Scudo Sports

Bugün bisikletinle ne yaptın?

Scudo
Bugün söylemek biraz acı veriyor ama bisikletimi satacağım için bir güzel yıkadım,cilaladım ve bakımını yaptım.
yeni sahibine sorun çıkarmasın birbirlerini üzmesinler diye.9 ay gibi beraberliğimiz ve 2000 km. yol yaptığım dostuma son kez bindim.

• Beğen
Tepkiler: DKN
@ysnka83 birşey almayı düşünüyomusunuz kafanızda bir model var mı

@DKN evet aslında aklımda olanı aldım sipariş verdim bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: DKN
Bugün Hatun'la yine kaza yaptım. Eller, kollar ve birazda dizler pert. :D

Osmaniyeden Düziçine gidip geldim 57 km. Sınav görevi sonrası keyifli bir gezi oldu

• Beğen
Tepkiler: girmasek
ilk kaza mı yaptım cross cu motorları izleye izleye gaz a geldim bende bisikletle indim 2 defa dememde hızı ayarlayamadım yanlış yerden indim ucmakla tanıştım :D

@maboc al abisi sende bi wr125r yada crf 250 katıl aralarına :) 2 zamanlılar kadar uçup kaçmasalarda amatörler için gayet iyiler

Kadıköy - Beşiktaş - Yeniköy ve aynı yoldan dönüş

Sabah 9da uyanip 32 kmlik rotami 1 saatin altina dusurmeye calistim mtb ile olmadi

• Beğen
Tepkiler: hucumkedi
Biraz tırmandık :p (680 metre, 9km, stablize yol)

Dosyalar

• 5839_246470672356901_23542383592759972_n.jpg
    5839_246470672356901_23542383592759972_n.jpg
    84,3 KB · Okunma: 19
dün ful rampa 120 km yaptık üç gün önce yine ful rampa 90 km ondan önceki günlerde yine ful rampa 120 km ondan önce 65 km ...... diye gidiyor bunları yazabilmek nekadar güzel genelde pendik şile arası belki katılmak isteyen olur 60 -70 km sahil turlarımızda oluyor

Bu gün 52 km pedal bastım,,,

Yaza hazırlık yapıyoruz bakım v.s v.s :D

Bugun temizlik malzemelerimi ve bisiklet standımı is yerine getirdim. Cunku en kolay iş yerınde bakım yapabılıyorum.

• Beğen
Tepkiler: sspl
bisikletim olucak modeli belirlemek için konu açtım kimse yazmadı :) bide üstüne boş muhabbet yaptılar. yarın alırsam ne yaptığımı çeker koyarım

Bugün Allah için ne yaptın gibi bişey olmuş :)

Kilidi olmayan amortisörümü söküp sanayide iki yandan delik açtirip diş açtirdim ve iki tane alyan başlı vida ile kilitli hale getirdim.

@DKN motor hiç sürmedim arkadaş dedi sürmek istiyorsanız sürün öğretiyim güvenemedim 2 zamanlı 250lık

işe gittim geldim :D:D
Birde ona sele kelepçesi aldım:harika:

Geri