Scudo Sports

Bu ülkede en çok neye sinir oluyorsunuz?

:cool: bu kadar güzel bir sitede bu tarz konuşmalara sinir oluyorum ... daha ne diyim

Scudo
Bazı insanların şu güzelım sitede tartışacak yer araması :)

@FURKAN YAVUZ

yolcuları niye sevmiyosun hocam, sen yolda giderken bi sağından bi solundan geçiyoz diye mi :D

sinir olduklarım:
bana yeşil yanıyo, insan müsvettesine de kırmızı, gözümün içine baka baka geçiyor yinede...
birde,
hepimiz çok konuşuyoruz, boş konuşuyoruz...yani herşeyin lafta kalmasına..

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
1.Bizi yönettiklerini sananların sürekli yalan söylemelerine,
2.Asgari ücretin 554 tl olmasına,
3."Ne iş olsa yaparım abi" cümlesine,
4."Benden atlasın,nerede patlarsa patlasın" zihniyetine,
5.Döneklere,
6.Dini-imanı para olanlara,
7.Kadınlara 2.sınıf Vatandaş olarak bakan ve davranan-özellikle-okumuş cahillere,
8."Bilgi sahibi olmadan,fikir sahibi olanlara"(Işıklar içinde yatsın,rahmetli Uğur MUMCU'nun cümlesidir)
9.Hayvanları sevmeyenlere,
10.Doğayı-çevreyi katledenlere...

Not:Sırası önemli değil...Daha yazılacak onlarca şey var...İlk aklıma gelenleri yazmak istedim.

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
@Ali Gelir

valla dostum ali kafayı bozacam alacam scott limited 2010-15.000 ytl
yeşil bisiklette 2006 modeli kullanılmış olarak ikinci elden 2200 yuroya satılıktı ya şimdi keşke alsaydım ama kadro delik deşik olmuş pul pul dökülmüştü tabi acaip offroadda kullanılmış tüm kompenantların ömrü yarılanmıştı ama korktum almadım çatlar matlar diye
valla hepimizin rüyası ,10.000 -15000 ytl lik markası ne olursa olsun bisikletler kafayı yiyecem yahu ...
bu scott limited hasta ediyor beni 8 kilo 300 gram.....

:in: :in: :in: :in: :in:

her seyi ben bilirim diyenlere, her seyi biz biliriz diyenlere,her sey bizim düşüncemize göre olacak diyenlere ve bunlar deyip simdiye kadar bu ülkeye hiç bir faydası olmayanlara sinir oluyorum.

fikrimi söylüyorum diye "koca aramaya" gelmişsin demek çok çirkin bir laf.

herkes istediğini söylesin o zaman

1.dünyadan bi haber olan gençliğe !!!!!!!!!!!!!!!!!!
2.emniyet şeridini kullanan ayılara
3.yerlere tüküren (......... ..)burayı siz doldurun
4.kendilerinin bisikletlilerden daha çok hakka sahip olsuğunu sanan aptal sürücülere
5.milletin vekili olupta kendini milletten üstün gören ukala vekillere

bu liste uzaaaaar gider böyle

@Kudret KurtcebeKudret Abi , büyüksün vallahi . Allah bize toprağın altına girmeden , Pinarello Dogma'lara ,Scott Limited'lara , Ridley'lere ,Colnago'lara en son model ne varsa ona binmeyi nasip eder inşallah

Tabii ki bu dua forumdaki bütün arkadaşlar için aynı zamanda

Ramazanda duam kabul olur inşallah

Cümleten Amin:):):):)

Bu ulkede,

-Dini, siyaset malzemesi yapanlara
-Milleti birbirine dusurerek, bolup parcalamak isteyenlere
-Her turden ibadeti gosteris icin yapana
-Kendisi her turlu pislige bulasmasina karsin, baskasini yadirgayip ayiplayana
-Bir de bu son zamanlarda gormeye asina oldugum, kafalarini toslayarak selamlasanlara

sinir oluyorum.

