bendede bisiklet sürme duygusu var ben eger Allahmafaza büyük bir kaza yapmasam birakmamı ben çalişmiyorum bişey yapmıyorum öğrençiyim bisiklete öle üstü model bişeyi takamıyorum ama giderine bişey olursa ailem yardım ediyo öle işte parça yükseltiyim şunu yapıyım bunu yapıyım olmuyo mesela ön maşasında ayaklarda oynama var yeni maşa alçam para biriktiri yorum xct Alıcam işte para biriktirmekte zorhele benim gibi para elinde tutamıyan biri için
Neyse işte ben bisikleti seviyorum oda beni seviyo çok nadır bana büyük geliçek masraf çıkartıyo . xD
bide
Cem AKINCIOGLU arkdaşımızn dediği bana çok fena koydu bu forumda okdar iyi insanlar varki ben burda benim moruk yazdım konu başlıgına büyük abilerimiz berki alınır yaşlılar moruk olarakmı görüyorsunuz gibisinde üzülürler diye beni uyaran var bide bi yanda bu arkdaş var ne diyim anlamadımki mesaj atı formda soğudum eger dedim bu arkdaş mesajına bir tepki gelmese hesapım siliçektim odereçe kızdım lafına ama olsun gine arada çürük olsada saglam elmada varmış herkeze teşekür ediyorum.
Yazım yanlişi yaptıysam afola .