Scudo Sports

bu raleigh 60 sterlin mi?

levent koç

Forum Bağımlısı
Tepki
105
İsim
levent koç
Bisiklet
Sedona
böyle bir model buldum ama.. bu bisikleti e-bay'in bana göndermesi ne kadar tutar acaba (kargo vb.) bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum..

(link)

Scudo
Seçtiğiniz kargo hızına göre 50-125 sterlin arası kargo tutar. En erken seçenekte 1 hafta (en geç 1 ay) civarı elinizde olur. Gümrükte muhtemelen incelemeye girer ancak gümrük ödemeden alabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: levent koç
Evet 60 Sterlin. Ama yanlış anlamadıysam sadece elden teslim yapıyormuş satıcı

• Beğen

Elden, artı tahsilatlı satış. Bu gibi fiyatlara özellikle Amerika içi "pick up only" şeklinde satışlar oldukça fazla ve sadece elden ya da o bölgeye / eyalete endeksli satışlar halinde olur.

• Beğen
Evet alt kısımda elden teslim nakit para olarak belirtmiş.

• Beğen
tüm yorum yapan arkadaşlara teşekkürler.. sizden anladığım kadarıyla amerika deniliyor.. oysa ben bisikleti ingiltere de sanmıştım.. bir de elden diyorsunuz ki.. bu zor:) tanıdığım yok.. yine de arkadaşlara teşekkür ederim.. ama raleigh'in peşini bırakmayacağım..:) pedalınız bol olsun.. selamlar..

Amerika değil İngiltere. Yani doğru sanmışsın. United Kingdom(Birleşik Krallık), West Bromwich. Teslimat konusu elden orasında sıkıntı yok...
Bu arada 1 Sterlin 3,58TL.

• Beğen
@levent koç
Item location: WEST BROMWICH, West Midlands, United Kingdom

bisiklet İngiltere'de.

• Beğen
evet arkadaşlar doğru sanmışım..:) bisiklet satılmadıysa kessssin ingilterede:) 60 değil bence 600 sterlin de eder bu raleigh keşke ülkemizde olsaydı.. hayırlısı artık dedim ya kurtulamaz elbet bir gün buluşacağız raleigh'imle..

Geri