yani. kaldırımdan inerken önce ön tekeri indiriyorsun ya sonra arka teker inerken küt ediyor ya.
ha işte zıpladıktan sonra yere öyle küt diye inersen zarar verirsin.
Bunny hop vermez ama öğrenene kadar bi kaç defa arka jantı akorda götürürsün
Birde denerken mutlaka seleyi en alt konuma indir. Hareketin özünü anladıktan sonra normal sele yüksekliğinde denemeler yap. birde direkkaldırım değilde kaldırımın önünde eğim verilen yerler var oralarda alçaktan yükseğe denersen daha hasarsız ve kolay öğrenirsin.
@Yusuf !!WOW!! bu adam gerçekten güzel anlatıyor bütün videolarını indirdim. Birde gmbn nin anlatımları da çok iyi
Bisikletiniz sizin icin cok kiymetliyse; cizilmesinden, akort kacirmasindan, bir yerlerinin kirilmasindan korkuyorsaniz yapmayin
Her engele geldiginizde inin nazikce gecirin
Yoksa trafikte gereksiz risk almayin, yaptiginiz-yapacaginiz isin teknigini kapmaya calisin, sizi uyardigi noktalarda ihtiyac gosteren bakimlari yapin,sonra keyfini cikarin ve birakin inceldigi yereden kopsun kopacagi varsa
Bisikletimi ve onceki bisikletlerimi severim, sevdim!
Ama sonucta beni mutlu etmektense pimpirikli bir ruh haline sokacak ve icimden geleni yapamayacaksam ne anlami var degil mi
Kisacasi sahip oldugunuz esyalara verdiginiz deger ruhunuzun ve ozgurlugunuzun onune gecmesin
tek sürüşlerde yol bisikletinin kurtarıcısıdır yapıyorum hiç bir sorun olmadı tabi adabı ile yapılmalıdır ve lütfen grup sürüşlerde bunny hop yapıp arkadakini çukura düşürmeyin