Scudo Sports

Bu ülkede en çok neye sinir oluyorsunuz?

Cem Unden

Forum Bağımlısı
Tepki
5.228
Benim en çok sinir olduğum şey , her yeşillik arazide piknik yapılması ,mangalların yakılması . Çok iğrenç bir görüntü

Birde 3-5 gencin arabanın içine doluşup ,bangır bangır müzik çalıp saatlerce avanak avanak gezmesi .

Siz bu ülkede en çok neye sinir oluyorsunuz?

Scudo
-youtube da yada benzeri yorum yapılabilen sitelerde alttaki yorumlarda bir türk yazdıysa illaki küfür olmasına.

-bisiklet sürerken yandan geçen arabadan bas,hop,yürü be vs şeklinde bağrılmasına

-bisikletle grup olarak insanların yanından geçerken yarışıyomusunuz diye sorulmasına

-gençliğin %80 inin kara cahil olmasına

-apaçi genliğin şaç şekillerine

yazmakla bitmez.

Erkek sürücülerin yolda/kaldırımda güzel bayan görünce kornaya basmalarına sinir oluyorum.

Müzik konusunda ben artık çok katıyım çünkü arabadaki orjinal hoparlörlerin sınırlarını zorlamadan müzik dinlerken bile arkamdan yaklaşan ambulans sirenini geç farkettiğim oldu. O günden beri kendi normal konuşmamı duyacak yükseklikte müzik dinlemeyi tercih ediyorum. Ne yazık ki gençler o arabaların içinde son ses müzikle.......

Şucu bucu muhabbetinden nefret ederim. Müslim-gayrimüslim, alevi-sünni, çerkez-kürt, sağcı-solcu, . . . Ülkemizde bu durum abartılıyor.
illa şucu bucu ayrımı yapılacaksa bisikletçi, koşucu, yüzücü vs desinler :) Mesela ben çok koyu bir mtbciyim. yolcuları pek sevmem :)

Ben de insanların kendilerini diğer insanlardan üstün görüp onları aşşağılamalarına sinir oluyorum en çok.. İnsanlar mangal da yapabilir, arabaya binip müzik dinleyebilirler de.. Bunda sinir olacak bişey yok bence. Birlikte yaşamayı öğrenmeliyiz. Mangal yapmak, arabayla gezmek insanların hakkı. Ta ki size zarar vermedikçe tabi ki.

çok kolay ve saçma yollardan para kazanılmasına yönetime bisiklet yolları olmamasına her şahin toros vb nin durmadan korna çalıp artistlenmesine okulda öğretmenlerin torpil yapmasına. bu kadar yeter galiba ama daha var

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
@harunkenan

Yeşil yerlerin tamamı mangal içinse gitsin evinin balkonuna çim eksin. Birlikte yaşamayı öğrenmek lazım haklısınız mangal yakılacak yer var yakılmayacak yer var.
Kimse müziğiyle beni rahatsız edemez. Kulak zarını yırtmak istiyorsa dağa çıksın orda dinlesin. Birlikte yaşamayı öğrenince camı açıp son ses dinlemenin yanlış olduğu da öğreniliyor.

-bisiklet yolu olmamasına
-bazı insanların cahil olup nasıl davması gerektiğini bilmemesi
-bisiklete bu kadar para mı verilir gibi şeyler
-bisikleti düzenli olarak servise götürdüğümde bisikletin servisimi olur denmesi
-sürücülerin bisikletlere saygı duymamasından
-yolların çok bozuk olup (yol bisikleti kullananlar için söylüyorum) mazgalların yolun yönüne göre konması halbuki yolun enine göre konsa sorun olmayacak
-o kadar insan tipi çıkardılar ki emo apaçi artık saç şekili kıyafet diye bişey kalmadı örn:saçımı yapsam acaba apaçimi oldum bişey giysem acaba emo mu oldum gibi şeyler
-her sürücünün kendini çok iyi sürücü sanması
-bişey olduğunda hemen kavga etmek istemeleri ancak yetişkin ve kültürlü insanlar konuşarak sorunları çözerler
-eğitim sistemi
-çarpık kentleşme
-siyasetin çok karışıklığı
-tarıma önem verilmemesi
-daha ne yazıyım daha çoook var ama yeter yoruldum:):):)

Ben de
bisikletimin aşağılanmasından nefret ediyorum
Diyaloga bakın x= Karşımdaki arkadaş bozuntusu y=ben
x-Haci kaç para bu
y-Haci mi ¿
x-ya lafın gelişi işte
y-hmm anladım 700 tl ya
x-oha nan 700 mü
y-evet bişey mi var
x- olum siz kazık yemişsiniz bu kadar para verilirmi bu dandiğe
y-(içimden söverek) tamam sen daha iyisini alırsın.

Uzaaar gider...

Sadece meraktan soruyorum bu apaçiler ney cidden bilmediğim için soruyorum kızılderililer değildir heralde :D

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
resimli göstereyim

http://sikkofikirler.files.wordpress.com/2009/05/apaci-genel.jpg

http://www.stressyado.com/wp-content/uploads/2010/06/apaci-ailesi.jpg

@Goflet

Gerçekten sinir tiplermiş ilk görünce güldüm de bi süre sonra tipine bile sinir oluyor insan bisikletle önlerinden geçsek kimbilir ne derler:D

Resimler için teşekkürler:in:

Vardır da bizim buralarda yok yani elvankentte ama etimesguta doğru gittikçe bunların bir alt versiyonları çıkıyor karşımıza :D

-apaçi
-siyasetçilerin iş yapcağına laf yapması
-mopedleri modifiye edip frenlerini söküp o vaziyette yatarak 120-130 gibi hız yapması(çarpılıp gebercek çarpanın başı ağrıycak)
-trafikte serserilik ve sersemli yapanlar
-avrupada modası geçen araçların Türkiye`ye kakalanması:boese157:

• Beğen
Tepkiler: Alper Onur ARSLAN
@Sedonaci_Baba
Şehir içinde arabayla veya yayan dolaşan, 15-26 yaşları arasında saçları yukarı kalkık, düşük eğitim seviyeli, yarı emo yarı arabesk karışımı insanlardır, bunların level atlayanları konvers yerine kundura giyiyor.

Geri