Scudo Sports

Bugün bisikletinle ne yaptın?

@LEVENT S.Sağ olun,size de geçmiş olsun.Çok önemli değil.Daha önce incinmiş bileğimde tekrar incinme oldu(Aynı el bileği incine incine yalama oldu sanırım)
bir de dizde sıyrık(yine aynı yerden)Yıllardır,düşüş standardımı hiç bozmadım.(futbolda,basketbolda,bisiklette hep aynı).

Scudo
Yaklaşık 21 gün ayrı kaldıktan sonra kızımla bugün 45 km bir yol yaptik. Genellikle balgat - 7.cadde civarında sürdüm.

Şişli-yeniköy yaptım gidiş dönüş 40 km fln.

@Hilal Beder way süper :) geçen yıl zeytinburnu sarıyer yapabiliyordum baya bir hamlamışım şuan beşiktaş anca

@Yağız Gökmen

ya tahmin ettim forumdan birileri vardır diye, tam size yanaşcaktım bizim bilet 17:45 idi 16:30'a aldırdık öyle aceleyle binince de kaldı
bak pişman oldum şimdi :(

Bugün bisikletim ile ne yaptım???kendisi biraz yorgundu, dertliydi dedim hayırdır dedi sorma çok yaşlandım artık seni taşıyamıyorum;dedim zayıflarım sen üzülme bunumu dert ediyon:)bir sevindi,bir sevindi bak dedi lafda kalmasın dedim sen rahat ol kalmaz lafda:krnz:.başbaşa dertleşdik benim demirbaşımla çok kahrımı çekdi çokk..artık emeklilik zamanı geldi keratanın.

Kullanmadığım reflektörlerden arta kalan bağlantı aparatları ile ;

20150517_230454.jpg

Pompayı Sele'ye monte ettim(oynama,esneme yok) ;

20150517_230507.jpg

Evin içinde durduğu için yanından geçtiğim her an baktım nasıl diye.... :hihi::hihi:

Bugün bindim üstüne vurdum kırbacı, vurdum kırbacı.....
75 km yol yaptık kendisi ile.... Gop/sarıyer/gop

Ankara erdoganlar bisiklette tamirdeydi. Aldim ayranciya gectm , kiyafetleri giyinip cetin emecten konya yolu. Sonra kepekli ardindan eymir. Eymirde 3 tam tur sonra ordan imrahor yolundan dikimevi. Dikimevinde arkadasla turladik az ardindan ev. 80 km yol 3bucuk saatte

Araniza yeni katilmistim aldigim bisiklette bir stop lamba vardi onun zayifladigini farkettim gun boyunca kafama takildi pil neresine takiliyor acaba diye derken gece uyumadan da bir bakayim dedim ve buldum suan mutluyum pili degistirince kornasinin da oldugunu fark ettim :)

biz kendisiyle biraz duş aldık bi kese alttım püri pak oldu. akordunu yapıp jantlarını filan da sildim mis gibi kendisi şimdi günün yorgunluğunu atıyor duvarda. bizde ders çalışalım :(

Hiç kafamda yokken pikniğe gidiyoruz denmesiyle bisikletin lastiklere hava bastım. Beylikdüzü-Kumburgaz yer yer önde ailemin olduğu arabanın arkasında, yer yer tek başımıza gittik. Gittiğimiz yerde turladık. Hava kararınca arabaya attım kendisini. (Kötü olmuş bu cümle sonradan farkettim)
Eve gelince sele ve km saati ayarını yapıp odama koydum. 15-20 dakika sonra bir sesle ön lastik patladı. Yarın okula gidicez mecbur söktüm jantı. Dış lastiğin içine baktım temiz, iç lastiğe bakıyorum bildiğin patlak. Yarık değil delik değil. Öne 110-115 psi (23c) basmıştım durduk yerde neden patladı hala anlam veremiyorum. Sonra iç lastiği değiştirip havasını bastım. Yarın okula gitmeye hazırız.

Biz bugün bisikletimle ayrı düştük. Arkadaşın bayan arkadaşı çelik kadro bisan bisikletle tura gelince tıkandı. Ben çelik kadro bayan bisikletiyle (ortadan süspansiyonlu,vitesleri iyi kötü durup ayarladım,frenler tutmuyor,sele değil taş mübarek) ayakta yardırırken bizim bisiklet geçici süreliğine başkasına yar oldu. Sonra bisikleti geri alınca vurdum kırbacı vurdum kırbacı :D

Geri