süper mi?,harika mı?,dehşetengiz mi? ne desem bilemiyorum.o nasıl turdu öyle beee.tarifi imkânsız anlar yaşadık;katılımcı arkadaşlara teşekürler,çok güzel hareketler bunlar yani değerli arkadaşlar,devamının gelmesi temennisiyle...
BUCA Pedal Grubu
ARKADAŞLAR....
Bu çarşamba ( 01-06-2011 ) turumuzu Buca daki tüm gruplarla ortak yapmayı düşünüyoruz....Bucadaki gizli bisiklet sever potansiyelini herkse göstermek amacıyla önce kısa bir şehir turu sonra Buca-Gölet-Sarnıç-Gaziemir turu planlıyoruz...Tüm İZMİR deki bisikleçileri bekliyoruz....
TOPLANMA YERİ : SAAT 20:00 ÇEVİKBİR MEYDANI....
Arkadaşlar...
Pazar günü 05.06.2011 Ahmetbeyli turu yapılacaktır...
Tahminen 110 km genelde düz bir yol...Mayo ve güneş kremlerinizi yanınıza almayı unutmayın....
Toplanma yeri :08:50 Çevikbir 09:00 Hareket...
herkesi bekleriz...
Bu akşam (07.06.11 salı) Kaynaklar+arazi turu yapılacaktır.
Saat 18:30 de Buca Diyaliz Merkezi yanında ( Buca Üçkuyular Pehlivanoğlu ilerisi ) yanından hareket...
turumuz güzeldi.ben turlarımızın salı ve perşembe günü yapılmasından yanayım,ki böylece hem iyi bir performans yakalamış oluruz,hem iş_şu_bu stresinden kurtulmuş oluruz hem de .....Ayrıca haftasonları mümkün olduğunca uzun turlar yaparsak çok iyi olur diye düşünüyorum.
12/06/11 pazar sabahı ege pedalın menderes_değirmendere şelalesi turu yapılacak.ben misafir olarak katılmak istiyorum.gelmek isteyen olursa 9:40'ta çevikbir meydanında buluşalım.(konak buluşma yeri).
Gezilerde son durum nedir yazın katılım sürekli olacak mı kimler kalıyor İzmir de
en yakın tur ne zaman unuttunuz beni bakıyorum da
Hafta içi sabah tur yapmayı düşünen var mı ?.Bir şeyler ayarlar mıyız .
Yaz geldi canlandıralım grubu