Scudo Sports

Bu yaz nereye turlayacağız version.2021

Merakla bekliyoruz. Benim ise tam tersi, İstanbul'dan Antalya'ya planım vardı, yaklaşık beş-altı gün diye tasarlamıştım Ankara üstünden. Merakla bekliyorum bu turunuzu.
Bisikletinizin değerlendirme yazısı ile tur yazınızı da merakla bekliyor olacağım :)

• Muhteşem
Tepkiler: Laciverdi
Scudo
O inceleme yazısı hep havada kaldı. Bakalım, 800 km yaptım kayıtlı, kayıtsızlarla 1000 vardır, şöyle 2000 olsun toplamda, güzelce yazacağım. Tur ise hocam hala hazırlıyorum kendimi, olabilir, olmayadabilir, ama niyetim var.

@Ali Kılıç 35.5 Dizlerinizi nasıl koruyorsunuz acaba? Dik yokuşlarda iniyor musunuz

@Ali Kılıç 35.5 Dizlerinizi nasıl koruyorsunuz acaba? Dik yokuşlarda iniyor musunuz

Çeşitli teknikleri var. Çok uzun hikâye olduğu için fixie üzerine yazdığım kitapta tam olarak altı sayfada bunları anlatıyorum. Seneye çıkacak inşallah.

Haziranın ilk iki haftası yaz gibi değil Nisan Mayıs gibi gözükmekte aslında tur için ideal ama denize girme zor iş🤪

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
21 Ağustos gibi, Silivri çıkışlı marmara denizi turu, mudaya'dan Yenikapı'ya feribot ile dönüş planlıyorum. Geçen yıl planlama yapmıştık ama yıllık izinleri pandemi de kullandırdılar, nasip bu yıl inşallah. 😊 🚲

• Beğen
Tepkiler: Yıldızlı
Eski tur fotolarına bakarak kendimi fena ajite ediyorum.. Birikmiş iznim de var.. Bakışıyoruz tur çantalarıyla... Her an herşey olabilir..

Demiştim size.. ;) Ani bir çıkışla otobüse atıp bisikleti, çadırlı-uykutulumlu, ocaklı-tavalı çantalarımızla, arkadaşımla 8 günde Bodrum'dan Fethiye'ye 364 km. pedalladık.:hhhhhh:
İlk fırsatta ayrıntılı verileri de yazarım...

yol.jpg

Bende bu yaz ev ile iş yerim arasında turlamayı planlıyorum git gel yaklaşık 22 km,ama tam karar veremedim çadırdamı konaklayayım yoksa oteldemi:acpsnr: (tura çıkacak herkese kazasız sürüşler)

Yükleniyov...

4b825632745aa5f77f433b3f380a90cc.jpg

20210617_101020.jpg
“Canım kırat gözüm kırat

Kaçıp çekip gidelim

Her yanında çifte kanat

Uçup çekip gidelim

Budur kıratın durağı

Bilmez yakını ırağı

Ab-ı kevserdir sulağı

İçip çekip gidelim..

21 haziranda yola çıkışım garanti. Ama bu sene bir ilk yaşıyorum resmen. :D Tarihi net olup da, rotası belli olmayan ilk deneyimli uzun tur bisikletçisi benim herhalde.:D Çünkü İstanbul'dan, batıya doğru da, doğuya doğru da, güneyden Bandırma istikametinde de birden fazla çıkış yaptım. Ya bisikleti otobüse atıp antalya yaparım ama bu sene de kondisyon eksikliğimden dolayı sıcaklara ve rampalara birden girmiyim diyorum. ya da , marmarayla gebzeye gitmek ordan iznik gölü kütahya rotasından; ya uşak üzerinden batıya çark edip izmir'e ya da, aşağıya devam edip Denizli Isparta Kaş.

21 haziranda yola çıkışım garanti. Ama bu sene bir ilk yaşıyorum resmen. :D Tarihi net olup da, rotası belli olmayan ilk deneyimli uzun tur bisikletçisi benim herhalde.:D Çünkü İstanbul'dan, batıya doğru da, doğuya doğru da, güneyden Bandırma istikametinde de birden fazla çıkış yaptım. Ya bisikleti otobüse atıp antalya yaparım ama bu sene de kondisyon eksikliğimden dolayı sıcaklara ve rampalara birden girmiyim diyorum. ya da , marmarayla gebzeye gitmek ordan iznik gölü kütahya rotasından; ya uşak üzerinden batıya çark edip izmir'e ya da, aşağıya devam edip Denizli Isparta Kaş.

Güzel rota :). Aslında bu çok alternatiflilik ve zorunlu olmama durumu daha güzel. :)

Tam tarihi belli olmamakla beraber Bursa-Bandırma-Biga-Çanakkale-Altınoluk-Ayvalık planım var. Belki rota güneye doğru uzar, duruma göre diyorum:) Büyük ihtimalle tek çıkacağım.

Manavgat-Konya arası tek günde 220 km 4000m elevation sürmek istiyorum. Benim top hedefim bu, yapabilir miyim bilmiyorum ama istiyorum yapmayı :)

• Beğen
Tepkiler: Adil ÜNALDI
Manavgat-Konya arası tek günde 220 km 4000m elevation sürmek istiyorum. Benim top hedefim bu, yapabilir miyim bilmiyorum ama istiyorum yapmayı :)
birkaç günde yapan tanıdığım var :)

• Beğen
Tepkiler: Adil ÜNALDI
Geri