Scudo Sports

Bu yaz nereye turlayacağız version.2021

luckxor

Forum Demirbaşı
Tepki
1.131
Bisiklet
Focus
Evet arkadaşlar 2020 çoktan bitti. Kış ayları ve koronanın en yoğun olduğu zamanları yaşıyoruz ama önümüz yaz. Soru basit. Bu sene nereye turlayacaksınız. ? Ben 2020 yazını yine dolu dolu turlayarak geçirdim. Önce temmuzda bodrum ve köylerine kadar istanbul çıkışlı gittim. Merkezi yerler nisbeten boştu geçen sene ama, ben zaten köyde, tarlada bahçelerde ve sahillerde wild kamp attığım için kafam çok rahattı ayrıca 2020 bisiklet turu benim için muhteşem bir yıldı. Dahası 2020 eylülde bir defa da çıkarak, Marmara denizini tam tur bitirdim. Aklımda Uçmakdere, Gelibolu Fatma Kadın Plajı ve Biga kaldı. Evet 2021 de nereye gidelim?:D

Scudo
İnşaallah Trabzon çıkışlı Marmaris planlıyorum. Çanakkale üzerinden kıyı şeridi boyunca 1920 km civarında olacak. Sağda solda doğada kamp atıp yoluma devam ederim diye düşünüyorum. Zaman ne gösterir bakalım...

İnşaallah Trabzon çıkışlı Marmaris planlıyorum. Çanakkale üzerinden kıyı şeridi boyunca 1920 km civarında olacak. Sağda solda doğada kamp atıp yoluma devam ederim diye düşünüyorum. Zaman ne gösterir bakalım...
inşallah herşey isteğiniz gibi olur ben şimdi yerimde bile duramıyorum. Hatta bugün tur bisikletimi çıkardım bakım ve modifikasyon için daha şubatta olmamıza rağmen. Şimdi kafamdaki tur planlarına göre bisikleti ve ekipmanları şekillendireceğim ama nereye gideceğimi daha planlamadım:D

Bunca zaman arkamdan kovalayan varmış gibi, yol bisikletiyle iki yanımı görmeden dolaştıktan sonra artık buna bir dur diyerek gravel bisiklete geçme kararı aldım. Nasip oldu, bir gravel aldım geçenlerde.

Sırada bikepacking için çanta ve ekipman dizip kolaydan başlayarak doğada kampa kaçmak var. Yakın olduğu için Şile civarında haftasonu kampları ile tecrübe kazanıp sonrasında kapağı şehir dışına atmak istiyorum.

Tecrübeli kampçılardan öğrenecek çok şeyim var tabi. :)

Macron dayı izin verirse ve günler uzarsa duraksız (tabi ki molalı) 300+ planlarım var.
Aslında büyük düşüm 2023'te. İki hafta içinde Türkiye/İzmir düşünüyorum ama dediğim gibi "düş" şimdilik.
Hanım şimdiden mızıkıyor. Üç çocukla ben ne yapıcam diyor. 😅

Macron dayı izin verirse ve günler uzarsa duraksız (tabi ki molalı) 300+ planlarım var.
Aslında büyük düşüm 2023'te. İki hafta içinde Türkiye/İzmir düşünüyorum ama dediğim gibi "düş" şimdilik.
Hanım şimdiden mızıkıyor. Üç çocukla ben ne yapıcam diyor. 😅

Az daha beklersek Ay'da süreriz mis gibi. Yer çekimi az, hava direnci zaten yok, rampaları uçarak çıkarız. Yalnız sert iniş yapacakmışız, mtb ile gitsek iyi olacak.

Bebek biraz büyüyene kadar evden pek uzaklaşamam. Belki hafta sonu Şile çevresinde tek geceli kamp atarım. Yanıyorum yanıyorum askerden dönüş ve evlilik arasındaki 3-4 yaz tatilini harcadığıma yanıyorum.

Fethiye-Kalkan-Kaş-Demre-Kaş sahil turu yapmayı planlıyorum.
Bakalım iş durumu ve hava durumuna göre ilkbaharda yapmayı planlıyorum

Az daha beklersek Ay'da süreriz mis gibi. Yer çekimi az, hava direnci zaten yok, rampaları uçarak çıkarız. Yalnız sert iniş yapacakmışız, mtb ile gitsek iyi olacak.
İğnelerinizi yanlış hedefe doğrultuyorsunuz sayın @Sadettin Z. .😅 Türkiye Cumhuriyeti kuruluşunun yüzüncü yılı olduğu için o zamanı işaret ettim.
Hele birde 9 Eylülde İzmir'e girmiş olsam var ya... offf, düşe bak be.😁

Ankara dan başlayıp Merzifon'a @necmeddin abiyi ziyaret etmek istiyorum .:)
Oradan Trabzon üzerinden Gürcistan -Azerbaycan'a kadar gitmek gibi bir planım var. Planlarımızın ertelenmediği bir yıl olur umarım.:harika:

Şöyle şuraya bırakalım efenim. Mahşer'in 7 kilisesi'ni turlayacağım. Eğer süre yeterse İzmir'den Assos Athena tapınağına devam edeceğim. :)

received_469136017584263.jpeg
received_152690986412863.jpeg

Ankara dan başlayıp Merzifon'a @necmeddin abiyi ziyaret etmek istiyorum .:)
Oradan Trabzon üzerinden Gürcistan -Azerbaycan'a kadar gitmek gibi bir planım var. Planlarımızın ertelenmediği bir yıl olur umarım.:harika:
Buyur gel başımın üzerinde yerin var . 😍 :harika:

Buyur gel başımın üzerinde yerin var
Abi bana da mangal sözün var. Yeri gelmişken hatırlatayım dedim. 😀😀 Bu sene inşallah bisiklet ile olmazsa bile araba ile ırmağa oltaları dizelim abi.

Abi bana da mangal sözün var. Yeri gelmişken hatırlatayım dedim. 😀😀 Bu sene inşallah bisiklet ile olmazsa bile araba ile ırmağa oltaları dizelim abi.
Bu yaz denk getiremedik. Aslında sen denk getiremedin. :) En fazla Çorumda köyde olurum . Merzifonla ırmak mesafesi aynı. Sözüm söz sen çık gel , mangal semaver işi kolay.:harika: Oltaları atalım , zilleri takalım. Barış çubuğundan da dumanı çekince deme gitsin keyfimize.😍 Balık tutarken strese giriyorum. Millet stres atar, duman mevzusu o yüzden.:koptum:

@ekren gökhan Trabzon da süper dede var haberin olsun... :)
Süper olayı doğru Dede olayı göreceli. Atom karınca gibi Maşallah. :harika:
Mümtaz Abi her ne kadar 1 kilo bıyığımda olsa da, hanımdan izin alıp yola düşmem zor. Yaz ayında hanım verse izni babam " la oğlum git işin gücün yok mu?" der. Yolun düşerse haber edersin , 20 km turlarız.:)

Geri