Scudo Sports

Bu saçmalığa siz de dur deyin!

@akinertu bağlı bulunduğun TT müdürlüğüne gidip hattının outdoor dolaba alınmasını dilekçeyle talep edersen süreci hızlandırabilirsin.

Alternatif operatör kullanıyorsan da dilekçeyi verdikten sonra hizmet aldığın ISS i arayıp bu konuda onların da baskı uygulamasını sağlarsan mutlak sonuç alırsın :)

Scudo
@OpethiaN Outdoor dolap nedir bilmiyorum fakat bu hatları bağlayan teknik elemana sormuş babam (heralde tanıdık) tüm kutular dolu yapacak birşey yok gibi birşey demiş. Dediğini araştıracağım teşekkür ederim.

@obezkirpi

Pardon kardeş Türksat 4-a ve b uydularımız sonuç itibariyle kelime hatası yapsam bile ne fark eder ikiside bizim değil mi :)

@Onur İlker Gündoğdu

ODTU'de anca zulum 1453 te başladı yazıp bizans kıyafeti ile dolaşnlaradır sözümüz sen takılma böle şeylere Tübitak 83 senede yapılamayanları 13 senede yaptı ve yapmaya devam ediyor ve edecekte senin gibi takozlar olmasa daha çok yol alacağız bu ülkeyi sevdiğine ve vatandaşı olduğuna eminmisin ? geçen bi yahudi arkadaşla konuştum aynı senin sözlerini söyledi bil istedim :D bizim hayaller ve ufkumuzu anlaman için kafatasçılıktan ve dünyanın artık ti'ye aldığı maymundn gelme evrim teorisi fikrinden çıkman lazım önce ne fark ederki bu forumun sahibide belki inşaatta çalışan bi kardeşimizdir bunumu sorglamamız lazım aaa pardon siz kendinizi üstün ırk diğerlerini alt sınıf olarak görüyordunuz demi :D kafatası ölçerek insanları sınıflandırıyordunuz ne diyoruz ???

Boş kişiler konuşur Biz yaparız ;)

@kskturk liyakat ölçüsü badem bıyık ve kıl uzunluğu olunca tabi normaldir her söylenen eleştiriyi çarpıtmak, üste çıkmaya çalışmak. Bilimsel, mantıksal bir açıklama yapamazsanız çünkü. Hem yahudi arkadaşınızı küçümser hem de eleştirenleri aynı kefeye koyarsanız. Bir de bunu diyerek karşınızdakini kafatasçılıkla suçlarsınız. İler, tutar nereniz var ki sizin?

Ne acayip insanlar var, birisi demiş sınırsız olsa herkes dosya indirir falan. E napçak google açıp ona mı bakacak? Elbette indirecek.

• Beğen
Tepkiler: AliÇimen
Zamanında 1 mbit kullanır film indirir film upload yapardık şimdi 3 mbit adil kota hızı vermiş bence iyi bir rakam bu

@kskturk Yahudileri aklınca aşşağalıyor da, kendi yalakalık yaptığı hırsızın bebesinin gemileri kimlere getir götür yapıyor ondan haberi yok kara cahilin..

• Beğen
Tepkiler: AliÇimen
@kskturk Sen aileni seviyor musun ?

Iste biz de bu yüzden milliyetçiyiz,Türkçüyüz.

Senin hayal sinirin anca akp den koparttigin parayi nerelerde harciyacaginla ilgili olur,ötesine boyun yetmez.

Hangi dünya ti ye aliyor Evrim Teorisi'ni , anlat da bilelim.

Ama kalkip da bana kafasiz yaratilisçilarin linklerini yollama.

@Onur İlker Gündoğdu
Ben halimden memnunum fiber var çağ dışı değil ilersinde gidiyorum akk düştügüm anlarda oldu ama beni engellemedi demek istedigim bununla yetinmek değil verilen hızın iyi oldugu 1 mbitten 3 mbite geçti. Akk olmasın istiyorsan verirsin ayda 100 tl akk olmayan hat alırsın parasına göre hizmet alıyorsun
Ben de akk olmasın isterim ama tekel olduğu sürece karşına seçenkelr sunacaklardır bu seçenekler hoşuna gider yada gitmez şansın yok burda sanal ortamda ne kadar bahırırsanda bağır işe yaramaz
17 yıldır internernet kullanıyorum daha fiyatların düştüğünü görmedim. Düşmezde akk de düşmez.

