Scudo Sports

Buda benim bebeyim :) Carraro 419

Herkese çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için Kadir arkadaşım uyarın için teşekkürler herkes kırmızı neden yazıyorsun diyor hoşuma gittiği için ama kimse istemiyorsa bende daha yazmam rahatsız olmasın millet :) he bende tam arıyacaktım bakim ne yazmışlar dedim sizi okudum diyeceğim şimdi arayıp inşallah kazasız belasız süreriz de bu koltuk çok ağrıtıyor dün bindim bu gün oturamıyorum fazla duramıyorum evde deneyim dedim çok ağırdı ya :) artık zamanla alışacak inşallah yoksa dayanamıyorum :) koltuğa oturunca alttan fıss diye ses geliyor delik var altta :) ama fazla kulağa gelmiyor

Scudo
@xxramazanknk

:) Ramazan Kardeşim sele meselesine o kadar takma.Ben Bisiklet'e bayağı ara vermiştim,ilk günler de ben de rahatsız olmuştum,hatta bütün vücudum ağrımıştı,alıştım..

Tutup ta sele'yi falan değiştirmek için masraf etme,zaten oturunca pısıyormuş,demek ki iyi o kadar olacak.

Şey?.Kask'ı ihmal etme!..

• Beğen
Tepkiler: Ramazan ÇELİMLİ
Tamam teşekkür ederim dediğim gibi kask işinde eminim 1 ay sonra siteden sipariş la alacağım 100TL civarı bir şey istiyorum daha iyi olur diye düşünüyorum yazın sonuna kadarda çok iyi alışırım herhalde ilk defa kullanıyorum vitesli ama forum sağolsun epeyi bir yazı okuduk öğrendik sanki önceden kullanmış gibi kullanıyorum :) neredeyse :)

Babana bir daha kerata dememeni diliyorum kardeşim. Anlamını bilmeden, heleki hele babana..
Güzel bisikletmiş hayırlı olsun kazasız belasız pedallar.

Herkese teşekkür ederim, BerkcanBergin önerin için de teşekkür ederim insanlar asıl anlamında anlamayacaklarını düşünüyorum bu kelimeyi asıl anlamı neyse öyle söylemedim benim gördüğüm çocuklara diyorlarken gördüm ''kerata seni'' gibi o yüzden kullandım anlayacağın işin içine biraz espri katmak istedim

iyi günlerde kullan kardeşim :) yakışmışsınız. kazasız güzel sürüşler :)

Hadi hayırlı olsun Ramazan :) Son fotoğrafta t-shirt'e dikkat ettim de "My Bike is Powerful" yazanını bulursan da kaçırma :)

Bilmiyorum vallaha abi ne yazıyor ne anlama geliyor :) bu gün saat 11'de çıktım maltepe sahilden fenerbahçe durağına gittim biraz geçtim saat 1'de eve geldim yalnız ön vites 2 arka vites 6-5-4'de gittim ilk uzun sürüşümü yaptım ilk aldığımda evin önünde biraz turladım :) km saati yok tu hızı mı bilsem iyi di ya ama hızlıydım bayağı dönüşte bir ara kadın la yarıştık :) sonra baktı geçemiyor geri döndü :) böyle böyle sürmeyi öğreniyoruz yavaş yavaş. he bu arada herkese teşekkür ederim inşallah hayırlı olur kaza yüzü görmeyiz inşallah

Hayırlı olsun. Mesajlara cevap verirken bence yaş kısmına biraz göz atmalısın. Güle güle kullan.

Teşekkür ederim a-seker önerin için de teşekkür ederim her zaman değil de bakıyorum bazılarının yaşı belli değil he fenerbahçe stadyuma az kalmış gittiğim yere google earth'dan baktım 15 km birde bun dönüşü var 30 km 1.5,2.0'de yokuş çıkmışım yorulduktan sonra bir de zor oluyor ama ilk tur ondan dır 1 ay kadar böyle turlarsam iyi olur he bir şey sorabilirmiyim ben sabah sürüdüm ya akşam saat 4-5 gibi maltepe köprüsünden koşu yoluna gidip geleceğim e-5 üstünden yani yanındaki sokaklardan bir sakın cası olur mu ? yani 2 seferin

Bende Maltepe yakınlarında oturuyorum. e-5 den koşuyoluna gitmeni tavsiye etmiyorum hele ki o saatlerde ve kasksız olarak çok tehlikeli. sahil yolunu kullanarak maltepe fenerbahçe arası senin için daha uygun bir güzergah olduğunu düşünüyorum. bende hafta içi akşam 7-9 arası aynı güzergahı kullanarak bir tur yapıyorum, bisiklet yolundan yürüyen yayalar dışında bir sıkıntı yok.

• Beğen
Peki bu akşam saat kaç çıkacaksın beraber sürelim mi ? zaten 16 Haziranda gidiyorum Rize'ye Aydere giderim ama orası da bozuyor yavaş yavaş evler dikiliyor Kaçkara doğru giderim gidebilirsem çiçekli yaylasına gideceğim 1 kaç gün kaldıktan sonra ineceğim tabi çıkabilirsem belli olmaz çok antrenman yapmam lazım yazın sonlarına doğru giderim inşallah tam bir maceracıyım ya Allahtan yaşım küçük off bide büyüyünce ne gezerim ama

Sen cevap yazmayınca ben çıktım saat 5 de çok sıcaktı keşke çıkmasaydım fazla dayanamadım yandım ya bir de sabah çıktım ya orada anmıştım zaten sonradan acısı bir daha güneşe çıkınca çıktı çıkmasaydım keşke yarın sabah 06:00'da çıkacağım 90 km yapmaya çalışacağım yani maltepe sahil ile fener bahçe arasını 3 kere gidip gelmek :) nereye gideceğim onu çıkaracağım ilk bakıyorum şimdi

ramazın kardeş fiyatına göre iyi seçim hayırlı olsun (başlığı bebeyim yerine bebeğim şeklinde değiştirsen daha doğru olur sanırım gözünden kaçmış yanlış anlama iyi pedallamalar...)

• Beğen
Teşekkür ederim evet başlık gözümden kaçmış ama nasıl düzelteceğim başlığı onu bilmiyorum bir bakim

Aynakol sorununu çözdün mü Ramazan?

@Tamer KAMIŞLI

Aradım dedim tamam dediler takarız getir bende dedim haftaya bakıma gelince takarsınız cuma günü taktıracağım birde anahtar ile yama takımı alacağım

Geri