Scudo Sports

Bu yaz nereye turlayacağız version.2021

Merhaba,

Covid ve iş durumlarından dolayı, gerçekleştirip gerçekleştiremeyeceğimi bilmediğim bir Van Gölü turu hayalim var. Denk getirirsem Karabet geçidi ve Bahçesaray'ı da ekleyeceğim. Araçla ulaşım sırasında Kemaliye'de konaklayıp Kemaliye Taş Yolu'nu görmeyi ve pedal çevirmeyi planlıyorum.

Bunun dışında ne yapabilirim bilmiyorum.

five

Scudo
Bodruma inip sonra yukarı çıkıp Çeşme de yüzümü yıkayacağım..
Beş benzemez bir süreçte plan yapılamıyor ne yazık ki...

Bir fırsatını bulursam bu yıl ki büyük hedefim 24 saat içinde Caudry - Berck-sur-Mer - Caudry dolmuşu kaldırayım diyorum. 325 km küsurcuk.😅

@Ali Kılıç 35.5 Sahil şeridinde turlayıp sonra ortamlarda "fixie ile 250+ yaptım" demezsin değil mi :)

2020 TURLARI

Çorum - Çankırı Turu 157 km
(link)

2019 TURLARI

Çankırı - Çorum Turu 160 km
(link)

Gümüldür - Karşıyaka 150 km
(link)

Denizli - İzmir 222 km
(link)

Çorum - Çankırı 157 km
(link)

Çorum - Ankara 245 km
(link)

Çorum - Alaca - Çorum 110 km
(link)

Gümüldür-Seferihisar-Narlıdere-Konak- Gaziemir-Menderes-Ahmetbeyli-Özdere-Gümüldür Küçük Çember. 156 km.
(link)

İzmir Gümüldür Turu 100 km
(link)

BU LİSTENİN HEPSİ 15 KİLOLUK EŞŞEK ÖLÜSÜ AĞIRLIĞINDAKİ ÇELİK FİXİE İLE YAPILDI.

ŞİMDİ 9.5 KG AĞIRLIĞINDA ALÜMİNYUM BİR FİXİEM VAR. TEMMUZ 1'DEN SONRA İSTEDİĞİN ROTAYI BİRLİKTE TAMAMLAYABİLİRİZ.

@Ali Kılıç 35.5 Şaka takıldım yahu... Seninle aşık atmak ne haddime. Fixie ile forumdaki viteslilere kafa tutan adamsın sen :)

Benim fixieciliğim ise deniz kenarı yollardan ibaret. Tatlı su fixiecisiyim ben :harika:

Trakya turu planım ve hayalim var ancak pandemi ve iş sebebi ile doğru düzgün hazırlanamadım. Ortalama 100-120 km gün ile 5-6 günde bitirmeyi planladığım rotam hazır. Kısmet diyelim.

• Beğen
Tepkiler: yavuzkosar
@Ali Kılıç 35.5 Şaka takıldım yahu... Seninle aşık atmak ne haddime. Fixie ile forumdaki viteslilere kafa tutan adamsın sen :)

Benim fixieciliğim ise deniz kenarı yollardan ibaret. Tatlı su fixiecisiyim ben :harika:

Tatlı su fixiecilerini de seviyorum ben.
Nasıl olsa tatlı su fixiecileri de bir gün çılgın fixieci olacaklar.
Bunda benim hiçbir katkım olmayacak.
Kurlar, hayat pahalılığı ve malzeme fiyatları forumun %10'unu fixieci yapacak.

• Hahaha
Tepkiler: sccetin
262110 dosyayı görüntüle
Screenshot_2021-04-25-15-34-06-963.jpeg
Tekirdağ>Assos>İzmir>Karaburun>Seferihisar
15 günlük rotam bu. Sahil şeridinden gidip dönüşü de otobüsle yapmayı düşünüyorum. Konaklamalarım tabii ki çadırda olacak. İhtiyaç duyarsam bazen pansiyon da olabilir. Gidiş için de dönüş için de hiç acelem yok. Sevdiğim yerlerde iki gün kalabilir, duruma göre son durağımı da daha ileri çekebilirim. Öyle esnek bir program yani. :)

Benim haziranda tek günlük bir Antalya Marmaris planim var. 350km civarinda tamamlayabilir miyim bilmiyorum ama deneyecegim. Sonbaharda da 3 gunde Antalya Istanbul planim var kısmetse. Bakalim zaman neler gosterecek.

Afyon Kutahya Bilecik anayoldan. Sadece yol bisikleti, kredi karti ve ben😆

Merakla bekliyoruz. Benim ise tam tersi, İstanbul'dan Antalya'ya planım vardı, yaklaşık beş-altı gün diye tasarlamıştım Ankara üstünden. Merakla bekliyorum bu turunuzu.

Ben yine iş yerine turlarım muhtemelen. Hemen hemen her gün.

262110 dosyayı görüntüle
262107 dosyayı görüntüle
Tekirdağ>Assos>İzmir>Karaburun>Seferihisar
15 günlük rotam bu. Sahil şeridinden gidip dönüşü de otobüsle yapmayı düşünüyorum. Konaklamalarım tabii ki çadırda olacak. İhtiyaç duyarsam bazen pansiyon da olabilir. Gidiş için de dönüş için de hiç acelem yok. Sevdiğim yerlerde iki gün kalabilir, duruma göre son durağımı da daha ileri çekebilirim. Öyle esnek bir program yani. :)
Bende hemen hemen aynı bir plan içerisindeyim izmirde finish yapacağım nasipse.

Merakla bekliyoruz. Benim ise tam tersi, İstanbul'dan Antalya'ya planım vardı, yaklaşık beş-altı gün diye tasarlamıştım Ankara üstünden. Merakla bekliyorum bu turunuzu.
Ben Marmaris icin daha heyecanliyim. Sabah gun dogumundan once yola cikip gun batimindan once varmak hedefim. Antremanliyim ancak 4-5 saatten uzun sürüş yapmadim hic simdiye kadar. Uzun surusun zorluklari, birikmis yorgunluk, beslenme vs bence guzel bir mücadele olacak.

Geri