Scudo Sports

Bugün gasp edildim

Sipioreeee

Daimi Üye
Tepki
99
Bisiklet
Sedona
Yolda yürüken önümü kestiler, dar bi sokağa çektiler sonra para istediler çıkartıp 50 lira verdim.Daha yok mu dediler bende yok dedim ısrar ettiler bidaha yok diyince saldırmaya başladılar.Hem dayak yedim hem paramdan oldum durduk yere..

Scudo
Çok geçmiş olsun. 50 bin kere burunlarından gelsin. Direk polise gitseydiniz. Nerede oldu olay?

• Beğen
Tepkiler: Okan POLAT
Bir ihtimal kamera falan varsa etrafta işe yarar.

Hocam sen git polise, içinde kalmasın. Varsın polis birşey yapmasın. Belki o pislikler aynı bölgede aynı b.ku yiyorlardır, birkaç kişi şikayet etmiştir.

Failin para ihtiyacı 50 TL ile sınırlı değildir. Gözünü kararttığı vakit bir başkasına da aynı fiili işleyecektir; bir bayan da olabilir, sadece darp ile de kurtulamayabilir...

Hal böyle olunca da ; polise gitmekte fayda vardır.

Sen polise gitmezsen göz yummuş olursun. Polis ilgilenmez diye düşünme. Gasp çok ağır bir suçtur, neredeyse adam öldürmeye yakın cezası var. Hem polise şikayet et hemde takibet. Hatta savcılığa direk suç duyurusunda bile bulunabilirsin. Çok ciddi olaylar bunlar. Belki terör örgütü üyesi bile olabilirler. Siz görevinizi yapınki polis de yapsın.

Kalabalık bir it sürüsüydü dimi. Yüreksiz , şerefsizler. Kalabalık olunca, belinde bıçak silah olunca aslan , erkek kesiliyorlar. Sokuklar.. En büyük suç ana ve babalarında. Onlarıda saygıyla anıyoruz.. Polisede gitmelisiniz, bu eşkiyalara asla taviz verilmemeli. Bugün size yaptıysa yarın başkasına, belki küçük bir çocuğa bulaşırlar. Lütfen gidin.

Geri