@Clients
Zamanında öyleydi adı üstünde zamanında..En kaliteli cihaz vs şeyler artık en fazla 5 sene sonra bozulmasa bile teknolojisi eskiyor...sürekli değişen gelişen teknoloji var ..doğru eskiden divx indirirdik 600-700 mb crt monitörde full hd gibiydi görüntü... ips yüksek çözünürlüklü ekranlar geldi bunların yerine şimdi bir film indiriyorsun en kötü 720p 4-5 Gb megabaytlardan geldik gigabyte'lara gidiyoruz terabaytlar bizi bekliyor

Film indirme devrri bitti. Şuan online 1080 p bile izleyebiliyorsun.
2004 yılından beri film indirip upload yaparım upload ettigim dosya boyutu 3tb geçmiştir indirip de silmeye kıyamadıgım bir dünya film vardır fakt. Her 4. 5 ayda bir hdd alınmaz. Ve dönüp bakıldıgında. İzlemiyorsun filmleri. Dediğiniz gibi devirmdeğiştimşuan herşey online izlenir durumda full hd tv ler 4 k tvler çıktı. Haliyle bu tvlerde 720 p de izlenmez 1080 p de. Bluray indirmek gerekir sizin sıkıntınız burda başlıyor. Akk olmasın dediginiz nokta burası bir blueray 20 gb dan başlıyo. 2 tane indirince akk kalmıyo ne kadar ekmek okadar köfte istekleriniz artıkca kullandıgın net sana yetmiyorsa paketi değişeceksin değişmek istemeyip de akk düşsün isterden neden düşürsünler adam her ay milyon tl ler alıyorken aldıgı paradan neden daha azını alsın sen cebindeki paradan her ay 100 tl verirmisin hibe olarak

Bu yazdıklarında akk taraftarı olduğumunsanmayın
Tartışıyoruz sadece

@Clients Kardeşim aylık 100 tl az paramı akk'siz internete. Yurtdışında elin adamı 20 dolara kota limitsiz ve akk siz internet kullanırken ben neden daha fazla para vereyim ki?
Ayrıca 3 mbps. neye yetiyor bana bir söyler misiniz? Sanki evde sadece pc oluyor bunun akıllı telefonu var tableti var bilmem nesi var. 360p video bile izletmiyor.

Bıurada tekel oldıgu sürece insanalr bu parayı verdigi sürece İsyan edilmedigi sürece. Biz daha cok öderiz.
Protesto edip internetini kesebiliyormusun kesmessin ihtiyacın var. Tekelcilerde bunu fırsat biliyor. Toplanıp binlerce kili interneti kessin bakalım önünüzde durabilşrler mi ama ihtiyaç da kesemiyoruz. O halde olanla yetinmeliyiz mecburen.

Sadece internetimi yurtdısına göre pahalı kullanıyoruz :)
Dolar olmuş 3 tl yakında internete zam bile gelir

vereceğiniz hizmetin akk deyip site yönetimini kızdırmak istemiyorum. ama gerçekten öyle. insanı yaşadığı ülkeden soğutan küçük, önemsiz şeylere güzel bir örnek. her türlü imkana sahip bi ülkedeyiz, ama insanların ağız burun dalacak kadar kızdıran budalalıklarından dolayı 3. dünya ülkesi kalitesinde yaşıyoruz. başkentinde bisiklet yolu olmayacak kadar zavallıyız. varın gerisini düşünün. nasıl hizmet ederim mantığı yerine nasıl geçiririm, nasıl zengin olurum mantığı işliyor çünkü bu topraklarda. en büyük mutluluğun insanları mutlu etmekten geçtiğini bilmiyosanız alın istemediğiniz kadar zengin olun zavallılar.

@xxkowboyxx
selam, acaba yurtdışında x liraya satılan arabayı türkiyede 2x, 3x gibi bir paraya satın aldınız mı? telefon yurtdışında 200 dolarken burada 1000 lira verdiniz mi? orda bira 2 euroya satılırken burada siz 10 lira verdiniz mi? vb.

yurtdışında elin adamı 20 dolara internet kullanırken ben neden daha fazla para vereyim ki diyorsunuz ya, daha fazla para vererek sahip olduğunuz o kadar şey olduğunu unutuyor musunuz?

AKN'nin kalkması Türkiye için oldukça zor, mevcut altyapı zaten yükü kaldırmıyor, kota, akn, ekosınırsız gibi alternatiflerle hat yoğunluğu bir ölçüde dengeleniyor. Kotalı tüm sistemlerin kalkması demek hepimizin kullandığımız hızlara çıkamaması olacaktır. Öncelikle altyapının ciddi anlamda arttırılması gerekiyor.

@obezkirpi Aynen katılıyorum. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak cebimizde 2 hortum var 1 tanesi klasik su hortumu ondan para girer ama diğeri patoz hortumu ondan da para çıkar.

@akinertu telekoma veya işletmeci operatöre outdoor dolap dediğinde işlemlerinin daha hızlı tamamlanması olanağı var. Senin sıradan bir kullanıcı olmadığının farkına varırlar. Umarım en yakın zamanda sorunun çözülür

• Beğen
Tepkiler: akinertu
Geri