bu video da benden

Scudo

HaliliOzturk

Forum Bağımlısı
Kayıt
3 Temmuz 2005
Mesaj
7.157
Tepki
7
:) Video ilk deneme için süper, sarsıntı yok denecek kadar az. Ancak biraz insanın başı dönüyor :D.
Bir de daha kısa ancak daha yüksek kalitede sıkıştırılmış bir video olsa daha keyifli olabilir :).
Tabi bunlar yapıcı eleştiriler ;) Daha iyilerini bekliyoruz.
Yalnız ben şimdi kendi kask kameramı çok "Turkish style" buldum :D ahhahaha :D
 

beverly

Forum Demirbaşı
Kayıt
7 Nisan 2006
Mesaj
433
Tepki
284
Şehir
bursa
Bisiklet
Scott
bu gece bi film cekmeyi planliyorum. daha teknik bi yerde bakalim yarin yada obur gun onuda yayinlarim burdan. onu kisa ve daha kaliteli yapmaya caliscam :)
 

acumur

Forum Demirbaşı
Kayıt
22 Mart 2006
Mesaj
580
Tepki
563
Şehir
Beşiktaş, İstanbul
Güzel olmuş ellerine pardon kafana sağlık:)Parkur süper ya hakikaten,bayıldım bende.İlk parça girişide güzel olmuş çok uymuş görüntülere ancak sonrasındaki geçişi beğenmedim açıkcası keşke aynı türden devam etseymişsin.Mesela biraz djing yapabilirmişsin sanki,görüntüler oldukça tribal çünkü.
Genel olarak beğendim ama değişik bir şey olmuş.Hızlandığın yerler falan bayağı heyecan duygusu yaşatıyor insana.Teşekkürler paylaşım için.
 
  • Beğen
Tepkiler: beverly

beverly

Forum Demirbaşı
Kayıt
7 Nisan 2006
Mesaj
433
Tepki
284
Şehir
bursa
Bisiklet
Scott
parkur santa monica mountain- back bone trail los angeles. valla saki konusunda haklisin sonradan dinleyince ozellikle bu nasi olmus yaw dediom. cok zevksiz secim :))
parkur bayaa tehlikeli - dikkat ettiyseniz (fazla gozukmuyor ama diger taraf hep ucurum ve inan her inisimde dussem cesetimi kac ay sonra bulurlar diye dusnuyorum.zemin filmde asfalt gibi pruzsuz gorunmus ama sarsintilardanda belli olacagi uzere yerde sivri kayalar (bu kayalar her ay yeni bi lastige mal oluyo bana) dh cilerin yaptigi kucuk ziplama rampalari(ben ziplamamaya calisiyorum hizim kaybolmasin diye) ve duzensiz su yollari olan aslinda cok kolay olmayan bi parkur.ben bu parkurun her milimetresini cicekleri boceklerine kadar ezebere bildigim icin nerdeyse her viraja gozum kapali giriyorum. filmin aslinda sadece bi bolumunu verdim.aslinda cok daha uzun bi inis (cikis kismini hic sormayin, zaten cikanlari gormuddunuzdur herkes yuruyerek cikiyo, cok dik)o gordugunuz single trailde inis icin ortalama hizrim 35- 40 arasi ve maksimum 55-60 i goruyo bazen (anlattigim bozukluklara ragmen)bi yerden sonra nerde ziplayip hangi su kanalina hangi noktadan girmeniz gerektigi bilinc altiniza yaziliyo ve otomatiklesiyuosunuz. keske filmin orijinalini gosterme imkanim olsa...
 
  • Beğen
Tepkiler: acumur

beverly

Forum Demirbaşı
Kayıt
7 Nisan 2006
Mesaj
433
Tepki
284
Şehir
bursa
Bisiklet
Scott
valla dusunmezmiyim ama su aralar biraz zor. insallah 6ay - 1 sene icinde ordayim:)
 

çağatay_çankaya

Forum Bağımlısı
Kayıt
18 Eylül 2004
Mesaj
2.790
Tepki
789
Yaş
36
Şehir
İstanbul / Eyüp
Bisiklet
Sedona
@beverly


geldiğinde forumda basbas bağırki senin gelişinin şerefine bi arazi turu yaparız
 

Murat CER

Forum Bağımlısı
Kayıt
11 Ekim 2004
Mesaj
2.047
Tepki
1.134
@beverly
cekiminin tamamini divx formatina cevirdikten sonra bilgisayarini, program kullanarak ftp server yap, user id ve password belirleyip bize bildir, biz de senden download yapalim.

yada filmi 40-50mb. gibi partlara bolerek zip'le..splitter miydi neydi bi kac program var, hatta sanirim winzip ve winrar da belirledigin dosya boyutunda partlar halinde zipliyor..sonra bunlari rapidshare gibi hemenpaylas gibi hosting sitelere upload edip linkleri bize ver..

yada bitcomet gibi bir torrent programinda ilgili film icin bittorrent cikar, bilgisayarini ve programini acik birak, bit dosyaisini da bize ver ki senden cekebilelim..


cozum cok..
ugrasirim dersen :)
 

Cevat_Genc

Forum Demirbaşı
Kayıt
24 Temmuz 2006
Mesaj
469
Tepki
241
Şehir
Fatih / WesTanBuL
abi o yokuş ne ölee in in bitmiyo :) ama çok zevkli görünüyo tabiii videodan izlerken sıkıcı olabilir ama bisikletin üstündeki ben olsaydım yokuşun bitmesini istemezdim o ayrı bi konu çok egşlenceli bi video çekmişsin imrendim süper güzel bişi ellerine saglık bisikletine emegine saglık daaa ne diiim..................
 
  • Beğen
Tepkiler: beverly

beverly

Forum Demirbaşı
Kayıt
7 Nisan 2006
Mesaj
433
Tepki
284
Şehir
bursa
Bisiklet
Scott
cagtay geldigimde kesin herkesin haberi olur :). aslinda alanyaya yarisina ya da peribacalari yarisina gelmek istiyodum tatilde ama kismet olmadi.insallah bi dahaki sezon yemmeli ordayim bol bol arazi yapariz o zaman...
twist_of_faith ben cimrilik yapip orijinal kasetin ustune cekim yaptim dun gece orijinalin yarisi gitti. benim bilgisayarimdaki yaklasik ayni kalitede google daki ile. ben onu benim bilgisayara kaydederken bi yerde hata yaptim ondan boyle dusuk kaliteli oldu. bi daha sefere baska bi yol denicem daha yyuksek kalite icin.
bu arada bu gece yada yarin baska bi video geliyo:) super bi sey.
 

beverly

Forum Demirbaşı
Kayıt
7 Nisan 2006
Mesaj
433
Tepki
284
Şehir
bursa
Bisiklet
Scott
o yokus 1 saatten fazla suruyo. ve gercekten ciddi bi egimi var. ben o yokusu kuvvet entremanlari ve kardiyo yu arttirmak icin kullaniyorum. bazen gunde 2-3 kere ciktigim oluyo.
isin ilginc kismi bu patika 55 mil uzunlugunda ve bunun gibi onlarca patikaya bolunuyo.herbiri en az 10- mil gibi uzuyo diger kucukler. bu yollari kimler yapmis ne diye yapmislar o benim aklimi karistiriyo.