Scudo Sports

bu video da benden

arkadaslar yolu COOOOOOOOOK SEVDİMMMM türkiyede böyle yerler arıyorum bulabildigim uludag da bir kac yer var birde ankarada göl başı ve bilkent hacettepe ÖDTÜ arazilerinde... türkiyede bildiginiz böyle yerler varsa yazarsanız sevinirim...

• Beğen
Tepkiler: beverly
Scudo
yav çook güzel video teşekkürler.. bi de ankara da nerede var böyle(yani benzeri:))?

• Beğen
Tepkiler: beverly
ya ben konulan videoları izleyemiyorum sürekli hata veriyor daha sonra deneyin yazıyo...Bu kadarda yorum yazılmış merak ediyom valla.

ayni video yu rapid share e de koyabilirim izlemen icin. bu arad 2 yeni video daha var elimde su an bu gun e ait. daha zilemedim ama bayaa heyecanliydi.size gore sabaha hazir olur

googledaki videoların ikisini de bir de rapide upload yaparsan bizim icin kolaylik olur..bizdeki 256kb/s bağlantı ile izlenmiyor, indirip keyifli keyifli izleriz ;)

daha dur inan bunun gibi yuzlerce yer var bunlar bana yakin olupta hergun gidebildiklerim :))

bu da diger video( video1)
dhttp://rapidshare.de/files/30868694/hizli_bir_inis_tam.wmviger video.

@twist_of_faith

Bu gibi bağlantı hızının yetmediği durumlarda özelliklede youtube yada google dan bir video izlerken;'pause' a basarsanız sanki görüntüyü download eder gibi birşey oluyor.Bekleyip bittikten sonra tekrar 'play' e basarak izleyebilirsiniz.

zaten simdi rapid share gibi bi opsion daha var. isteyen google da seyreder isteyen bilgisayarina kaydeder (telif hakki falan yok, kafaniza gore takilin)

• Beğen
Tepkiler: acumur
Peki Google'dan izlerkende olmuştu şuan Rapid'den indirincede oluyor.Dakika 12:07 de ekran kararıyor ve birkaç saniye sonra müzkte sona eriyor.Daha sonra dakika 14:23 te Chemical Brothers/hey boys hey girls giriyor ancak ekran hala karanlık ve o şekilde devam edip sona eriyor görüntü olmadan.

hehehe o benim acemiligimin kaniti :)). bi ara chemical koyayim diye dusunmustum.silmeti unutunca oyle oldu

• Beğen
Tepkiler: acumur
beverly abi nerden buluyosun böle enteresan parkurları ya canım çekti valla yine:D

"beverly abi dağda 4" ne zman çıkıyo:D

1saat icinde cikiyorum evden. yarin artik 4 numarali video hazir olur:) simdiden muzik dusnuyorum ne koysam fona diye :))

Geri