Scudo Sports

Bugün hangi bisikletforum üyesini gördünüz?

Cumartesi sabahı 07:30 civarı ; Avcılar - Firuzköy üniversite ayrımında biri yol bisikletli biri mtb olan iki arkadaş gördüm.Nereye acaba sabah sabah diye düşündüm. Gün içinde Tekirdağ Yeniçiftlikte saat 14:00 civarında tekrar aynı ikiliyi gördüm... Helal olsun

Scudo
@Birhan K.

O saatlerde sahil yolu ne durumda oluyor. Hem araclar ve kopekler acisindan, hem de insanlar acisindan.

Gelecek hafta bende gece surecegim, on bilgi iyi olur

Dün Konya - karaman yaparken torku şeker takımı da antrenman yapıyordu ters iistikamette. Selamlaştık ama ttakımdan kimse foruma üye mi bilmiyorum :D

Her sabah eyup Otakçılar caddesinde bisiklet ile geçen birkaç kişi görüyorum sabah 8:30 -09:00 arası forumdan ise tanışmak isterim

@Özgür K.

Dostum selamlar,

Saat 03:00-06:00 arası (üstelik Cuma gecesi olmasına rağmen) bomboştu. Ortaköy'ü geçtikten sonra, saat 04:30 civarı, o civardaki gece kulüplerinin yavaş yavaş dağılması sebebiyle çok az bi taksi yoğunluğu vardı ama o da en fazla 200-300 metrelik bi alanda.. Saat 6'dan sonra yavaş yavaş belediye otobüsleri çalışmaya başlıyor. Yine de yollar bomboş. Zaten gördüğüm kadarıyla en az 20-30 bisikletli o saatlerde sahil yolunda antreman yapıyor.

Bakırköy'den Sarıyer'e kadar yaklaşık 8-10 tane köpek gördüm ama hiçbiri saldırmadı. Özellikle Bakırköy-Sirkeci arası, olası bir tinerci ya da Suriyeli'nin gasp girişiminde bulunmasından biraz korktum ama o saatlerde kimse yoktu oralarda. Rahat yani, keyfine bak. Gece serinliği ve ıssızlık; paha biçilemez.

Bugün Ankara Turan güneş bulvarında 2 tane abi gördüm birisinin üzerinde zannedersem bisiklet forum forması vardı.Onlar burdamı? :D

18.08.2015 salı sabahı 10:00 sularında, İzmir Karşıyaka Zübeyde Hanım mahallesinden Girne bulvarı istikametine devam eden biri Focuslu diğerini göremediğim 2 yol bisikletli fark ettim. Kimdi onlar?..

21.08.2015 cuma akşamı 19:00 sularında, 1675. Cadde Tersane otobüs durağı istikametine doğru yola çıkan Salcano ve Carraro bisikletlere sahip 25-35 yaş aralığında 2 bisikletli fark ettim. Kimdi onlar?..

Bugün bakkala girdiğimde elimde kaskla falan gören bi abi geldi yanıma konuştuk falan o da bisikletforum üyesiymiş nuralarımızı falan aldık tur için mustafa abiyle. Görüyosa ona da selam

22.08.2015 cumartesi öğleyin 14:40 sularında, İzmir Anadolu Caddesi'nde seyredip Turan otobüs durağına girip geri çıkan 25-30 yaş aralığında Batus marka yarış bisikletli üzerinde Kipel yazılı forma giyen birisini fark ettim. Kimdir o?..

@Berke Selam cumartesi günü Sarıyer turumda s.sabancı müzesinin önünde sanırım seni gördüm.

Cumartesi sabah Anadolu sahilde bir sürü focus yol bisikletli gördüm. Hatta gördüğüm yol bisikletlerinin tamamı focus idi. Yalnızca bir tane pinarello gördüm o kadar...
Sonra öğlene doğru btwin, Mosso vs döküldüler demek ki focusçular erken kalkıyor...

@Deniz A
Olabilir siyah takım beyaz kaskim var

@Berke ayakkabılar kırmızı mıydı..

Sendin kardeşim o zaman :) biz su molası vermek için durmuştuk. Son anda fark ettim sen geçerken

Saat 19.00 itibariyle goztepe ozgurluk parki onundeki isiklar @Kudret Kurtcebe . Salina salina bostanci tarafina dogru yol aliyordu kaldirimdan kaldirimdan :)

@Ahsen Okyay

kaldırımlar geniş,aheste aheste giderim,ha birde o malum kadıköyün zibidi trafiğine girmeden kurbağalı dere kenarındaki bisiklet yolundan sürerim,modaya ali sporta çıkarım eğimi alırım tabi kaldırımdan ,kadıköyü yıkacaksın ve baştan kuracaksın her apartmanın altına otopark olacak,(apartmanın otoparkına park etmeyen araç trafikten 3 ay men edilecek, sokak aralarına araç konması kesin yasaklanacak)ayrıca sarı minibüsler ,taksiler kalkacak ve tabi minibüslerde( ziverbey minibüsleri) ,ve belediye otobüsleride ,raylı sistem tuzla bostancı arası sahilden olacak,kadıköye kadar devam edecek böylelikle sarı minibüsler kalkacak ,aynı şekilde minibüs caddesinde raylı sisteme geçilecek kartaldan ta hasan paşaya kadar minibüs caddeden raylı sistem olacak ,ve minibüs caddesinde kaldırımlara bisiklet yolu yapılacak aynı şekilde bağdata,
kentsel dönüşüm nedeni ile kamyonlardan 20 yıl kurtulamayacağız en azından yukarda söylediklerim başlatılır ise anadolu yakada sadece özel taşıt kullananlar kalır, ve vergileri iki misline çıkartacaksın herkesi raylı sisteme yönlendireceksin geriye sadece market servis araçları kalacak ,onlar mecburen olacak ,(ambülans keza)birde eşya taşıyan ticari araçlar ,anadolu yaka anca böyle kurtulur .

@halil ibrahim duran abim ile tanıştık,

Sarıyer'de BisikletForum formalı beyaz s-works tarmac veya roubaix süren birini gördüm. :)

Geri