Scudo Sports

Bugün bisikletinle ne yaptın?

Bir düğüne katıldım ve ardından alışveriş.. Maalesef bu gün bisikletimle ilgilenemedim. Yarın sabah işe gideceğim bisikletimle. Yarın akşam da haftalık bakımını yaparım.

Scudo
3 tane bisikletime eksik olan ekipmanları yerleştirdim. Okulun son günleri okula bisikletle gitmek amacıyla katlanır bisikletimi Ağva'da. ( yazlıktan ) Üsküdar'a getirdim :)

Kemerburgaz'dan Bahçeköy Geyik Üretim Tesislerine kadar gittim dönüşte de gaspa uğruyodum. Birkaç dakika önce yolu sorduğum bisikletlilere rast gelmeseydim sonum hayırlı olmayacaktı.

Sabah işe, akşamda eve. Çok uzun bir mesafe olmasada 4,5km yol katetik.

Arkadaşımla Beylikdüzü' nden Avcılar Sahil oradan da Yeşilköy yaptık, akşam 18:00 de çıktık dönüş 23:00 ü buldu. Çok güzel bir gündü, bir tek Haramidere rampası hayatımı dar etti.... (48 km)

@Tugay Sonsuz Sert Fotoğraf çekmediniz mi?

İşe gittim geldim. İşe gidemezse bisikletle başka kullanma olanağım olmuyor.

bugun bisikletimin ilk bakımını yaptırdım bir tane sele borusu bağlantılı bagaj aldım.atak bisiklet ahmet abiye çok teşekkür ederim :)

Bostancıdan maltepeye gittim geldim. Bu aralar pek takılamıyoruz :( Şöyle yaz gelse sınavı falan atlatsam da bol bol pedallasam. :rolleyes:

@Orhan A 1-2 tane çektik ama onlarda kendi fotoğrafımız. 30-31 Mayısta bilmiyorum biliyor musunuz Kemah turumuz var. Orada bol bol fotoğraf çekeceğiz. Onları sizlerle ayrı bir başlık altında paylaşırım :)

@ozdenmir harbi bakım demişken benim kadillakımında bakım zamanı gelmiş bakımlar garantiye giriyormuydu

Bugün bisikletim evde dinlendi ama onun için km saati ve ışık sistemi baktım, sonuçta vakit ayırdım spora :)

Bildiğin market bisiskleti tel maşa cinsten.
Fren ayarlarını ve arka arttırıcı kontrollerini yaptım.
Boğaz vidaları gevşemiş. Sıktırdım ama istediğim gibi olmadı.
Tekrar kendim söküp sırasıyla bakacağım.
Ön fren pabuçlarını değiştirdim.
Keyfim kaçtı .Bostancı antremandan vaz geçtim, sakin sakin eve döndüm.

Frenler ses yapınca baktım ki bitmiş. Hazırda bekleyen yeni balatalarla değiştirildi bugün...
IMAG0182.jpg

Bugün bisiklet için kask, eldiven, reflektör ve far aldım. Bağcılar- Bakırköy git gel bir tur yaptım. Akşamda toplamda 5km civarı bi tur attım. Yeni başladım sürmeye çok yorgunum bugün.

Not: tek problemim seleye temas eden yerlerimin terden sürekli pişmesi :(

Ortaköy-tarabya-ortakoy yaptım isten izin alip benim katlanirla. 42km ile şimdilik en uzun mesafeyi yaptım,, yavaş yavaş isiniyorum.. Hedef Rumeli Feneri idi ama hala antibiyotik kullandigimdan özellikle Tarabya tarafında çok rüzgar yedigimden geri döndüm, aslında enerjim gayet yerindeYdi. Bende kalan enerjiyi salona gidip 1 saat yüzerek tüketttim :) Rumeli Feneri bir dahaki sefere kaldı...

Sabah 8.30da evden çıkarak 12km bisiklet sürerek iş yerine vardım. 45 dakikalık yoldan sonra yopun mesaimi tamamladım ve tekrar 12km yolculuktan sonra sucuk gibi terlemiş bir şekilde evde buldum kendimi. Vites ayarı yapmam lazım :)

@angrist
Antibiotik kullanırken fazla zorlamayın kendinizi. Yüksek kan basıncı ve vücuttaki kimyasallar sıkıntı yapabilir..

Geri