Scudo Sports

Bugün hangi bisikletforum üyesini gördünüz?

Scudo
@srdrmrs sahilde çimenlerdeyken mi serdar :) keşke seslenseydiniz tanışmış olurduk :)

Uzun bir süre oldu. İşten gelirken arkamdan bir ufak kardeşimiz geldi zil çalarak. Yeni lastik almış akşam yola çıkmış denemek için. Bisikletforumu biliyormusun diyede sormuştu. Selam gönderiyorum kendisine :)

aynen :) o sıra fotoğraf çekmeye çalışıyordum bende , bidahakine inşallah :)

• Beğen
Tepkiler: Yağız Gökmen
Bu sabah Bursa'da hiç kimse antremana çıkmamış herhalde.Bir Allah'ın kulu yoktu caddelerde :)

Yok yine görünmemişim ..... ( Anca kontrol edebildim )
Vay arkadaş ya

@Sozenen hocam salcano hybirt bisikleti olan arkadaş bendim sizde tam arkamızdaki son masada oturuyordunuz sanırım .. trek kullanan cumhur abime yetisemesemde arkasından tozunu yutuyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: Sozenen
Bugun balata dogru giderken yolda 3 arkadas gordum 3de selam verdi.insanin tanimadigi kisilerden selam almasi farkli hissettiriyor

Bugün saat 14:30 civarı,Moda Saint Joseph okulu önünde,Kudret Kurtcebe olduğunu tahmin ettiğim,forum üyesini bisikletiyle giderken gördüm.Kendisini çok geç farkettiğimden ve trafikte olduğundan selam veremedim.

Doğrudur .... Bu gün görünmedim
( Bisiklete çıkmadım , yarın inşallah )

bende izmitte hiç göremiyorum :D

Sabahtan çıktım .... Bakalım görünmüşmüyüm ?
Akşam da çıkıcam ona göre ....

Bugün Uludağ'dan inerken sarı formalı yol bisikleti kullanan bir arkadaş ile sadece selamlaştık.O Tırmanışta ben iniştwydim.Anlık bi refleksle selam verdi ben de selam verip hızla inmeye devam ettim.

Yok gene gören olmamış .....
Vay arkadaş ya

Pazar günü (3 Mayıs) Öğle saatlerinde Bergama -Izmir yolunda ilerlerken 5 ila 10 arası, donanımlı, tahminimce uzun yoldan gelen bisikletçi arkadaşlarımızı gördüm. Buradalar ise onlara selamlar. :)

Bugün Sarıyer sahilden, Florya'ya gittik döndük @Ardaa ile.. Bir sürü bisikletli gördük ve selamlaştık bu rotada bugün giden varsa buradan bir kez daha selam olsun :)

Yani bir haftasonu ortaköy keyfimiz var, herkesten kaçıyordum @chnkrmz dostuma yakalandım :D Sağolsun yolumuzdan da etti ;) Şaka bir yana, böyle karşılaşmalar çok tatlı oluyor, umarım hepinizle bir gün karşılaşıp, yolunuzdan ederim bende :)

1 Mayıs'ta İznik'ten Orhangazi yönüne doğru giden trilyor tane bisikletli gördük eşimle.
Selam vermekten kolum ağrıdı ama çok keyiflendim bu kadar çok bisikletliyi görünce. Hatta aralarından bir tanesi fotoğrafımızı da çekti :).

Hepsine selam olsun :).

• Beğen
Tepkiler: Gjankrow
Geri