Scudo Sports

Buca Pedal Grubu

@İSMAİL POLAT

ben artık derse çekiyorum iyice kendimi malum son 1 ay.. size iyi geziler benim yerimede çevirin pedalı!

Scudo
Arkadaşlar...
Yarın ( 29.05.2011 ) Belenbaşı-Kırıklar-Kaynaklar turu yapacağız.(Tabi yağmur yagmazsa...Arazide sucuk ekmekde yaparız artık...
Saat 13:00 de Buca Diyaliz Merkezi yanında ( Buca Üçkuyular Pehlivanoğlu ilerisi ) yanından hareket...
Herkesi bekleriz....

• Beğen
Tepkiler: Ersin Duman
süper mi?,harika mı?,dehşetengiz mi? ne desem bilemiyorum.o nasıl turdu öyle beee.tarifi imkânsız anlar yaşadık;katılımcı arkadaşlara teşekürler,çok güzel hareketler bunlar yani değerli arkadaşlar,devamının gelmesi temennisiyle...

• Beğen
Tepkiler: Tanay Özcan
BUCA Pedal Grubu
ARKADAŞLAR....
Bu çarşamba ( 01-06-2011 ) turumuzu Buca daki tüm gruplarla ortak yapmayı düşünüyoruz....Bucadaki gizli bisiklet sever potansiyelini herkse göstermek amacıyla önce kısa bir şehir turu sonra Buca-Gölet-Sarnıç-Gaziemir turu planlıyoruz...Tüm İZMİR deki bisikleçileri bekliyoruz....
TOPLANMA YERİ : SAAT 20:00 ÇEVİKBİR MEYDANI....

Arkadaşlar...
Pazar günü 05.06.2011 Ahmetbeyli turu yapılacaktır...
Tahminen 110 km genelde düz bir yol...Mayo ve güneş kremlerinizi yanınıza almayı unutmayın....
Toplanma yeri :08:50 Çevikbir 09:00 Hareket...
herkesi bekleriz...

Bu akşam (07.06.11 salı) Kaynaklar+arazi turu yapılacaktır.
Saat 18:30 de Buca Diyaliz Merkezi yanında ( Buca Üçkuyular Pehlivanoğlu ilerisi ) yanından hareket...

• Beğen
Tepkiler: Ersin Duman
turumuz güzeldi.ben turlarımızın salı ve perşembe günü yapılmasından yanayım,ki böylece hem iyi bir performans yakalamış oluruz,hem iş_şu_bu stresinden kurtulmuş oluruz hem de .....Ayrıca haftasonları mümkün olduğunca uzun turlar yaparsak çok iyi olur diye düşünüyorum.

Bir dahaki turunuz ne zaman acaba ?
Artık bende turlara katılmayı planlıyorum bir Buca'lı olarak :)

yarın bişeyler yapmak istiyorum ben bu günki arazi ve yol kesmedi :D
katılmak isteyen varsa bir şeyler planlayabiliriz...

12/06/11 pazar sabahı ege pedalın menderes_değirmendere şelalesi turu yapılacak.ben misafir olarak katılmak istiyorum.gelmek isteyen olursa 9:40'ta çevikbir meydanında buluşalım.(konak buluşma yeri).

bir değişiklik yapıyorum;12/06/11 turu saat 10:20 çevikbir meydanı.karabağlar'da egepedal grubuna katılacağız.

Gezilerde son durum nedir yazın katılım sürekli olacak mı kimler kalıyor İzmir de
en yakın tur ne zaman unuttunuz beni bakıyorum da :)
Hafta içi sabah tur yapmayı düşünen var mı ?.Bir şeyler ayarlar mıyız .
Yaz geldi canlandıralım grubu :)

gökhan grup canlı da senden tık yok.nerelerdesin?bisikleti sattın diye duydum,yeni bisiklet mi aldın yoksa.turlar devam ediyor görüşmek üzere...

Geri