Scudo Sports

Bugün bisikletinle ne yaptın?

@Barış TURAN
@Barış TURAN üstad yakında belki bugün bende alıcam ilerleyen zamanda beraber çıkarız imrendim doğrusu yukarı teleferikle mi çıktın

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
Scudo
@erol__152 Ezik downhill'ci miyiz teleferikle çıkalım? :p Tabi ki pedallayarak,o yokuş teleferikle harcanır mı dostum? :D Bisikletini al çıkarız Ersin.

Bugun bisikletimi temizledim frenlerinde sıkıntı vardi onlari duzelttim.
Ayrica az daha unutulmayacak bir hata yapiyordum sele borusunun celik oldugunu dusumdum ve bisikletciden alu boru almaya gidicektim yari yolda bir baksamii dedum bir batim bendeki de aluymus bosuna para vericektim az daha...

@Yasinadar
şanlısınız, biz de keşke böyle bir şehirde olabilsek arabalarla boğuşmak yerine kendi yolumuz olsa da gidebilsek:(

• Beğen
Tepkiler: Yasin donmez
Sırtıma jant seti kutusunu bağlayıp pttye git gel yaptım :)

@bulut
Haklisin keske turkiyede ayri bisiklet yollari olsun.malesef herseyden geride kalmayi seven ükleyiz.

Bugün bisikletime bakıp kara kara düşündüm. O kadar hassas davranmama rağmen jantın akorunun nasıl bozulduğunu anlamadım, biraz kilolu olduğumdan dolayı bisikletimden utandım. Özür diledim, zayıflayacağıma dair söz verdim :)

Dun işten telasla cikinca bisikleti isyerimde unuttum,eve vardigimda aklima geldisabah geldigimde bisiklet saglam duruyordu ama kilitle ugrasmislar.hırsızlarla basimiz dertte
Daha önce 3 tane bisikletim calinmisti:(ama alistim artik.

benimde 300 liralık bisikletim evden gitti. manevi değeri "çok çok" fazlaydı :( yeni alacağım bisikleti uyurken bile yanımda bulundurucam

@DKN
yuh güvenli olsun diye bende eve koyuyorum bisikleti ama güvenmemek lazım evde kimse yoktu herhalde çalınırken

@bulut

kimse yoktu camdan girip çıkarmış bide reflektörü falan kırılmış çıkarırken. yani evler bile yeterince güvenli değil mutlaka kalorifer demirlerine falan abus gibi kaliteli halat kilitlerle kilitlememiz lazım

Gazetede okudum hirsiz eve girip 35000 krone(15000tl) degerindeki yol bisikletini calmis,evde bisikletten daha degerli esyalar olmasina ragmen dokunmamis.

@Yasinadar Haram yemek günahtır, harama binmek günah diye birşey yazmıyor belki ondandır :) İnce düşünen hırsızmış gibi geldi.

• Beğen
Tepkiler: Yasin donmez
Daha şimdi birşey, yapmadım hem oruç hem rahatsızlığımdan dolayıda 2 haftadır kullanmıyorum :( Şimdi inip bir temizleyeceğim güzelce :) Binmesemde mutlu ediyor.

bugün evde oturacaktık, ama yağmur yağınca dayanamadık... 13 km.lik mini bir yağmur keyfi yaptık.. şimdi de :kahve: keyfi yapıyoruz

Uzun zamandır sadece iş ev arası kullandığım bisikleti bugün 35 km'lik kısa bir tur için kullandım. Biraz Ağrı var ara vermemek Lazım..

Geri