Sırasıyla değil

1. "Mangal yapmak yasak" tabela arkasında mangal yapmak
2. Arabanın pencerelerden atılanlar
3. Modayı takip edip, marka alanları,"paparrazi" magazinleri seyredenler
4. bisiklet yolunda yürüyen yayalar
5. Kırmızıda geçen araba şöförleri yada kırmızıda geçmediğim için sinirlenenler
6.İş yemeklerde müzik sonuna kadar açanlar
7. Hem suçlu hem güçlü olanlar özellikle trafik kazalarında

Bunları rağmen Türkiye çok müptela bir ülke:)

@Mustafa Volkan Koca

Evet ben de sırf bu sebep yüzünden bisikletle gidebileceğim yerlere bisikletsiz gidiyorum. Ne kilitleyecek bir yer var, ne bişey. Ayrıca kilitlesem bile üzerindeki aparatları çalacaklar veya quick release'i açıp tekerimi çalacaklar, çizecekler hatta kilidimi kesip bisikletimi çalacaklar korkusu oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Türkölmez
Malesef Bisiklet Yolu Olmadığı Gibi Mevcut Olan Asfalt Yolunda Hali İçler Acısı Delik Deşik Demek Yanlış Olmaz Mersin İçin..

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Türkölmez
belli bir şahışa aitmiş gibi maliye bakanlığının olusturmus oldugu ticari zihniyete...
muhalefeti sadece eleştirmek zanneden zihniyete.....
darbe darbe darbe korkusuyla yaşayan siyaset partilerine...
siyasi partileri market reyonları gibi ne bulursan al anlayşına getiren zihniyete..
eğitim a.ş. zihniyete...
herşeyden vergi kesildigi halde devletten gelen 500 lira maaşı iktidar parti başarısı zanneden zihniyete....
oyunu satan zihniyete...
oy kullanmaya üşenen zihniyete...
batılaşma adına arsız hayasız karektersiz tavırlar sergileyen gençlere....
ATATÜRK Ü sadece kitaplarda bir fotograftan ibaretmiş gibi hiç anlayamayana anlamak istemeyen zihniyete...
ALLAH I sadece sıkışma anlarında arayan zihniyete...
nesneleri kişileri ilahlaştıran zihniyete.....

sinir olmuyorummmmm ACIYORUMMMMMMMMMM.......

Ben bu Ülkenin sanki halletmesi gereken hiç sorunu yokmuş gibi,gidip tırı vırı işlerle zihinleri karıştırmasına. Din üzerinden duyguların sömürülmesine ve insanlarında bunlara kanmasına.. Ekonomiyi düzeltmenin tek yolunun bir ülkenin kendi kendine yetebilmesine bağlı olduğunu anlayamayan üsttekilere sinir oluyorum.. Ve lâik olmayı dinsizlik sanan aptal üstü insanlarımızdan ve bu insanlarla aynı topraklarda yaşadığımız için üzülüyorum..

ben sadece dini siyasete alet edenlere degıl
aynı zamanda sıyasetcı olupta dıne burun sokan ıstedıklerı gıbı sekıllendırmeye calısan
kendılerını akıllı dınıne ınanısları kuvvetlı olan ınsanları ahmak ve cuzzamlı gıbı gosteren sahıslara
hangı kurumda olursa olsun devlet, tsk, siyaset, gazete farketmez
demokrasıye kendı ıstedıklerını yapamayacagı ıcın lafta ınanıp ve anlatıp uygulamayanlara ve uygulanmasına engel olan
zekasız ve karaktersız yaratıklara
uyuz muyuz olmuyorum sadece acıyorum ....

.

Sigara içmeyen insanların olduğu yerde sigara içenlere, akıl vermeye çalışanlara, saygısızca hareket eden kendinden başka hiçbirşeyi düşünmeyen insanlara, buldukları her ortamı politize edip şuursuzca kendi fikirlerini başkalarına empoze etmeye çalışanlara, dizilerden öğrendikleri saçma sapan kelimeleri olur olmaz yerlerde kullanıp dilimizi yozlaştıranlara, vs.vs.vs.

Geri