Scudo Sports

buda benim moruk xD

Scudo
Bisiklet amaç degil araçtir.Sonuçta bu bisikletleri hava atmak için almiyoruz isterse 20 yillik olsun o bisikleti süreni iyi olduktan sonra bişey fark etmez.Bisikletin yeni yada hurdalik olmasi onemli degildir sen hurda değilsen sorun yok

al işte bir 15 lik daha turgay kardeşim. bnde 15 yaşındayım kümcümsenecek ne var anlayamadım doğrusu o yollardan sizde geçtiniz abiler amcalar :D

@mert türkmen

bu yorum bana mı anlamadım ama sizleri ya da bisikleti küçümsemiyorum beni güldüren arkadaşın yorumuydu sadece herkesin maddi durumu neyi almasına imkan saglıyorsa en ıyısı odur tabiki sonucta en kotusude en ıyısıde aynı ıslevı goruyor :in:

bendede bisiklet sürme duygusu var ben eger Allahmafaza büyük bir kaza yapmasam birakmamı ben çalişmiyorum bişey yapmıyorum öğrençiyim bisiklete öle üstü model bişeyi takamıyorum ama giderine bişey olursa ailem yardım ediyo öle işte parça yükseltiyim şunu yapıyım bunu yapıyım olmuyo mesela ön maşasında ayaklarda oynama var yeni maşa alçam para biriktiri yorum xct Alıcam işte para biriktirmekte zorhele benim gibi para elinde tutamıyan biri için
Neyse işte ben bisikleti seviyorum oda beni seviyo çok nadır bana büyük geliçek masraf çıkartıyo . xD

bide
Cem AKINCIOGLU arkdaşımızn dediği bana çok fena koydu bu forumda okdar iyi insanlar varki ben burda benim moruk yazdım konu başlıgına büyük abilerimiz berki alınır yaşlılar moruk olarakmı görüyorsunuz gibisinde üzülürler diye beni uyaran var bide bi yanda bu arkdaş var ne diyim anlamadımki mesaj atı formda soğudum eger dedim bu arkdaş mesajına bir tepki gelmese hesapım siliçektim odereçe kızdım lafına ama olsun gine arada çürük olsada saglam elmada varmış herkeze teşekür ediyorum.

Yazım yanlişi yaptıysam afola .

en azından virgül kullansan. okuyana kadar canım çıktı.

@HakanDemir

hızlı yazınca herşeyi yutuyom nokta virgül bazı harfler :(
kusurbakma bidakine daha çok özenigösterim.

Geri