keyfini cikarin ve birakin inceldigi yereden kopsun kopacagi varsa ;)
Bisikletimi ve onceki bisikletlerimi severim, sevdim!
Ama sonucta beni mutlu etmektense pimpirikli bir ruh haline sokacak ve icimden geleni yapamayacaksam ne anlami var degil mi :)
Kisacasi sahip oldugunuz esyalara verdiginiz deger ruhunuzun ve ozgurlugunuzun onune gecmesin ;)

tek sürüşlerde yol bisikletinin kurtarıcısıdır yapıyorum hiç bir sorun olmadı tabi adabı ile yapılmalıdır ve lütfen grup sürüşlerde bunny hop yapıp arkadakini çukura düşürmeyin :)

@suat akman suat abi gene beni anlattın :D bisikletimi severim ama özgürlüğümün önüne geçirmem. özgürlüğümü bisikletimle yaşarım :D

Geri