Scudo Sports

Bugün bisikletinle ne yaptın?

Son 4 günde yapılan 400-450 km civarı yolun ardından bugün kuğuluya çıkamadan geri döndüm. Bacaklar gitmedi vesselam. :D Demek ki neymiş? Dinlenmek şartmış :D

Scudo
pompa ve furç takımı aldım. lastikleri şişirdim, furç takımını değiştirmeye kalktım ama başaramadım ve daima boşluk kalıyor :( furç takımını takmada yardımcı olacak kimse yok mu :) (buraya yazmamın sebebi konu açamamamdan dolayı kusura bakmayın :) bi saatlik tur attım ve arka tekelin patladığını gördüm bi kaç lastikçiye gittim araba dışında yapmıyorlarmış! eve döndüm mecburen :)

Temizledim onu dağdan yeni gelmiştim. ..
İyi kirlenmiş kere ta
Kesele Kesele zor cikti

Benim Fransız Düldüle bindim, sahilden Beşiktaş.
Meydanda 5 dakika soluklanırken bir dost Düldülün ön tekerinin olduğu yeri eşelediği gördüm, hemen düldülü geriye çektim ve kısa filmi çektim.

Bu dost oralara saklanmış bir şeyleri arıyordu ama bende Meraklı Melahat olmadığımdan altına bakmak hiç aklıma gelmedi.

Zeytinburnu-----Beşiktaş hattı candır. ( sahilden )

Bostancıdan Kartal'a balık ekmek yemeğe gittim iş çıkışı.. Dalgınlıkla Pendik'e varmışım, dönüşte yedim.. :) 40 km.

sabah sabah 20km bisiklet sürüşü ve arasına crossfit antremanı

https://scontent-bru2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/11057228_10153595252728856_5967781733066510636_n.jpg?oh=ba556822730d6a2bf915878cee7fa001&oe=563F47D8

• Beğen
Tepkiler: Mycity
O bana bakıyor ben ona sür beni sür beni diyor ama kış geldi be güzelim işler yoğunlaştı vakit herzamankinden dahada az artık :( ama senin bakımını yapacağım merak etme :)

Forumdan aldığım single digit fren setini yükledim.

Akşam Karşıyaka sahik turu yapıp arka sokaklardan geze geze geldim :)

Kaymak gibi yaptım :)

İki eli ile telefonu bırkalayıp sag seritten ters bir şekilde gelen 15-16 yaşlarında bir kızceyizin telefonunu aldım elinden.Neye ugradıgını sasırdı önce,sonra toparladı abi pardon mardon.tiallaamyaa

• Beğen
Tepkiler: Baturay T. ve DKN
havanın soğuk ve yağmurlu olmasından dolayı bisiklete havalar düzelene kadar izin verdim, şimdi yan gelip yatıyor kendileri :kyfmyrn::kyfmyrn::kyfmyrn::kyfmyrn:.

• Beğen
Dün elime ulaşan bisikletin vites, fren ve akord ayarlarını yaptırmaya gittim. Akord bozuktu ama bozuk değil yenidir diye dedi ve iç lastiği yamuk takması yüzünden eve gelirken lastik balon olup patladı.
Kısacası ilk yol bisikletime 1 kere binebildim. :agla::agla:

Açıkcası şu kaza'da rahmetli olan arkadaşdan sonra moral felan kalmadı içim öfke dolu yinede aklıma yeni geldi geçenlerde bisikletime bakım yaptım(dağ bisikleti)çıkdım yola yaklaşık bir durak kadar mesafeden sonra bir tuhaf durum oldu'ki ömrü hayatımda ilkez kez başıma geldi (ön maşada hafif bir yamukluk vardı) sonra gümmmm!!! diye bir ses lastik patladı ama işte nasıl patladı jantın kenarı kopdu eğildi jilet gibi lastiği kesdi iç lastiğe ulaşdı lastikde ,jantımda gitti fren ayakları yamuldu neden nasıl oldu anlamadım şimdi aklıma geldi yazayım dedim:(

daha henüz alamadım bisikletimi. alınca hergün yıkayıp yağlıcam buraya da detaylı fotoğraflarını koyucam

• Beğen
Dünkü turda ön frene basınca maşada biraz boşluk hissettim. Aksam komple maşayı, rulmanları ve bilezikleri söküp temizledim, rulman kodlarını da aldıktan sonra her şeyi yeniden taktim şu an bir sorun gözükmüyor zamanla tekrar boşluk olursa rulmanları değiştirmek gerekecek sanırım. Ya da üste 1mm ince bir spacer daha eklemek gerekebilir.

Bugün bisikletimle nemi yaptım?
Ne ilginç bir başlık olmuş..
Bu gün her gükü gibi karşılıklı tavla attık.Jantındada rulet çevirdik.Bol aktiviteli bir pazar günüydü.

Geri