Scudo Sports

Buda benim bebeyim :) Carraro 419

Scudo
Tamam teşekkür ederim uyarın için bu gün sabah 6 da çıkamadım ya geç çıktım 90 km yapamadım güneş daha sıcaktı dün den yandım ya dünden daha fazla yoruldum

hayırlı olsun güle güle kullan.:)boyun kaçtı? bisiklet kaç inç :)

Teşekkür ederim Boyum 1.70 bisiklet L beden kaç inç oluyor bilmiyorum ama büyük geliyor yani neredeyse koltuğu dibe indiriyorum yolda giderken sırtım düz duramıyorum kollar kısa kalıyor

Benim boy 1.77m, M tam oldu. Senin 1.70 nasıl L aldın ki ? :eek:

MTB'de tam anlamıyla düz sürüş pozisyonu sağlayamazsın zaten Ramazan. Fakat yine de kendine göre büyük kadro almışsın, keşke araştırma yapsaydın biraz. Daha gelişme çağındasın umarım en kısa zamanda 10 cm uzarsın.

ben araştırdım dedim böle böle dedi bu tam sana göre zaten gelişme çağındasın dedi

2.el sigma bc 1009 sts kablosuz aldım 100TL'ye 80 km yapılmış zamanlar bütün aksesuarları da diziyorum sıra kask da

@xxramazanknk

Pahalıya almışsın kardeş. Sıfırı 109 TL . :)

@xxramazanknk

Konu kişisel mesaja dönmesin ama internetten sipariş diye bir olay var. :D Biraz araştırırsan daha düşük bile bulabilirsin.:D Neyse almışsın artık hayırlı olsun. Kablosuz iyidir.

Aldım ya bir eşy olmaz pişman değilim ama internetten çok araştırdım da bulamıyorum ki abi adını yazınca satan yer fazla çıkmıyor neyse aldık bir kere

Ramazan keşke km saatinden önce kask alsaydın, emin ol çok daha önemli. Ayrıca km saatini ne yazık ki pahalıya almışsın sıfırı 30 € 1009'un. 30€'da 70 TL gibi bir rakama denk geliyor, interneti biraz araştır derim. Eskişehir Çınar Bisiklet ve Eskişehir Muratoğlu Bisikleti sana öneririm. Birçok üründe fiyatları uygun oluyor.

(link)

@Tamer KAMIŞLI

Sts aldı yalnız. :)

O zaman çok pardon hata etmişim :) Ama yine de araştırmakta fayda var :) Güle güle kullan Ramazan ama kaskı da bir an önce almayı unutma.

Kaskı da alıyorum ben metin2 oynuyordum bağımlı olarak 2.500TL civarında bir itemlerim gitti sadece yedekte bir tane duruyordu silah onu satıyordum alıcı çıktı 170 satacağım önceden 200 vermiştiler satmadım lazım değildi şimdi lazım diye satıyorum 07:30'da tura çıkıyorum bu sefer kesin kararlıyım 90 km yapacağım

Üsküdar'da kayboldum :) 2 saat dolandım tekerler patladı sabahtan 2 saat adamı bekledim sabahtı açmamıştı yeni lastik taktı yapama yapmadı hava sıcak dedi yama sağlam olmaz dedi çok sıcak hava ama yapamadım yine 90 ya ama çok yakın yaptım 86 km öldüm ya

Geri