Scudo Sports

Bugün ne kadar bisiklet sürdün?

@CandanC
Yeni sipariş verdim yolda geliyor

Scudo
@Emrah GÜLEZ

bi an Cem Ç. ve Emrah Gülez aynı kişiler zannetmiştim : )))

-- valla yola kasksız çıkarım, ama gözlüksüz çıkmam...

77 km gurupla sürdük ort 32,strava kaydı çalışmadı.Normalde bu ortalamayı yapamam domestikler sağ olsun yokuşlarda bile çektiler.

dün 151 km ortalama 20,06 ..
yağmurda ve ormanda sürüş keyifli, ama aç karnına çekilmez..

http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/09/24/a0fe3ae50f2f330dc19737fe3ef5a896.jpg dışarı çıkmaya vaktim kalmadı spinbike çevirdim,yalnız powermetresini bi türlü kalibre edemedim.Anlayan varsa bu değerler kaç kg lik sporcuya denk geliyor hesaplanabilir mi? Bisikletten daha zor devamlı kuvvet uygulamak gerekiyor sanki eğimi yüzde 1-2 lik olan yolda gidiyorsun.

@Gökhan Toros
Strava var mı ? sen o 2 kmde ne yaptın diye sorarlar adama :)

(link)

70.35 km ^^

@Soner Közen
Strava her zaman var. İmzamda :)

işe geliş 20 km:)dönüş 22 olcak buyuk ıhtımal:)

17km bisiklet(gidiş)+havuz(1100m)+17km bisiklet(dönüş)

@Gökhan Toros

stavra ne işe yarar tam olarak. nasıl çalışır. internet gerekli mi. nasıl kurabilirim denemek için Androide. yada telefona mı kuruluyor.

@mustafa genç

Strava, suruslerinizi kaydettiginiz sosyal bir ag. Takip ettiginiz kisiler ve takipcileriniz var.
Yaptiginiz surusleri paylasiyorsunuz. Ek olarak segmentler sayesinde kendi performansinizi o segmentten gecen diger suruculerle karsilastirma sansi oluyor. O segmentin krali falan oluyorsunuz...
Bunlarin disinda, suruslerinizi kaydedip toplu olarak gormek icin de guzel bir firsat. Yillik, aylik, haftalik yaptiginiz zamanlari gorup, karsilastirma vs. sansiniz var.

Ben Garmin marka GPS ile kullaniyorum. Android uygulamasi da var fakat internet gerekip gerekmedigini bilmiyorum.

@mustafa genç

internet indirmek ve kayıt olmak için gerekli :) Kullanırken gerekli değil, telefonda GPS olması yeterli . Ayrıca indirdiğiniz telefonda facebook uygulaması varsa kayıtı facebook hesabınızla tek dokunuşta kaydı yapabilirsiniz.

@Gökhan Toros

@Cenk K.
Biraz karışıkmış bu strava ben yine uzak durmaya devam edeyim km sayacının bilgileri yetiyor bana.

150KM

Kartepe alındı.

ayrıca soğuma ve Pendiğe gidiş.

(link)

Geri