Scudo Sports

Bugün ne kadar bisiklet sürdün?

Her zamanki gibi km hesapsız, durmalı dinlenmeli 1 saat civarında sürdüm :D Ama sanırım benden başka yağmura yakalanan olmamış, ben dönüşte sırılsıklam oldum. Sağanak çok fenaydı ama eğlenceliydi, ilk defa yağmurda bisiklet sürmüş oldum. Umarım hasta olmam :eek:

Scudo
Esenkent-Yassıören köyü toplam 50 Km.

(link)

Osmaniye içi 12 km .Çok rüzgar vardı yaw :D

Mtb ile 75 km 2 saat 45 dakika kadar sürdü, günlük ortalama rekorumu kırdım.

Herkese iyi pedallı günler...

62 kilometre sürdüm bugün geçende 120 kilometre sürdüm hiç durmadan eve gelince direk yattım :D

(link)

59 km. Ama çok yoruldum yokuşu bol yer buralar (güney almanya) Elbette zamanla benim için daha kolay olacak herhalde çünkü bu kadar uzun turlara yeni yeni başlıyorum..

Almanya'da bisiklete verilen değeri görmek için fotolara bakabilirsiniz.. İç lastik otomatı bile koymuşlar.

Dosyalar

• DSC_0172.JPG
    DSC_0172.JPG
    127,5 KB · Okunma: 38
  • DSC_0171.JPG
    DSC_0171.JPG
    205,8 KB · Okunma: 36
  • DSC_0173.JPG
    DSC_0173.JPG
    99 KB · Okunma: 36
  • DSC_0170.JPG
    DSC_0170.JPG
    136,5 KB · Okunma: 35
  • Beğen
Tepkiler: OsmaniyeRehber
15km civarı olsa gerek, geçitteki merinosa gidip tonbalıklı sandwich yiyip döndüm. :)

41.30 km, (link)

15 km. Çarşıya alışverişe. Bagaj yaptım. Eşyaları koydum. Harikaydı.

Sadece 20 km.. Sezona başlıyorum..

Bir haftadır kısa kısa çay kahve turları yapıyorum bugün de kısa ama hafiften yokuşlara vurdum kendimi... 22 km kadar gezdim :)
(link)

bugün 12 km sürdüm. forma girmek için her gün bisiklet kullanmaya karar verdim. zira bisikletimin ağırlığına (17.5) uygun fiziksel performansa ulaşmak niyetindeyim. yokuşlu bir parkur belirledim kendime. bu parkurda kendime hedefler koyup daha sağlam pedal basma gayretinde olacağım.

not: eğim eğrisine ve ayrıntılara fotoğraftan bakabilirsiniz.

herkese selamlar.

Dosyalar

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    73,2 KB · Okunma: 35
Katlanırla her gün 10 km. garanti :)

Geri