Scudo Sports

Bugün ne kadar bisiklet sürdün?

Scudo
Km saati olmadığından tam belli değil ancak 120-130 civarı yaptım en fazla , ortalamam da 18-20km gibi.

@ihtiyar

dostum ihtiyar
haritada atlas okyanusuna yakın bergen şehri ağustos 80 'de orada idim,orada acaip adamlar ile tanıştım adamların hobisi 100 km pedal kesmeden antreman yapmak bu adamlar takımda felanda değil ,adamlar buraya gelmesin çok kişinin yüzü kızarır .

@ihtiyar

Dehşete düştüm

Bartin-eregli 138 km bisiklet ustunde 7 saat 45 dakika 17.1 km ortalama hiz toplam zaman 10 saat 15 dakika

GT-I9000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bu işi ilerletmiş arkadaşlara birşey sormak istiyorum.
Bayır aşağı haricinde aralıksız mı pedallıyorsunuz yoksa 30 saniyede ya da daha uzun sürede bir pedallamayı durdurup 10-15 saniye bekleyip öyle mi devam ediyorsunuz ?

@mehmet roy

Doğrusu sürekli pedallamak. Ben beceremiyorum ama öyle yaparsan kondisyonun da artar.

Sabah 5 de kalk borusu sonrasında kahvaltı-iş öncesi rutin antreman turum.
(link)

Diz ağrısından dolayı 1 haftadır bisiklete binemiyorum :agla: Birinin yanından geçerken bisikletinize yiyecekmiş gibi bakıyorsa korkmayın o benimdir...... :D bisikleti özledim.....

28kmlik gece turu.. bütün kontrol noktalarından olaysız geçtim iyi oldu.. köpeklerin gruplar halinde takıldığı yerlere kontrol noktası diyorum, sınırdan geçer gibi tedirgin geçiyorum :rolleyes:

üçyoldan göztepe, vapurla karşıyaka oradan bostanlı, sonra da karadan alsancak şeklinde güzel bi şehiriçi turu yaptım 40km tuttu..

poligon taraflarında körüklü belediye otobüslerinden biri tabiri caizse sıfır geçti yanımdan, oha dedim..
durakta yolcu alırken yakaladım bunu.. sürücünün camına yaklaştım, az önce sıfır geçtiniz bana çarpabilirdiniz dedim..
arabalar çarpınca sakat kalıyoruz da siz çarpınca direkt ölüyoruz dedim.. adam dondu kaldı gık diyemedi..
lütfen bisikletlilere dikkat edin dedim en son.. belki bundan sonra daha dikkatli kullanır, bi kişi bi kişidir :confused:

85 km fazlası da var da 65 km si pedal kesmeden

Düzenli antreman meyvelerini veriyor amatör ruhum mutlu oluyor:
Sabah 6, yer yer yüksek rüzgar, yağmur, trafik lambaları, bir adet ufak kaza...
59 km, mola yok, 28 küsur ortalama hız.
(link)

Geri