Uzun bir süre oldu. İşten gelirken arkamdan bir ufak kardeşimiz geldi zil çalarak. Yeni lastik almış akşam yola çıkmış denemek için. Bisikletforumu biliyormusun diyede sormuştu. Selam gönderiyorum kendisine
Bugün saat 14:30 civarı,Moda Saint Joseph okulu önünde,Kudret Kurtcebe olduğunu tahmin ettiğim,forum üyesini bisikletiyle giderken gördüm.Kendisini çok geç farkettiğimden ve trafikte olduğundan selam veremedim.
Bugün Uludağ'dan inerken sarı formalı yol bisikleti kullanan bir arkadaş ile sadece selamlaştık.O Tırmanışta ben iniştwydim.Anlık bi refleksle selam verdi ben de selam verip hızla inmeye devam ettim.
Pazar günü (3 Mayıs) Öğle saatlerinde Bergama -Izmir yolunda ilerlerken 5 ila 10 arası, donanımlı, tahminimce uzun yoldan gelen bisikletçi arkadaşlarımızı gördüm. Buradalar ise onlara selamlar.
Bugün Sarıyer sahilden, Florya'ya gittik döndük @Ardaa ile.. Bir sürü bisikletli gördük ve selamlaştık bu rotada bugün giden varsa buradan bir kez daha selam olsun
Yani bir haftasonu ortaköy keyfimiz var, herkesten kaçıyordum @chnkrmz dostuma yakalandım Sağolsun yolumuzdan da etti Şaka bir yana, böyle karşılaşmalar çok tatlı oluyor, umarım hepinizle bir gün karşılaşıp, yolunuzdan ederim bende
1 Mayıs'ta İznik'ten Orhangazi yönüne doğru giden trilyor tane bisikletli gördük eşimle.
Selam vermekten kolum ağrıdı ama çok keyiflendim bu kadar çok bisikletliyi görünce. Hatta aralarından bir tanesi fotoğrafımızı da çekti .