Scudo Sports

Bugün ne kadar bisiklet sürdün?

Dükkana gittim-geldim azıcık ta gezdim 3.5 km :alkis:

Scudo
seksen beş km dün bugün ise 0 :D

• Beğen
Tepkiler: H.Genç
Bugünkü toplam km 90 km Alibeyköy--Rumeli feneri--ve tekrar Alibeyköy.

(link)

Bugün Moda'dan,Pendik ispark'a kadar gidip döndüm.Toplamda 52,6 km yol gittim.Bu arada Kartal-Pendik arasındaki inşaat nedeni ile daralan yol açılmış.Bugün keyfli bir şekilde ve toz toprağa bulanmadan sürdüm.İşte kaydım...
(link)

• Beğen
Tepkiler: Cem Ç
Dün akşam Çengelköy-Ümraniye Çakmak arasında toplam 24 kilometre sürdüm. Havalar çok güzel bu ara, fırsatı kaçırmamak lazım. :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Cem Ç
@Murat YAZICI

dün akşam bende veledroma gittim ışıkları yakmıyorlar artık, akşam biraz da rüzgar vardı, yinede hava iyi sayılır soğuk değildi. kısa kol bisiklet forma ile üşümedim.

izmirde hava güzeldi, klasik 60 km yaptım ama herşey güneş batana kadar.. güneş battıktan sonra feci bi soğuma başlıyor köpekler ayaklanıyor trafik çoşuyor kısacası kış mevsiminde bi tuhaflık var ama nedir bilemiyorum :rolleyes:

Bugun bahcesehir sarıyer bahcesehir toplamda 142 km .bunun nerden baksanız 40 km si yagmur altında gercekleşti.

Konunun sene-i devriyesi gelmeden canlandıralım bakalım.
Dün idi 61km tam 5 saat sürdü.
Pedal süresi 3 saat 30 dakika
molalar toplam 1 saat 30 dakika.
0 rakımdan 690 rakıma çıktım indim.
İlk uzuuuuuuun tırmanışımdı ve inişin aşkına ilk fırsatta aynı rotayı İnşaallah tekrarlayacam.
Trabzon-Derecik-Akçaköy-Mağmat Boğazı(rakım 690)-Esiroğlu-Trabzon

• Beğen
Tepkiler: OsmaniyeRehber
İzini değerlendirdim toplam 64km sürmüşüm Alibeyköy,Şişhane,ordan sahilden yenikapı devamında yine sahilden bakırköy dönüşte küçükçekmece gölü ordan halkalı ikitelli ve yine Alibeyköy.

(link)

Yarın sınavım olmasına rağmen dayanamadım okuldan sonra güzel havayı bulmuşken 15 km sürdüm. :)

• Beğen
Tepkiler: Gün A.
ankarada hava güzeldi
ankara-kurtboğazı barajı-ankara yaptım.
110 km.

Şu kadarcık;

http://photos-f.ak.instagram.com/hphotos-ak-xaf1/10802454_1587681731455621_633168256_n.jpg

65-70 Km Kadar Sürdüm.Eminönünü Sahilden Sarıyer,Tekrar Emin Önü,Ordanda Biraz Yokuş Cıkarak Şişliye Gidiyorum..Yazın Terim Sogusun Diye Yokuşu Yürüyordum,Şimdi Terim Sogumasın Diye Cıkıyorum :=)

Önceden 15-20 Km Ortalamayla Falan Gidiyordum Hiç Acıkmıyordum Nerdeyse.Şimdi Kadansı Yükselttim Saatte 35-37 Ortalamayla Gidiyorum .Felaket Acıktırıyor..Yüzmeden Başka Birşey Bu Kadar Acıktırmaz Diyordum Acıktırıyormuş:D

hergün akşam 1 saat non-stop kullanıyorum.

Birkaç kere de 1 saat 15 dakika yada 1 saat 20 dakika kullandım.

15-20 km oluyor, 600 metrelik bir parkın etrafında turluyorum

Yağış rüzgar ama 15km devirdim alışveriş işinide hallettik.:)

(link)

15KM kadar sürdüm - Kısıklı - Dudullu gidiş geliş

Geri