Scudo Sports

Bugün ne kadar bisiklet sürdün?

Bu arada bisiklet yolunu Atık su arıtma tesisi önünde berbat etmişler. Gidenler dikkat etsin yol pislik içinde, ayladır patlamayan lastiğim dün patladı..

Scudo
@sarper tuncer
Mtb dayanıyor o yollara ama yol makinası pıt diye yaydı lastiği yola. Allahtan yedek iç lastik ve pompa vardı. Yoksa oralarda rezillik diz boyu...

Nisan 2014'de Yol bisikletleriyle Bodrum-İzmir yapmıştık. Benim maksimum mesafe şu anda 288 km ile bu sürüş...

(link)

• Beğen
Tepkiler: can onur
km olarak tam bilemeyeceğim ama bursa erikli'den üç kişi yola çıktık armutluya kadar olan mesafe. hatta armutludan biraz daha ilerledik çadır kuracak zeytinliklerin arasında bir yer aramıştık. aynı zamanda denize sıfır bir yerdi. falezli bir kıyı şeridiydi. baya eğlenceli bir gezi olmuştu.
da işte bisiklet yok :) bakalım nasip olursa güzel planlar var aklımda.

kk.jpg

Bir süreliğine Burdur dayım. Bugünkü antrenmanım Burdur - Isparta arasındaki (Güneykent Baladız Kavşağı-Gönen Kavşağı) daydı.Yaklaşık 44 km. Spor akedemisnden mezun olduğumdan beri bu kadar vakit bulamamıştım antrenman için yavaş yavaş izmir turuma hazırlanıyorum :harika:

bugün bisiklet süremedim tüm günü evde geçirdim :D yarın yapıcagım artık

17 Ocak cumartesi günü, Acıbadem, Çengelköy - Bebek,Ortaköy,Beşiktaş - Kadıköy, Moda, Acıbadem 23km.

Ayın 18'inde Gaziosmanpaşa - Edirnekapı - Vezneciler - tramvay yolundan Eminönü - sahil şeridinden Beşiktaş - Rumelihisarı - Tarabya ve aynı güzergahtan geri dönüş 60 km

17 Ocak ctesi sabah -2 derecede: Balıkesir Çevreyolu - 34 km
18 Ocak pazar sabah -3 derecede: Balıkesir-Bigadiç yolu (kampüse kadar) - 32 km
20 Ocak sali gece +4 derecede: Balıkesir Çevreyolu - 36 km

Vakit bol, yollar ıslak, çamurluk yok.
Tüm gün evde o bana bakıyor ben ona bakıyorum :(

6 km sürdüm çerez sayılırdı şehir icinde işlerimi hallettim sonra bagçeşmeye tırmandım rampa

Bugün saat dokuzda yoldaydım. önce Demirköprü Bostanlı sahilden mavişehir Kaklıç ardından Sasalı ve oradan süzbeyli Yaptım neredeyse hiç dinlenmeden geri döndüm. Ortalama 3,5 saat sürdü.. Google ekarte göre 70 km yapmışım..

bugün bende full bostancı dalyan gidip geldim neler neler geldi başıma bir tane focus mtb ydi sanrım arkadaş forumdaysa bilsin baya kullak ları çınlamıştır öyle bisiklet yolluna çıkış şekli yok zaten çoluk çocuk saymıyorum yol boş gözüküyor diye adamlar çocuklarını bisiklet yolundan yürütüyor teyzeler di kediler di :D derken kazasız belasız atlatık tabi dönüş olaysız olmaz bir tane kurye motorsiklet lisine baya bağırdım allahtan durdu üstüne yürüyince vın tabi :)

strava kaydım yok tahmini 20-25 km

Not : bisiklet yolunda 20 km üstüne çıkmıyorum prensip olarak

Sabah yine Kaklıç Yaptım 35 km..

Geri