Scudo Sports

Bu ülkede en çok neye sinir oluyorsunuz?

Scudo
Etrafa çöp atanlara "özellikle arabanın camından şişe fırlatanlar", sonra sokak hayvanlarına çarpıp kaçanlara... bazen bir roketatar alıp bu tipleri iş üstündeyken havaya uçurmak istiyorum :D :D
Bunların dışında roketlik olmayan ama fazlasıyla sinir olduklarım iki yüzlü insanlardır. İçi dışı bir olmayanlar yani. Gerçi mevcut düzen insanı iki yüzlü olmaya itiyor ama bunun karşısında dimdik durabilen sevilesi insanlar da yok değil.

• Beğen
Tepkiler: Alper Onur ARSLAN
valla insannların cahilliğinemi yanayım dinsizliğinemi yanayım adaletsizliğinemi yanayım ayrımcılığınamı bilemiyorum

mesela forum kafe bölümünde açılmış bir konuyu '' burası bisikelet forumu , araba forumu değil '' diyerek kapatan cehaletten bahsediyorum , kopyala yapıştır konular açmayın diyen cehaletten bahsediyorum ...Bilginin kopyalası yapıştırı olmaz ...

Anlaşılan birileri fena kızdırılmış ;)
Roketatar işini sevdim. Ben de kaldırımda bisikletle hız yapanlara çk kızıyorum. Yaşlandığımda böylesilerin jantına baston sokacağım :)
işine giden adamın, faal haldeki iş makinesi veya kaza gibi olayların başında boş boş bekleyip gereksiz kalabalık oluşturmalarından şikayetçiyim. İşine giderken işini unutup boş yere beklemek de cahillikten olsa gerek.

-uçak inince daha perona yanaşmadan kalkıp kapıda bekleyen insanlara sinir oluyorum

-arkadan hızla gelip selektör yapan servis şoförlerinide unutmayalım

-birde özel halk otobüsleri olgusuna sinir oluyorum

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
Bir yerlere gelip bir hafta, on gün içerisinde biraz fırsat bulunca kendini bir sanan, daha sonrada biri karşısına çıkıp gazını alınca sağa sola kendine dayanak arayanlara sinir oluyorum...

• Beğen
Apple marka ürünleri sırf emsalleri arasında pahalı/havalı diye alanlara
Bilindik marka giymemeyi vahim durum görüp Lewis gibi orta halli marka giyince kendini lüks görenlere
İhtiyacından çok daha fazlasını karşılayan araba, telefon, bilgisayar alanlara
Menfaate dayalı ilişki kuranlara
Anadilini bile düzgün konuşamadan Almanca Fransızca vb dillerden 2 kelime bilmeyi marifet zannedenlere

@GofletBunlar kim böyle ? Komedi valla billa :) Gerçek insan mı bunlar? :):):)

* İzmir'in havalı kızlarına ;

* Oruç tutmayıp , oruç tutarmış gibi görünenlere ;

* Sen mühendissin ,bunu nasıl bilmezsin ; üniversite mezunu adamsın diyenlere

* Bana futbol maçlarının skorlarını soranlara (Sanki ben onlara Fransa Bisiklet Turunun bugünkü etabını kim kazandı diye soruyorum da)

gıcık oluyorum

Birde 3-5 gencin arabanın içine doluşup ,bangır bangır müzik çalıp saatlerce avanak avanak gezmesi .

Ve bisikletim şu kadar dediğimde neden okadar para verdin o paraya iyi bir motosiklet/araba alırdın diyenler.

Sinir oluyorum kör cahillere. :boese157: :boese157:

Bisiklete karşı olanlara,
Hayvanları sevmeyenkere, ezenlere, eziyet edenlere,
Adam gibi adam olamayanlara,
Herkesin ardından konuşanlara,
Kız liselerin'de, çıkış saatine kadar bekleyip, kız tavlamaya çalışanlara,
Sinyalsizlere,
Vatanımızı bölmeye uğraşan köpeklere,
Akp'ye
Çenesi düşen siyaset'e ???
Herşeye konuşan, karışan patrona,
Şahincilere, Doğancılara,
Haksızlık yapılmasına,
Yarışıyor musunuz diyenlere,
Kazıkçılara,
Gereksiz kişilere,
Gereksizmişiz gibi davrana insanlara,
Kendine büyük gören aptallara,

Daha neler neler...

@Ali Menemen

İşte apaçi kavramı bu kadar iyi anlatılır. :) :D

• Beğen
sokaga bırakılan çöp poşetlerine .belediyenin koydugu saçma sapan agzı acık çöp konteynırlarına birde hiç bir zaman düzgün yapılamayan yollara... ve daha neler neler...

• Beğen
Tepkiler: Alper Onur ARSLAN
bisikletim şu kadar dediğimde neden o kadar para verdin o paraya iyi bir motosiklet/araba alırdın diyenler. hasan dostumun mesajı

2530 yuro diyorum ne diyorsun sen nasıl bu kadar para verdin bu bisiklete diyenler çok oldu ama dostum diyorum ya boşverdim ben bunları
bu milletin bisiklete bakış tarzı artık eskisi kadar beni sinirlendirmiyor ...
bazen çok delleniyorum şu idoya ,tcdd ye feribotlara metrobüslere ..
ama sonra diyorumki kendime bunlara ne binecem basar pedalıma kaç km ise giderim bir de gidilecek yere bisikletle gidilecekse ne diye para veririz bu araçlara bir de utanmadan bisiklete para alırlar ....
ya bu istanbulda kızacak o kadar çok şey varki.. taksiciler..minibüsler mavi otobüsler...ne idiğü belirsiz abuk sabuk bisiklet yolları...
sokakları sulayanlar ....

ve tabi kendini beğenmişlere ...kibirli olanlara...
menfatini gözetenlere ....ben merkezcilere...
yaşamını insanları kullanma üzerine kuranlara...

evet daha çok varda ...emme bunlar hep devam edecek anlaşılan ...
ne yapalım bizde sinir olmamayı öğrenerek pedala basalım ...
bize ne diyeceğiz ....
kafamıza bunları takarsak bu seferde bizim ruh sağlığımız bozuluyor kardeşlerim......

@Kudret Az bile vermişsin Kudret abi ,keşke imkanlar daha iyi olsa da 10000 euroya bisiklet alsak . Bisiklet herşeye değer . Ben fiyat soranlara 300-500 TL gibi fiyatlar söyleyip dalga geçiyorum. Daha eğlenceli oluyor ,tavsiye ederim...

Geri